П`ятниця, 19.04.2024, 11:51
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » НВК №3
1 2 3 ... 54 55 »

«Козацький гарт» розпочато!

    15 лютого  у навчально-виховному комплексі  "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія" розпочато І (шкільний) тур фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт", що відбуватиметься у закладі з 16 по 22 лютого серед здобувачів освіти 5-10-х класів  (відповідно до наказу начальника відділу освіти від 07 лютого 2022 року № 42-од).
Метою фестивалю є залучення здобувачів освіти до занять фізичною культурою та зміцнення їх здоров’я, формування навичок здорового способу життя. 
Програмою Всеукраїнського фестивалю  передбачено змагання здобувачів освіти у таких конкурсах: човниковий біг 4х9 м, стрибки у довжину з місця, стрибки через скакалку за 30 сек. (дівчата), перетягування канату. Першими випробовували свої сили здобувачі освіти 7-х класів. Вчителі фізичної культури закладу Олександр САМБОРСЬКИЙ та Олександр ЙОВЕНКО координували роботу кожної спортивної локації. 
Бажаємо успіху командам, і нехай перемогу здобудуть найсильніші!

#Козацький_гарт_2022
Заступник директора з виховної роботи
Наталя ЧЕРКАС

Категория: НВК №3 | Просмотров: 156 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.02.2022 | Комментарии (0)

НВК "Знам`янська ЗШ І-ІІІ ст.№3-гімназія" День єднання

Категория: НВК №3 | Просмотров: 116 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.02.2022 | Комментарии (0)

 Сторінками історії…«Трагедія Бабиного Яру»

    …Великий Боже, ми з твоєї згоди
Проходимо дорогу в Бабин Яр,
Де смертно ти поєднуєш народи,
Щоб зберегти життя й свободи дар…
                                       Дмитро Павличко

В історії нашого народу багато трагічних сторінок. Однією з них є Бабин Яр –символ трагедії Голокосту та нацистських злочинів на українській землі. Відповідно до методичних рекомендацій Міністерства освіти і науки України, в НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія» проведено інформаційний урок, присвячений 80-м роковинам трагедії в Бабиному Яру.
Проводячи виховний захід у 8-Г класі (класний керівник Піщікова О.Г), вчитель історії Бевз Л.В. та педагог-організатор Куценко С.П. згадали події Другої світової війни та злочини тоталітарних режимів. Звернули увагу учнівської молоді не тільки на трагедію знищення, але й на опір нацистським катам та спасіння переслідуваних. Діти уважно переглядали відео «Історична довідка для Н ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 156 | Добавил: znamosvita | Дата: 29.09.2021 | Комментарии (0)

 День знань в НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»!

      У світі є чимало святкових днів і подій, але, безумовно, найбільшим шкільним святом є День знань.
    Сьогодні, теплого і сонячного ранку навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» радо прийняв до великої шкільної родини 106 першоклаників. 
    Під час свята лунали слова вітань і найкращих побажань від директора закладу Олени Подвиженко та гостей свята – секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, директора центру професійного розвитку педагогічних працівників Ольги Ліпінської. 
    Приємним подарунком для закладу від Знам’янської міської влади та відділу освіти став радіомікрофон для розвитку творчих талантів здобувачів освіти. Адміністрація та учнівський колектив щиро дякують за увагу та цінний подарунок.
Урочисто і хвилююче виступали найменші учасники свята, першокласники, які сьогодні вперше сядуть за парти і розпочнуть цікаву подорож у Країну Знань разом з досвідченими, добрими і турботливими вчителями початкових класів.
Швидко промайнуло свято, звучали веселі ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 229 | Добавил: znamosvita | Дата: 01.09.2021 | Комментарии (0)

Свято юності

   Літніми червневими днями традиційно відбуваються урочистості з нагоди вручення документів про освіту випускникам 9-х класів.
    Урочисто і святково відбулося свято юності в навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія». 
У гостинному актовому залі, в урочистій обстановці директор закладу Олена Іванівна Подвиженко привітала  всіх присутніх з такою важливою подією, вручила свідоцтва про базову загальну освіту 78 випускникам, п’ятеро з них отримали свідоцтво з відзнакою.
Непомітно і швидко спливли 9 шкільних років для випускників, років шкільної дружби, навчання, дорослішання. І от на святі – красиві і дорослі, молоді і серйозні випускники 9-х класів отримали свій перший у житті документ про освіту, здобутий власними зусиллями. Разом з випускниками навчалися впродовж усіх років їх батьки, які завітали на свято і стали активними його учасниками.
У залі лунали вітальні слова і слова вдячності випускників для вчителів, батьків, панувала урочиста святкова атмосфера. Душевні пісні випускників і їх запальні динамічні танці не залишили байдужими нікого з присутніх у залі глядачів. 
Не відставали у вправності і батьки випускникі ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 1179 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.06.2021 | Комментарии (0)

Українська вишивка

   Два кольори мої, два кольори:
червоне – то любов, а чорне – то журба.
Дмитро Павличко


Українське народне мистецтво створювалося віками. Свої уміння майстри передавали з покоління в покоління.
Вишивка – один з найбільш поширених видів ужиткового мистецтва. В Україні дівчата вчилися вишивати з ранніх літ. Під час виконання роботи надавалася перевага оригінальності візерунка та добору кольорів. Традиційно українці вишивкою прикрашали оточуючі їх речі та предмети, пов’язані з обрядами.
Вишиті рушники з давніх часів і до сьогодні вважаються оберегами родини та оселі. Нам у спадок дісталося дивовижне багатство народної вишивки. Вишивка сорочок виділяється особливим багатством технік. Здавна сорочці приписується чарівна сила, з нею пов’язана низка звичаїв та обрядів.
20 травня у День вишиванки працівники бібліотеки навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія" зі здобувачами освіти створили тематичні лепбуки, в яких розмістили цікаву інформацію про українську вишиванку. Діти читали вірші Дмитра Павличка та слухали пісню «Два кольори».
Учням старшого віку бібліотекарі презентували книгу Наталії Фесенко «Малороска», де йдеться про головні життєві цінності простої української жінки. 

РАДИМО ПРОЧИТАТИ!!!

 

Богдан С.А.< ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 520 | Добавил: znamosvita | Дата: 21.05.2021 | Комментарии (0)

Подорож у світ професій

   «Пахне кондитер мускатами, тминами,
Лікар – аптекою і вітамінами.
А хлібороби, що ходять за плугом,
Пахнуть чорноземом, полем і лугом»


Від учителів, батьків, знайомих, друзів здобувачі освіти дізнаються про окремі професії і мають певне уявлення про них. Але ж світ професій такий різноманітний! Про це говорить книжкова тематична виставка у бібліотеці навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія".
Ким бути? Яку стежку обрати в житті?
Стежок цих безліч… Одна веде до перукарні, інша біжить у золотоколосе фермерське поле. Є непомітні стежки, які пролягають від учительського столу до відкритих дитячих сердець. Біжать стежки на великі будови і в наші славні українські війська, на залізницю і автомобільні магістралі. Як же тут не розгубитися, вибираючи стежку, єдину на все життя?
13 травня для здобувачів освіти 8-9 класів працівники бібліотеки Богдан С.А., Безай В.В., Резніченко О.О. організували віртуальну подорож «Професії майбутнього». Діти ознайомилися з різними професіями, вчилися визначати, як знайт ... Читати далі »

Категория: НВК №3 | Просмотров: 558 | Добавил: znamosvita | Дата: 17.05.2021 | Комментарии (0)

"Пізнай себе - знайди роботу"

   Щорічно перед випускниками постає питання: «Ким бути?», «Яку професію обрати?», «До якого закладу вступити?», адже  в сучасних умовах розвитку економіки своєчасний і обґрунтований вибір молоддю закладу вищої освіти, майбутньої професії набуває великого значення.
Сьогодні формування психологічної готовності випускників закладу до усвідомленого вибору професії стало не лише гострою необхідністю, але й багатогранним і складним процесом.
19 квітня працівники соціально-психологічної служби навчавльно-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія" провели профорієнтаційний захід "Пізнай себе - знайди роботу", під час якого здобувачі освіти дізнались про нові професії, обговорили  основі якості, які необхідні для успішного працевлаштування та пройшли діагностування "ДДО за Є. Клімовим".

Cоціальний педагог Писарева А.В., практичний психолог Клубченко О.В.

 

Категория: НВК №3 | Просмотров: 469 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.04.2021 | Комментарии (0)

Команди навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія" отримали грошову винагороду

Згідно Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи, у 2019/2020 навчальному році, здобувши перемогу у І турі змагань "Шкіряний м'яч", та посівши І місце у змаганнях "Козацький гарт, команди навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія" отримали грошову винагороду.
  За пропозицією вчителів фізичної культури та за згодою членів команди та їх батьків було вирішено на ці кошти придбати спортивний інвентар. Були придбані волейбольні м'ячі, фішки конусні, фішки для розмітки ігрового майданчику, скакалки на загальну суму 2000 гривень. Дякуємо батькам та учням за розуміння! Бажаємо подальших спортивних перемог!
Вчителі фізичної культури Самборський О.Б., Крисін І.О.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 125 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.02.2021 | Комментарии (0)

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС


Цього дня проведено інформаційний захід для учнів 11-Б класу, класний керівник Конарьова К.Ю. Класний керівник 6-В класу Бевз Л.В. донесла учням про внесок ліквідаторів у подолання техногенної катастрофи. Учні 7-Б класу, класний керівник Пишна О.І., підготували доповідь про День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Під час години спілкування  "Знай, пам'ятай, шануй..." у 7-В класі, класний керівник Шевченко В.В., здобувачі освіти познайомились з сумними сторінками, що розповідають про одну з найбільших екологічних катастроф в історії людства, вшанували пам'ять ліквідаторів хвилиною мовчання. 

Категория: НВК №3 | Просмотров: 168 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.12.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz