П`ятниця, 26.04.2024, 07:40
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 06
Згідно шкільного плану військово-патріотичної роботи та особистого плану військового керівника за програмою гуртка "Влучний стрілець" 03 та 05 грудня 2013 року в шкільному тирі відбулися змагання зі стрільби з пневматичного пістолета та пневматичної гвинтівки серед учнів 6-11 класів, присвячені Дню Збройних Сил України.

На змаганнях виконували вправу №2 стрільби з пістолета стоячи з двох рук та вправу №1 стрільби з пневматичної гвинтівки сидячи з упором. Перед початком змагань керівник гуртка "Влучний стрілець" М.Міщенко перевірив в учнів знання з техніки безпеки під час проведення стрільб та нагадав про суворе дотримання заходів безпеки.

За результатами змагань зі стрільби з пневматичного пістолета І місце зайняв учень 10-го класу Карлаш Артем, який вибив 86 очків. Друге місце посіли Сухобрус Денис, 11 кл., та Єдін Олександр, 8-А кл.,вибивши по 74 очки. Третє місце виборов Цюпко Євген з 6-А класу - 71 очко. У стрільбі з гвинтівки перше та друге місця зайняли восьмикласники Єдін Олександр та Кейлюк Олександр, а третім був Чередніченко Мирослав, 6-А клас.

Змагання пройшли цікаво.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 502 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.12.2013 | Комментарии (0)

29 листопада на базі ДНЗ №7 "Козачок" було проведене методичне об'єднання школи перспективного досвіду та молодого вихователя дошкільного навчального закладу.

Під час методичного об'єднання вихователями Жмур О.В. та Корж О.В. було підготовлене і проведене заняття на тему "Стежиною добра".

Педагоги продовжували знайомити дітей з творами В.О.Сухомлинського формували у дітей уявления про те, що добра, чуйна людина завжди допоможе іншим, піклується про стареньких, добре ставиться до рідних, друзів; вчили дітей оцінювати головних героїв оповідань, наслідувати їх позитивні риси, прагнути до самовдосконалення; розвивали мовлення дітей, виховували віру в силу любові, дружби, почуття справедливости.

Завідуюча ДНЗ С.А.Довгалевська виступила з цікавою і змістовною доповіддю "Виховання людяності – проблема сучасності", в якій ознайомила з педагогікою кордоцентризму В.О.Сухомлинського.
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 541 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.12.2013 | Комментарии (0)

До відзначення дня Збройних Сил України в закладі проведені стрільби з пневматичної гвинтівки та вправи з розбирання та складання автомата Калашникова.

В цьому заході учні проявили особливу зацікавленість і взяли активну участь. Кращими стрільцями з пневматичної гвинтівки стали Сільман Ярослав (11–Б) та Губатенко Станіслав (10-Б). Найкращим з розбирання та складання автомата Калашникова став Скрипка Богдан (11-В).

Всі інші учні, які взяли участь у цьому заході, також показали високі навички та вміння.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 431 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.12.2013 | Комментарии (0)

Міжнародний день інвалідів щорічно відзначають 3 грудня. Ініціатором проведення цього символічного дня стала Організація Об'єднаних Націй, яка в 1992 році запропонувала заснувати таке свято на честь закінчення Десятиліття інвалідів, проголошеного в 1983 році.

Основною метою всіх заходів, які присвячені Міжнародному дню інвалідів, є інформування суспільства в напрямку підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями. ООН закликає всіх діяти так, щоб соціальні умови життя інвалідів поліпшувалися і були комфортними для них.

Година спілкування "Дивись на нас, як на рівних" проведена у Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 з метою виховання у учнів співчуття, толерантного ставлення до людей з обмеженими можливостями, вироблення навичок надавання вчасної та тактовної допомоги. У Міжнародний день інвалідів традиційно говорили про необхідність залучення інвалідів у активне громадське життя, політичну та економічну діяльність, культурне середовище та спілкування.

Інтерактивна вправа "Я схвалюю!" з'ясувала бажання учнів підтримувати, допомагати, спілкуватись та боротись за права людей з особливими потребами.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 511 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.12.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz