Четвер, 02.05.2024, 09:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Листопад » 12
Головним завданням школи є виховання та набуття здоров'язберігаючих компетенцій учнів. Саме тому проводячи Тижні безпеки життєдіяльності в школі, вчителі ставлять перед собою мету навчити дітей зберігати себе в оточуючому світі.

В листопаді традиційно проходить Тиждень знань з пожежної безпеки. Протягом нього в школі були проведені різноманітні заходи класними керівниками: години спілкування, бесіди, усні журнали, вікторини, інформаційні години тощо. Вчителі початкових класів разом з учнями активно включилися в конкурс творчих робіт та створили пізнавальні казки на протипожежну тематику та яскраві малюнки. Найбільш вдалими виявилися роботи учнів 1, 2-А, 2-Б та 3-Б класів.

Учні старшої ланки взяли участь в конкурсі творчих робіт "Служити іншим і добро робити". Завідуюча шкільною бібліотекою Неводнича І.П. презентувала виставку тематичної літератури з протипожежної тематики. Учні початкових класів мали змогу відвідати на базі школи виставу "Пригоди крокодила Гени та Чебурашки", представлену Львівським ляльковим театром "Золота рибка".

Практику впровадження необхідних знань та навичок поводження в побуті з пожежонебезпечними предметами та практичні вміння учням буде продовжено протягом навчального року, як важливий елемент ціннісного ставлення до себе та оточуючих.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 812 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz