Понеділок, 29.04.2024, 21:57
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Березень » 28 » Всі здорові люди люблять життя
10:36
Всі здорові люди люблять життя
Всі здорові люди люблять життя.
(Генріх Гейне)

З давніх – давен фізичні вправи використовуються не тільки для розвитку рухових якостей людини, тренування сили, швидкості та витривалості. Фізична культура здобула визначення як незамінний засіб розширення й розвитку функціональних можливостей організму людей різного віку, профілактики й лікування захворювань, досягнення довголіття. У людини усе повинно бути прекрасним: і обличчя, і душа, і тіло.

Знам'янський міський комітет профспілки працівників освіти і науки на чолі з головою Гребенюк Л.І. та міський відділ освіти організували й провели Спартакіаду серед працівників закладів та установ освіти міста Знам'янки. У змаганнях взяли участь команди: ЗШ №№1, 3, 4, 6, 7, НВК ЗШ №2-ліцей, БДЮТ, школи–інтернат та ДЮСШ і здобували перемогу з різних видів спорту.

У волейболі найкращими були команди ЗШ №6 (І місце), ДЮСШ (ІІ місце), ЗШ №7 (ІІІ місце).

В змаганнях з дартсу Марченко В. (БДЮТ) посів І місце, Степаненко О. (ЗШ №6) посів ІІ місце. На ІІІ місці Кришній О. (школа–інтернат).

Серед чоловіків у змаганнях з шахів найкращими були: Довгаленко М. (ДЮСШ), Колібабчук М. (ЗШ №4), Клімашкін О. (школа–інтернат); серед жінок – Чалая Р. (НВК), Лядська М. (ЗШ №4), Федіна І. (ДЮСШ).


У змаганнях з шашок серед чоловіків переможцями були: Башняк Є. (школа–інтернат), Клюка Ю. (ДЮСШ), Кравченко В. (БДЮТ); серед жінок – Богдан С. (ЗШ №3), Шульга О. (ЗШ №4), Горбатенко Н. (БДЮТ).


За підсумками набраних балів з усіх видів змагань почесне ІІІ місце посіла команда ЗШ №6, на ІІ місці – команда школи-інтернату, а золотими призерами змагань стала команда ДЮСШ. Грамоти переможцям вручала заступник начальника відділу освіти Попова Н.


За сприяння в проведенні Спартакіади серед працівників закладів та установ освіти міста Знам'янки подяками Знам'янського міського комітету профспілки працівників освіти і науки нагороджено: Самборського О., Лежненка А., Бондаренка Ю., Міщенка М., Сидоренка В., Бойченка В., Гавришевського Є. та Мургу В.

Головним спонсором Спартакіади виступив міський комітет профспілки працівників освіти і науки.


Учасники змагань висловили подяку організаторам Спартакіади та свої сподівання, що гідний приклад освітян пошириться на інші установи та організації нашого міста, зміцнить здоров'я та укріпить дружні зв'язки серед громадян Знам'янки.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 794 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz