Понеділок, 29.04.2024, 17:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2012 » Листопад » 30 » Іменинники у середній групі "Веселята"
13:14
Іменинники у середній групі "Веселята"
Хто із нас, дорослих, а особливо дітей, не любить свій день народження? Привітання, подарунки, солодощі, улюблені ігри, гості, іще багато-багато чого приємного. Зробити приємним і пам'ятним день народження дітей, вирішили і ми, колектив середньої групи "Веселята" ДНЗ №8 "Світлячок".

Щедрим виявився місяць листопад на іменинників в нашій групі: Лєра Могильна, Даша Шишаєва, Діма і Нікіта Ємченко, Ясик Наводничий, Ілюша Пирогов - ось вони, герої Свята іменинників.

Зал відповідно прикрашений кульками, осінніми листочками, на стіні великий макет торта, зі словами "Вітаємо з Днем народження" і цифрою 5, в залі гості - діти, батьки, співробітники. Ведуча Кучаєва В.В. вітає від імені всіх присутніх іменинників зі святом, побажання та вітання висловлюють друзі іменинників, батьки та завідуюча Клименко С.Г. Не обійшлося без традиційного "Караваю" та піднімання на стільчиках іменинників. І, як годиться, пісні в дарунок іменинникам і від іменинників.

Приємним сюрпризом стала поява на святі дитячого улюбленця Карлсона (вихователь Бєлугіна Ю.В.), який разом з дітьми грав в ігри-атракціони, співав, танцював і, звичайно, підкріплявся варенням. А тоді всі разом "пекли" пиріг із повітряних кульок.

І як же засяяли дитячі оченята, коли в кінці свята завідуюча Клименко С.Г. та кухар Бар'ячна Л.В. внесли великий пиріг із свічками. Радості не було меж. На думку приходять слова В.О.Сухомлинського, нашого видатного земляка, вченого, педагога, 95-ти річчя від дня народження якого ми будемо відзначати в 2013 році, про те, що для дітей характерне світле, сонячне, оптимістичне світосприйняття, а дитячих оптимізм - це відчуття радості. Невипадково майже в усіх своїх працях педагог поєднує слово "радість" із словом "діти": "...радість сприймання, радість праці, радість творчості, радість творіння добра людям..."

Відтак, і кожний день дитини в дитячому садочку повинен бути і світлим і радісним.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 867 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz