П`ятниця, 17.05.2024, 09:42
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2012 » Листопад » 30 » Тиждень Добра та Милосердя
17:46
Тиждень Добра та Милосердя
Традиційно останній тиждень листопада в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №6 – Тиждень Добра та Милосердя. Цього року він проводився під девізом "Нехай наші добрі справи проростуть та стануть міцними". Волонтерський загін активізував свою роботу щодо збору необхідних речей, шкільного приладдя, іграшок, книжок та ін. для дітей школи-інтернату, спонукав учнів робити добрі справи на благо однокласників, батьків, вчителів, мешканців селища.

Цікавою і різноманітною була започаткована акція "Сім кольорів веселки – сім наших корисних справ". Волонтери шкільного загону залучали до добрих справ, роздаючи саморобні квіточки з кольорами веселки.

Підсумком акції стала спільна справа "Одягни дерево доброти". В її рамках на підготовлене дерево вивішували різнобарвні стрічки, що символізували конкретні добрі справи учнів школи.

Класні керівники 1-8 класів провели "Уроки Доброти" на тему: "Дивіться на нас, як на рівних", а в 9-11 класах години спілкування на тему: "Наперекір долі".

Не залишилися байдужими учні 2-х класів (класні керівники Коротич Н.Д., Бондаренко О.І.). Вони створили галявину доброти та постійно надають допомогу птахам, яки взимку приходиться дуже сутужно. Учні 7-11 класів із зацікавленістю включилися в міський творчій конкурс – написати твір-звернення до людей від імені безпритульної тварини.

Сьогодення потребує не лише добрих справ, а й милосердя, чуйності, толерантності, співчуття. Саме такі якості намагаються виховувати в учнів школи педагоги. Це стане для дитини одним з головних уроків для отримання високого звання – "ЛЮДИНА".
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 1189 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz