П`ятниця, 26.04.2024, 08:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 21
Ось і закінчилися зимові свята, які дуже полюбляє український народ, а особливо дітлахи. Підсумовуючи ці свята в 3 класі ЗШ І-ІІІст.№7 пройшли Українські вечорниці, до яких діти із задоволенням готувалися. Вже стало традицією батькам дітлахів готувати на свято вареники з різними начинками. І цього разу діти пригощали всіх присутніх і один одного смачними варениками з сиром, картоплею, капустою.

Та яке ж свято без веселих і запальних пісень, гуморесок, ігор, посмішок, веселощів. Ніхто не залишився байдужим. Підспівували та підтанцьовували своїм дітям мами і тата, бабусі і сестрички. Всі залишилися задоволені!


Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 884 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.01.2014 | Комментарии (0)

Січень – це не лише початок нового року, а й місяць важливих історичних подій Української держави. Вивчати й знати історію минулого своєї країни, її особливо пам'ятних та значущих сторінок – значить впевнено крокувати в майбутнє. Саме тому в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. № 6 було проведено ряд інформаційно-виховних заходів по відзначенню 95-ї річниці Дня Соборності і Свободи України та уроки пам'яті, присвячені Дню жертв Холокосту і пам'яті Героїв Крут.

В кожному класному колективі тема Дня Соборності та Свободи України висвітлювалася на інформаційних хвилинах, які підготували та провели учні 10-го класу Волкова Д. та Васильєва Ю. Учні школи мали змогу ознайомитися з тематичним стендом "Пам'ятні дати січня". Класні керівники провели години спілкування, бесіди, тематичні читання, уроки патріотичного виховання присвячені 95-ї річниці Дня Соборності і Свободи України та пам'яті героїв Крут під загальним гаслом "Задзвеніли срібні дзвони в Україні".

Члени шкільного історико-краєзнавчего гуртка (керівник Полякова С.В.), відвідали міський архів де ознайомилися з цікавими сторінками історії рідного краю. Учні 6 класу (класний керівник Невкрита І.С.), 8-А класу (класний керівник Чабанюк Т.А.) відвідали в міському краєзнавчому музеї експозицію "Тернистий шлях України".

Виховуючи громадянина ... Читати далі »
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 464 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.01.2014 | Комментарии (0)

Милосердя, доброта, співпереживання, щиросердність, здатність вчасно підтримати у важку хвилину й уміння розуміти чужий біль – в характері нашого народу.

Саме таким був безкорисливий порив учнів та вчителів НВК, які взяли участь у ІІ Всеукраїнській благодійній акції "Назустріч мрії", організованій Міжнародним Благодійним Фондом "Сильні Духом".

Вчителі і вихованці навчального закладу підтримали акцію по збору коштів на будівництво лікарні для онкохворих дітей "Будинок казки" в місті Києві.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 441 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.01.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz