П`ятниця, 26.04.2024, 08:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Листопад » 4 » ММО вчителів початкових класів
12:07
ММО вчителів початкових класів
Учитель – це не професія, а покликання, стан душі...

30 жовтня 2013 р. Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІст. №7 радо відчинила свої двері для гостей з інших шкіл на чолі з методистом міського методичного кабінету Дарієнко Н.М. Вчителі початкових класів зустрічали своїх колег на ІІ засіданні міського методичного об'єднання. Темою для обговорення цього разу стало "Створення сприятливого середовища для адаптації дитини до системного шкільного навчання".

Вчителі Іваненко І.І., Резнікова Н.В., Коптельцева С.М., Степанова Л.А. представили досвід своєї педагогічної діяльності у вигляді відеопрезентації. Під супровід шкільних мелодій та коментар керівника шкільного методичного об'єднання Іваненко І.І. вчителі переглянули фото- та відеоматеріали з проведених відкритих уроків, виховних, позакласних та позашкільних заходів.

Науково-теоретичний блок засідання розпочався з презентації про використання здоров'язбережувальних технологій в навчально-виховному процесі вчителями початкових класів. Н.В.Резнікова ознайомила присутніх з існуючими технологіями щодо збереження здоров'я дітей в школі. Вчителі С.М.Коптельцева та Л.А.Степанова супроводжували перегляд презентації коментарями за наочним матеріалом у вигляді буклетів. Кожен буклет містив інформацію щодо практичного використання певної здоров'язбережувальної технології.

До обговорення наступного питання долучилися всі присутні вчителі, адже темою було близька та знайома для "початківців" проблема оптимального поєднання навчальної та ігрової діяльності першокласника. Ділилися досвідом, демонстрували свої напрацювання, дискутували.

Методист міського методичного кабінету М.М.Босненко поділилася цікавою інформацією щодо того, як покращити пам'ять дитини, ознайомила із результатами психологічних досліджень серед школярів початкових класів у місті та провела психологічний тренінг з учителями.

В пам'яті вчителів міста надовго залишаться приємні спогади про відвідування Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №7.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 572 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz