Понеділок, 29.04.2024, 19:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Лютий » 25 » Пан козак
12:09
Пан козак
Вже стало традицією у переддень святкування Дня захисника Вітчизни в НВК влаштовувати випробування на мужність серед майбутніх чоловіків. На цей раз за гетьманську булаву (І приз) змагались козачата з 5 і 6 класів. Оцінювались вміння відрекомендувати себе, продемонструвати свої таланти і хобі, навички плетіння коси, знання складових козацького одягу, видів зброї та фактів з історії українського козацтва. Незважаючи на те, що всі учні в НВК є талановитими, наші учасники відкрились для глядачів і журі по-новому: учень 5-А класу, знаний танцюрист Юра Корень, ще й заспівав; гарний актор з 6-А класу Владик Шмуратов виявився затятим рибалкою, спортсмен – каратист з 5-Б класу Влад Ісаєнко заплів однокласниці практично ідеальну косу; надійний товариш Антон Сулима (6-В клас) – майстер по виготовленню виробів із солоного тіста; гуморний Богдан Соболь (6-Б клас) займається орігамі. Всі були просто молодці!

Звичайно ж всіх учасників гаряче підтримували однокласники та "класні мами". Емоції емоціями, та цифри – річ невмолима! За кількістю балів Дипломом І ступеню нагороджено Юрія Кореня (5-А кл.). Диплом ІІ ступеню отримав Владислав Ісаєнко (5-Б кл.). Вручено Диплом ІІІ ступеню Антону Сулимі (6-В кл.).

Вітаємо переможців, дякуємо педагогам – організаторам Неводничій Інні і Бугайовій Анастасії за ідею та її втілення в життя, а болільникам - спасибі за підтримку.
Категория: НВК №2 | Просмотров: 558 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz