Понеділок, 29.04.2024, 22:50
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Вересень » 2 » Свято 1 вересня
09:32
Свято 1 вересня
Свято 1 вересня – це день, який завжди залишається в пам'яті кожної людини, адже це всенародне свято. Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

Ось і цього вересневого ранку в Загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7, на урочистій лінійці з нагоди святкування Дня Знань та початку нового навчального року, зі словами привітання до учнів, вчителів та їх батьків звернулася директор школи Корж Р.О. та присутні гості: міський голова Крижановський І.Б., секретар селищної ради Лазарева Н.В. та головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради Мурга В.М. Зі щирими словами вдячності за виховання підростаючого покоління та найкращими побажаннями добра, миру, терпіння та витримки звернувся міський голова Крижановський І.Б. до педагогічного колективу Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7, а також до найменших учасників свята – першокласників, з побажаннями впевнено крокувати дорогою Країни Знань. Слова вітання на адресу першачків пролунали цього святкового дня і від першої вчительки Іваненко І.І., яка поведе маленьких школярів дорогою знань.

Після урочистої лінійки всі учні закладу мали змогу здійснити заочну подорож рідним краєм, відповідно до теми першого уроку "Кіровоградщині – 75 років". Не залишилися поза увагою і першокласники, які є найдопитливішими серед школярів. Перший урок найменших учнів закладу (класний керівник Іваненко І.І.) відвідав головний спеціаліст відділу освіти Мурга В.М.

Навчальний рік розпочався, як завжди, першого вересневого ранку, сповненого теплом сердець, осяяного світлом очей, оздобленого лагідними привітними посмішками присутніх. Тож, у цей день від усієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні школярам, а також нових здобутків на педагогічній ниві та творчих злетів вчителям!

Зі святом – Днем Знань!
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 823 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz