Неділя, 28.04.2024, 15:00
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Березень » 25 » Колективні перегляди занять з теми "Формування екологічної компетентності дошкільників"
13:04
Колективні перегляди занять з теми "Формування екологічної компетентності дошкільників"
В дошкільному навчальному закладі №4 "Ромашка" з 18 по 25 лютого 2013 року проведені колективні перегляди занять з теми "Формування екологічної компетентності дошкільників", під час яких вихователі закладу показали різноманітні форми роботи з вихованцями у різних видах діяльності.

Слід зазначити, що вихователі творчо підійшли до вирішення цього питання. Так, вихователь дітей раннього дошкільного віку Чорна Наталія Павлівна повела дітей у цікаву "подорож", під час якої поєднала розвиток сенсорних здібностей, емпатії з закріпленням екологічних правил.

Вихователь Закотюра Тетяна Іванівна ознайомила дітей раннього дошкільного віку з умовами існування риб в річках та акваріумах, умовами догляду за ними та удосконалила вміння дітей у малюванні нестандартним обладнанням, а саме піпеткою.

Вихователі дітей молодшої групи Решетіловська Леся Володимирівна та Шеремет Віта Анатоліївна провели з дітьми заняття-розвагу, під час якої поєднали фізкультурно-оздоровчу діяльність з театралізованою.

Вихователь середньої групи дітей разом з дітьми досліджувала властивості снігу та вдало поєднала цей процес з методикою ТРВЗ.

Вихователі групи дітей старшого дошкільного віку Доля Алла Анатоліївна та Криворучко Алла Олександрівна під час виховання екологічної свідомості дітей вдало поєднали такі прийоми роботи з дітьми, як театралізація з казкотерапією, кольоротерапія.

Заняття в закладі проведені на високому та достатньому рівнях. Всі вони проводилися з використанням провідних ідей великого педагога В.О.Сухомлинського.
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 966 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz