Четвер, 02.05.2024, 10:47
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Січень » 24
Напередодні Дня Соборності України в Знам'янську ЗШ І-ІІІ ступенів №6 завітали працівники селищної бібліотеки Голованова В. та Перепелятнікова О.

В 10-му класі вони провели бібліотечну годину. Цікава розповідь про героїчні історичні події, державних діячів, Акт Злуки ЗУНР та УНР визвала жвавий відклик в школярів. Розповідь з часом перейшла в цікавий діалог між учнями та бібліотекарями. Від історичних паралелей молодь перейшла до сьогодення, пов'язуючи ті події з сучасною історією.

На останок працівники бібліотеки запропонували пізнавальну літературу з цих історичних подій.

Фотозвіт можна переглянути в альбомі.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 623 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.01.2012 | Комментарии (0)

Гра – провідний вид діяльності дошкільника. Цей постулат дитячої психології відомий усім. Серед творчих ігор у дітей значний інтерес викликають театралізовані та режисерські ігри.

Режисерська гра має величезне значення для розвитку дитини, зокрема розвитку її уяви, мислення, коментованого мовлення. Адже дитина у цій грі сама створює сюжет, здійснює його постановку та виконує всі ігрові ролі.

Тому педагогічні працівники дошкільного навчального закладу №4 "Ромашка" створюють всі умови для розвитку творчих здібностей та креативності вихованців у грі, стимулюють виникнення нових тем і сюжетів режисерських ігор.

Результатом повсякденної діяльності вихователів і дітей стало проведення відкритих показів 19-20 січня 2012 року в ДНЗ №4 "Ромашка".

Гостинно зустрічали малюків звірятка з казки "Рукавичка", ролі виконували діти ІІ молодшої групи "Сонечко" під керівництвом вихователя Ковальчук Ж.А.

Бурхливими оплесками зустрічали і проводжали діти середньої групи "Золоті зернятка" своїх артистів, які показали для них виставу "Зайчикова хатка", під керівництвом вихователя Демченко Н.М.

Цікаве ігрове дійство відбулося в старшій – логопедичній групі "Веселка", де весь дитячий колектив з вихователем Криворучко А.О. поринув в чарівний світ казок.

Вихованці старшої групи запросили своїх вихователів Шеремет В.А. та Решетіловську Л.В. в подорож Країною мрій по чарівним островам.

Фотозвіт про проведені заходи можна переглянути в альбомі.
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 1286 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.01.2012 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz