П`ятниця, 26.04.2024, 19:06
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Січень » 17 » V огляд-конкурс позашкільних закладів освіти завітав до Центру дитячої та юнацької творчості м.Знам'янка
20:48
V огляд-конкурс позашкільних закладів освіти завітав до Центру дитячої та юнацької творчості м.Знам'янка
В області триває проведення V обласного огляду-конкурсу роботи позашкільних навчальних закладів області. Так, 15 січня 2014 року члени обласної комісії у складі: Суркової Г. П – директора обласного ЦДЮТ; Долгополової Н.К. - завідуючої методичним відділом КОЦДЮТ; Дроздової А.О - керівника обласного методичного об'єднання декоративно-ужиткового мистецтва; Ярової О.С - методиста КОЦДЮТ завітали до Центру дитячої та юнацької творчості м.Знам'янки.

На зустрічі були присутні: Попова Н.О. – начальник Знам'янського міського відділу освіти, яка ознайомила з основними етапами розвитку позашкільної освіти в місті та Мурга В.М. - головний спеціаліст відділу освіти.

Наталія Олександрівна зазначила, що враховуючи соціальні ініціативи Президента України у контексті позашкільної освіти, визначено коло завдань щодо розгалуження мережі гуртків ЦДЮТ, відзначила збільшення кількості дітей, охоплених позашкільною освітою в місті до 82%, а також акцентувала увагу присутніх на покращенні матеріально-технічної бази ЦДЮТ.

Директор ЦДЮТ Г.Подвиженко презентував роботу новоствореного закладу.

Члени журі конкурсу ознайомились з методичною роботою закладу(методисти І.Слєпенькова, О.Огіренко), відвідали відкриті гурткові заняття (кер.гуртків Н.Залєвська, К.Степанова, І.Калашнікова, Н.Любінська) , змагання з судномодельного спорту (кер.гуртка І.Колесник), були учасниками майстер-класу з декоративно-ужиткового мистецтва (кер.гуртка Н.Леонова) та взяли участь у пленарному засіданні Міського парламенту дітей (кер.гуртка С.Шуляшкіна).

В ході проведення огляду-конкурсу ЦДЮТ роботи вперше звітував перед громадою міста досягненнями своїх вихованців. В цей день актову залу прикрасила чудова виставка творчих робіт гуртківців декоративно-ужиткового напрямку. А вихованці художньо-естетичного напрямку презентували на сцені яскраві концертні номери художньої самодіяльності. Глядачі мали можливість переконатися в майстерності юних вокалістів: вокальні групи "Родзинки", "Дзвіночки", "Горицвіт" та солісти під керівництвом Л.Реп'яшник; вокально-хорові колективи під керівництвом Т.Петренко та К.Пасхалової. Виступ дівчат, з облич яких ніколи не зникає посмішка, зі сценкою "Дві сусідки", підняв настрій усім присутнім.

Гучними оплесками глядачі зустрічали виступи хореографічних колективів:
  • срібних та золотих призерів Міжнародного конкурсу хореографії "Мегаполіс" - колективу бального танцю "Перлина", кер. Н.Залєвська;
  • дипломантів ІV Всеукраїнського фестивалю народного танцю імені Павла Вірського - хореографічного колективу "Примавера", кер. О.Горова;
  • бронзових призерів Міжнародного фестивалю-конкурсу "Артбомб" - хореографічного колективу "Любава", кер. О.Долинська;
  • лауреатів І ступеню Міжнародного фестивалю-конкурсу "Музика кохання", володарів гран-прі Регіонального фестивалю "Сонячні танці" -хореографічного колективу "Екстраверт", кер. К.Степанова.
Це було справжнє свято гарного настрою, посмішок та музики. Такого сплеску позитивних емоцій глядачів, викликаного виступами цих творчих колективів, ще не спостерігалось. Адже вони вражали високою виконавською майстерністю, яскравим акторським талантом, художньою довершеністю кожного номеру, барвистою палітрою костюмів та багатством музичного супроводу.

Долгополова Н.К. - завідуюча методичним відділом Кіровоградського обласного ЦДЮТ на завершення побажала всім успіхів і натхнення в творчій праці і втілення в життя всіх задуманих проектів.

Найбільшою нагородою для працівників Центру дитячої та юнацької творчості стали щирі посмішки та сяючі очі юних вихованців а також теплі слова від батьків та гостей свята, які висловили своє захоплення від концерту, пройнялися радістю і гордістю від того, що в Центрі дитячої та юнацької творчості зростають справжні таланти, та подякували висококваліфікованим педагогам за нелегку працю заради нових перемог та звершень юних талантів.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 575 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz