П`ятниця, 26.04.2024, 07:38
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Листопад » 25 » Сесія міського парламенту дітей
11:24
Сесія міського парламенту дітей
22 листопада 2013 року у сесійній залі Знам'янської міської ради відбулася чергова сесія Міського парламенту дітей. Для участі в роботі парламенту прибув 31 депутат з усіх загальноосвітніх закладів міста. На засідання були запрошені: Крижановський І.Б. – міський голова, Джулай В.О. – перший заступник міського голови, Попова Н.О. – начальник відділу освіти, Ладожинська Р.А. – начальник відділу молоді та спорту.

До парламентарів учнівського самоврядування з вітальним словом звернувся Крижановський І.Б.

- Знам'янка невпинно рухається вперед у прагненні бути гідною частинкою України, - відзначив Ігор Борисович. - Наше місто має неповторну історію, багато поколінь знам'янчан доклали чимало зусиль, щоб Знам'янку знали як сучасний культурний, молодіжний центр.

Міська влада, наголосив Ігор Борисович, очікує від знам'янської молоді цікавих пропозицій в напрямках, де молоді люди з ентузіазмом можуть себе проявити: організації дозвілля, спорті, мистецтві. Ігор Борисович запросив парламентарів приймати участь у засіданнях міської ради, роботі в депутатських комісіях.

Порядок денний засідання був насиченим. Депутати обласного парламенту дітей звітували про сесію обласного парламенту, виконання рішення минулої сесії та діяльність органів дитячого самоврядування в міжсесійний період.

Наступним етапом в роботі сесії став звіт голів шкільних органів самоврядування. Відеопрезентації шкільних парламентів докладно проілюстрували діяльність та результати роботи шкільного самоврядування.

На засіданні обговорювались соціальні ініціативи Президента України В.Ф. Януковича, соціальні програми Знам'янської міської ради та соціальні проекти. У ході запланованої роботи парламентарі мали змогу задавати питання міському голові та першому заступнику. Питання стосувались соціального та культурного життя міста. Парламентарі почули не тільки вичерпні відповіді, а ще плани розбудови міста на найближчі кілька років.

Міський парламент дітей висловив подяку міському голові Крижановському І.Б. за допомогу і підтримку діяльності міського органу дитячого самоврядування, надану можливість відчути себе справжніми депутатами та небайдужість до проблем дітей.

Сесія міського парламенту дітей закінчилася, молоді депутати захоплені від вражень та позитивно налаштовані відбули по школам для міжсесійної роботи.

Представники учнівського самоврядування, не граються, а живуть, набуваючи безцінного досвіду нової соціальної взаємодії, а саме: відповідати за свої дії; за колектив, за все, що відбувається в житті школи та міста; самостійність; творче ставлення до дійсності; уміння виявити свою ініціативу.

Парламент дітей міста є школою підготовки старшокласників до життя в умовах соціально – економічних змін, допомагає їм відбутися як особистості, розвинути внутрішню свободу та самоповагу.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 541 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz