Понеділок, 29.04.2024, 06:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Січень » 17 » Міський парламент дітей
10:18
Міський парламент дітей
15 січня 2014 року в Центрі дитячої та юнацької творчості м.Знам'янки відбулося II пленарне засідання лідерів міського парламенту дітей. НВК "Знам'янська загальноосвітня школа I-III ступенів №2 - ліцей" представляли лідери учнівського самоврядування, учні 11–А класу – Колеснікова Анастасія – голова комісії з питань культури й відпочинку та Корячко Богдан – голова комісії з питань навчання.

Пленарне засідання розпочалося з гімну України та ухвалення порядку денного.

Колеснікова Анастасія й Корячко Богдан гідно презентували результати роботи учнівського самоврядування НВК. Вони поділилися цікавою інформацією, досвідом своєї роботи з колегами – депутатами та почесними гостями засідання.

У виступі наших лідерів акцент було зроблено на гасло УС – "Діти навчаються, як їм жити", тобто на ті знання і вміння, які учні здобувають в навчальному закладі, беручи активну участь у різноманітних конкурсах, фестивалях, олімпіадах, наукових проектах, і які знадобляться їм у подальшому дорослому житті, адже, як говорили давні греки, "Твоє життя – твій вибір".

Учнівське самоврядування закладу координує щорічну активну участь в акціях "Три овочі", "Милосердя", "Зірка пам'яті", "Зробимо наше місто чистішим", тісно співпрацює з Червоним Хрестом. Лідери самоврядування завжди в перших рядах організаторів, помічників і учасників усіх культурницьких заходів навчального закладу.

Робота нашого учнівського самоврядування не залишається непоміченою, адже висвітлюється на вебсайті НВК та в газеті "У контакті".

Дорогі учні НВК, пам'ятайте, що ви - майбутнє України, яка чекає від вас нових відкриттів, нових вчених та дослідників, які прославлять нашу країну на весь світ. І головним вашим обов'язком сьогодні є навчання. Тому бути активними - життєва необхідність!

Щиро віримо в те, що ваша участь в учнівському самоврядуванні допоможе зробити життя цікавішим, радіснішим, кориснішим. Ставтеся один до одного з повагою, даруйте своїм батькам і вчителям тільки приємні враження, яскраві емоції, гарні оцінки, посмішки й тільки гарний настрій!
Категория: НВК №2 | Просмотров: 406 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz