Понеділок, 29.04.2024, 13:38
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2012 » Листопад » 30 » Проведення музичних свят та розваг
13:09
Проведення музичних свят та розваг
В ДНЗ №8 "Світлячок" велика увага приділяється художньо-естетичному розвитку дітей. Однією з форм цієї роботи в реалізації завдань Базового компоненту дошкільної освіти (Нової редакції) є проведення музичних свят та розваг. З настанням чудової і прекрасної осінньої пори в кожній групі дитсадка почалася кропітка підготовка до свят, під час якої діти знайомилися зі змінами, які відбуваються в природі, з працею людей восени, отримали багато знань про овочі та фрукти, вітаміни, які містяться в них, вивчали пісеньки, віршики, готували ролі для ігор-драматизації.

В середній групі "Веселята" (ведуча Кучаєва В.В., муз.керівник Паніна А.А., Осінь - Бєлугіна Ю.В.) діти на святі побували в казковому лісі, де разом з лісовими звірятами "пекли духмяний каравай", весело грали в ігри-атракціони, співали, танцювали, драматизували пісню-гру "Свій город у нас є", а потім із задоволенням ласували смачним пирогом з гарбузовою начинкою.

Діти старшої логопедичної групи "Сонечко" (ведуча Олійник О.В.,муз. керівник Паніна А.А.) "побували в Простоквашино", де разом із Шариком та котом Матроскіним "копали" та переносили картоплю, моркву, цибулю, співали пісень, танцювали, змагались в улюблених іграх "Хто швидше збере урожай", "Хто швидше перенесе овочі", "Обійди калюжу" за що й отримали від жителів Простоквашино на гостинець смачний пиріг.

В старшій групі "Калинка" (ведучі Оврас В.М., Бойко К.В., муз.керівник Паніна А.А.) свято Осені було присвячено символу українського народу - калині. Діти з інтересом прослухали легенду про калину, в якій розповідалось про її походження, згадали прислів'я, приказки, водили хороводи "Ой, єсть в лісі калина", "Біля калиноньки", а дівчатка подарували усім глядачам сучасний таночок на мелодію пісні "Одна калина" у виконанні Софії Ротару. Підсумком цього дійства був величезний пиріг-калинник, прикрашений кетягами калини.

Діти і всі присутні на святах отримали гарний настрій та задоволення.
Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 1279 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz