П`ятниця, 26.04.2024, 03:51
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 19
У вересні в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 вже традиційно декілька років поспіль проходить Олімпійський тиждень. Цього року він був присвячений Міжнародному Олімпійському руху. Під час Тижня було проведено дуже багато цікавих та різноманітних заходів. Учні школи мали змогу ознайомитися зі спортивними досягненнями вітчизняних спортсменів та випускників школи, стати учасниками змагань.

Кульмінацією стало проведення Олімпійського Дня, саме в цей день відбувся І тур Всеукраїнського оздоровчо-патріотичного комплексу "Козацький гарт". На відкриття шкільного свята завітав міський голова Ігор Борисович Крижановський, якого тепло вітала шкільна спільнота, та головній спеціаліст відділу освіти Володимир Миколайович Мурга. В своєму слові міський голова зазначив, що щедра земля Знам'янщини невпинно народжує різноманітні таланти, але серед них, нажаль, досі не було Олімпіоніків, чемпіонів Олімпійських ігор. Він побажав учням здоров'я, всіляких гараздів та великих успіхів у майбутньому. До нього приєднався і головний спеціаліст відділу освіти, який зазначив, що Міська Спартакіада цього року буде багатою на події, тому діти зможуть розкрити власні спортивні таланти.

Серед заходів були творчі завдання, такі як складання колажів, а також конкурс емблем. В рамках Олімпійського Дня було проведено різноманітні змагання та показові виступі майстрів перекладини. Класні керівники провели Олімпійський урок на тему "Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя і зміцнення миру". Всі заходи були присвячені пропаганді олімпійських ідеалів та утвердженню здорового способу життя.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 513 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.09.2013 | Комментарии (0)

В рамках олімпійського тижня Знам'янська КДЮСШ проводила змагання з наступних видів спорту: гандбол, футбол, велоспорт, баскетбол.

Гандбол: вихованці Лежненка М.Ю. зіграли з вихованцями Гавришевського Є.О. перемогли вихованці Лежненка М.Ю. з рахунком 25:23.

Футбол: вихованці Лень В.О. провели двосторонню гру.

Велоспорт: тренери-викладачі Кошовий С.М. і Оберемок С.В. провели велокрос в Знам'янському лісі в районі п'ятигірок. Кращим визначили Кошового Микиту.

Баскетбол: тренер-викладач Брижицька С.В. провела двосторонню гру між старшими вихованцями і молодшими. Перемога була за старшою віковою групою.

13 вересня відділення велоспорту КДЮСШ провели відкриту першість м.Знам'янки в рамках олімпійського тижня.

Юнаки:

1 місце - Кошовий Нікіта,  ЗШ №4 м.Знам'янка;
2 місце - Шевченко Олександр, школа-інтернат м.Знам'янка;
3 місце - Момчик Максим, Мошоринська ЗШ.

Молодші юнаки

1 місце - Сидор Сергій, Мошоринська ЗШ;
2 місце - Дорошенко Гнат, Богданівська, ЗШ вихованець Знам'янської КДЮСШ;
... Читати далі »
Категория: КДЮСШ | Просмотров: 948 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.09.2013 | Комментарии (0)

У ДНЗ №7 "Козачок" пройшов тиждень знань правил дорожнього руху на тему "Дорожня грамота".

Були проведені цікаві заняття: "Поїздка до бабусі", "Наш друг - світлофор", "У школі пішохідних наук", "Пішохід і перехрестя", "Транспорт", "Цікаві машини"; виготовлені посібники: гра "Склади автомобіль", ширма "Увага! Діти на дорозі", сюжетно-рольова гра "Шофери", дидактична гра "Транспорт і пішоходи", "Загадки про транспорт"; підготовлені і проведені з дітьми та їх батьками бесіди про правила дорожнього руху.

Паралельно пройшов тиждень охорони праці. Спеціально створеною комісією було перевірено виробничу санітарію закладу, стан пожежної та електробезпеки.
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 832 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.09.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz