Середа, 08.05.2024, 23:22
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 21
В дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" 21 листопада 2013 року в старшій логопедичній групі №6 "Пізнайко" було проведено колективний перегляд за видом діяльності "Господарсько-побутова праця" на тему "Прибирання в ігрових зонах" вихователем Безай В.В.

Метою даного виду діяльності було розвивати у дітей бажання підтримувати порядок у груповій кімнаті, розвивати організаторські здібності дітей, уміння працювати підгрупами, розподіляти обов'язки, виконувати вказівки.

Ознайомити з обов'язками бригадира (розподіляє роботу, керує, контролює її). Виховувати відповідальність, самостійність в роботі, уміння допомагати один одному, доводити справу до кінця, дбайливо ставитись до речей та праці інших.

Продовжувати формувати вміння дітей протирати вологою та сухою ганчіркою іграшки, які підлягають вологій обробці (пластмасові, гумові, іграшкові меблі, будматеріал та ін.)
Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 682 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.11.2013 | Комментарии (0)

20 листопада Центр дитячої та юнацької творчості, директор Подвиженко Г.І., вітав учасників і переможців міських конкурсів на форумі "Обдарована молодь Знам'янщини", який проходив в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3.

Гордість за молоду творчу еліту нашого міста розділили з нами міський голова Крижановський І.Б. та головний спеціаліст відділу освіти Мурга В.М.

Крижановський І.Б. відкрив форум привітанням талановитої молоді міста, яка проявила свої творчі здібності в різних видах мистецтва та здобула перемогу в номінаціях міських конкурсів, побажав нових перемог за межами міста.

Під час форуму діти обговорювали можливості застосування та реалізації своїх здібностей та талантів, дякували організаторам міських заходів, вчителям та батькам, які завжди їх підтримують та допомагають.

Активно діяти, творити, працювати – ось шлях, на якому здібності кожній молодій людині дадуть змогу стати майстром своєї справи. Впевнено почувають себе на цьому шляху учасники форуму, які заявили про свій талант на міському фестивалі мистецтв "Назустріч мрії", під час літературної вітальні для авторів та виконавців власних поетичних та прозових творів та на конкурсі малюнку "Європа очима дітей". 73 грамоти та дипломи були вручені переможцям під час форуму. Володарі гран-прі отримали пам'ятні знаки форуму, які займуть почесне місце на полиці серед інших нагород.

Сподіваємось, що кожен стане в майбутньому гордіст ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 610 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.11.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz