П`ятниця, 03.05.2024, 07:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Березень » 14 » Троянди Шевченкової любові
10:39
Троянди Шевченкової любові
Мало кому в коханні так не щастило, як Тарасові Шевченкову. Маючи унікальні таланти, гострий розум, товариську вдачу, привабливу зовнішність, він, здавалося би, був приречений на успіх у жінок. Натура творча і вразлива, Кобзар часто закохувався. І в нього закохувалися. Та особисте життя великого українця так і не склалося. Не судилося Тарасові продовжити свій родовід у наступних поколіннях.

Так хто ж вони – музи, які надихали поета, дарували йому радість і навіювали смуток, які кохали його і не були коханими ним?

Цим питанням, вивчаючи біографію Великого Кобзаря, зацікавилися учениці 9 класу Знам'янської ЗШ №7. Разом з вчителем світової літератури і бібліотекарем школи Свірбій Світланою Анатоліївною дослідили інтимні сторінки життя поета.

А напередодні жіночого свята 8 Березня та з нагоди 200-річчя народження Т.Г.Шевченка 3 березня в школі пройшло свято "Троянди Шевченкової любові".

Ведучі Промахова Євгенія та Черкас Ірина проникливо читали спогади про поета та вірші, присвячені коханню. Перевтілюючись у жінок, що кохали чи були коханими Тарасом, Духович Юлія, Іванова Тетяна, Анан'єва Катерина, Сари-Терзі Анастасія, Фрайнд Дар'я, Корж Аліна та Акімова Юлія перейнялися долею цих жінок і відчули найтонші порухи їх душі по відношенню до митця.

Отже, дослідження теми любові в житті Тараса Григоровича є певною спробою подальшого прочинення дверей до складної і своєрідної душі поета. Відкриваючи в Шевченкові все більше земного. Людяного, ми дедалі більше осягаємо його геніальність.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 439 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz