П`ятниця, 26.04.2024, 17:58
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Серпень » 6 » Україна - країна дитинства!
17:16
Україна - країна дитинства!
На виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича в ДНЗ №8 "Світлячок" в старшій групі вихователями Ю.Бєлугіною, В.Кучаєвою, музкерівником Г.Паніною проведено тематичне заняття "Україна – країна дитинства". Своєю метою на цьому занятті вихователі поставили завдання закріпити знання дітей про нашу Батьківщину – Україну, її державні символи герб, прапор, гімн, навчити їх поважати та любити.

Діти читали вірші про Україну, розповідали, що значить Україна для кожного з них, в малюнках, які діти представили на виставці, кожна дитина показала, якою вона уявляє собі Україну, згадали народну мудрість про почуття українців до Батьківщини, рідну оселю, згадали народні звичаї пов'язані з хлібом, рушниками, з рідною мовою.

Вихователі уміло підвели дітей до того, що у кожного громадянина України є свої права та обов'язки, яких необхідно дотримуватись. Діти продемонстрували на дидактичному посібнику "Квітка щастя" на що вони мають права, побачили як вона розквітла, коли права виконуються. А найцікавіше дітей чекало попереду, коли перед дітьми стали оживати епізоди з казок "Колобок", "Коза-Дереза", "Золотий ключик" та інші, і діти давали правильну оцінку переглянутому, доводили, що вони дійсно знають свої права та обов'язки, люблять свою Батьківщину, яка все робить для того, щоб діти в своїй маленькій країні дитинства завжди були захищені і вільно користувалися своїми правами.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 555 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz