Четвер, 25.04.2024, 06:51
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 616 617 618 619 620 621 »
    З нагоди прощання з осінніми днями у НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей" заступником директора з виховної роботи Маслюковою В.В. та педагогами-організаторами Неводничою І.С., Поповою Т.М. у співпраці з класними керівниками 5-11 класів було організовано та проведено конкурсно-розважальні програми для учнів різних шкільних ланок.
    20 жовтня для учнів 5-8 класів відбулося свято під назвою "Осіннє різнобарв'я", в якому учні виявили творчі здібності та вміння володіти собою на сцені, майстерність виконання поставлених завдань, що мали на меті виявити креативний підхід кожної учасниці. Дівчата досконало, як на свій вік, володіють знаннями зі світу Моди, підтвердженням чому було вправне дефіле у осінньому вбранні. Треба також наголосити й на тому, як неординарно підійшли учасниці, за підтримки своїх однокласників, до створення квіткових композицій (одне із завдань конкурсної програми) та до виготовлення стіннівок.
    Сповненим позитивних вражень та бурхливих емоцій виявився день 21 жовтня, який назавжди запам'ятається учням 9-11 класів. Неупереджена суддівська колегія була настільки здивована талановитістю, винахідливістю, майстерністю та вправністю володіння різними жанрами, що навіть прокоментувала своє суддівство у програмі як "суцільну муку", адже "як можна обирати найкращого серед найкращих?" Та це і не дивно, адже обдарованість учнів НВК виявилася у різноманітних театральних постановках, декламуванні поезій, пісенному жанрі та у хореографічній майстерності. Родзинкою програми став виступ вокально-інструментального колективу "Екліпс" під керівництвом Віталія Куликова. Побачене та почуте знову і знову стало підтвердженням того, щ ... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 714 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.11.2011 | Комментарии (0)

    Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарним джерелом опалення службового приміщення.
    Документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання дозволу на викиди, перебувають на розгляді у Держуправлінні охорони навколишнього середовища в м.Кіровограді.

    Інженер-енергетик
В.Шушпан

Категория: Господарча група | Просмотров: 651 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.11.2011 | Комментарии (0)

    Великий той учитель, який проймається
справою, якої навчає.

    Катон Старший


    Проблемі підготовки до ІІ і ІІІ турів Всеукраїнської олімпіади було присвячено засідання ММО вчителів трудового навчання, яке відбулося 25 жовтня на базі МНВК. Вирішувались питання спеціальним умінням і навичкам, опановування проектування, створення мультимедійних презентацій тощо.


    Керівник ММО вчителів трудового навчання
    Проша А.В.

Категория: МНВК | Просмотров: 838 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.11.2011 | Комментарии (0)

  •     Наші у столиці
Група учнів 6, 10 і 11 класів НВК під час осінніх канікул здійснили захоплюючу поїздку до міста Києва. До екскурсійної програми увійшло відвідування музеїв природи та визвольних змагань українського народу під час революції 1917-1921 років, планетарію, Києво-Печерської Свято-Успенської лаври, спортивного комплексу "Олімпійський"

  •     Осіння казка
Одинадцятикласники НВК милувались красою осінньої природи під час поїздки до перлини парково-архітектурного мистецтва "Софіївка"

  •     Стежками історії
Учні 5 класів завітали до Переяслав–Хмельницького, долучившись до історичних подій минулого та оглянули Національний історико-етнографічний заповідник "Переяслав" і музей–діораму "Битва за Дніпро і створення Букринського плацдарму восени 1943 року"

  •     Європейські орієнтири
Учні 11 класів НВК та їх батьки дізнались про умови навчання у вищих навчальних закладах Польщі під час зустрічі з представниками проекту "Освіта без кордонів"

  •     Знай наших!
Члени дитячої громадської організації "Оберіг" отримали грант у 10 000 грн.!!! ВІТАЄМО!
Категория: НВК №2 | Просмотров: 663 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.11.2011 | Комментарии (0)

    25 жовтня 2011 року учням НВК "Знам'янська загальноосвітня І –ІІІ ступенів школа №2 – ліцей" випала унікальна можливість побувати в будівлі єдиного законодавчого органу нашої країни – Верховної Ради України, на власні очі побачити будинок "під куполом", дізнатися його історію та найтаємніші секрети, відчути дух кулуарів парламенту, побувати в сесійній залі та по–справжньому відчути себе на позиції народного депутата.
    Після того, як Верховну Раду відвідали в червні місяці кращі учні шкіл міста та поділилися враженнями від поїздки, охочих там побувати було багато. Але потрапити на екскурсію до Верховної Ради України не так вже й просто. Та завдяки вчителям Щиголь Н.О., Панкевич В.І., Філіповій С.М., Ніколенко Т.В., Погрібняк О.В., Булаху О.С. на чолі з директором НВК Сопільняком Ю.М., за підтримки народного депутата України Єдіна Олександра Йосиповича та голови Знам'янської міської організації Партії Регіонів Тесленка Андрія Вікторовича вдалося цю поїздку здійснити.
    Звичайно, організаційних питань виникало чимало. Потрібно було підготувати дуже багато документів, які пов'язані з відвідуванням Верховної Ради. Вагома підтримка (фінансова) лягла на плечі батьківських комітетів класів, діти яких брали участь в екскурсії.
    Приємним в цій поїздці було те, що в ній змогли взяти участь діти з багатодітних сімей, діти позбавлені батьківського піклування та з малозабезпечених сімей. Фінансові витрати на участь їх в екскурсії до Верховної Ради взяли на себе Знам'янська міська організація Партія Регіонів та Народний депутат України Єдін Олександр Йосипович.
    Пад час підготовки до поїздки до нас звернулася з проханням прийняти участь в екскурсії Знам'янська громадська організація "Дія" у кількості чотирнадцяти чоловік. І ось такою великою дружньою сім'єю ми відбули до Києва 25 жовтня 2011 ро ... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 780 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.11.2011 | Комментарии (1)

    От і прийшла до нас красуня – осінь. І принесла вона в дарунок малечі яскраві сонячні дні, золоті та багряні листочки, незвичайні пригоди хмаринок, веселий дощовий оркестр…
    Розваги, присвячені осені, завжди пишні й радісні для малят. Традиційно в нашому садочку "Теремок" під час підготовки осінніх розваг музичні керівники та вихователі намагаються передати захоплення красою та багатством цієї оспіваної народом пори року, а також активізувати літні враження малят. Майже два місяці з дітьми проводиться планова робота вихователів по ознайомленню з ознаками, характерними особливостями осені, під час прогулянок, занять по природі, художній літературі, а на заняттях з малювання, ліплення, аплікації діти закріплюють ці поняття. Розучуються дидактичні, рухливі, народні ігри з осінньою тематикою; розучуються вірші, прислів'я, прикмети осені. Також паралельно проводять свою роботу музичні керівники, а саме: розучують пісні, хороводи, танці, музичні ігри на осінню тему. Відповідаючи темі розваг, у дітей були пошиті костюми овочів: помідор, капуста, огірочки, кабак, диня, цибуля, костюми грибочків, лісових мешканців, а також костюм Чарівниці – Осені. Дані розваги проводились у святково прибраному музичному залі, проте у кожної групи були свої декорації: осіннього лісу, городу з овочами, навіть осіннього кафе. У цьому році осінні розваги відбулись у таких групах:
  •     сер. гр. «Капітошка» (муз. керівник Єніна Ю.В., вих. Сітанова Н.М., Жук О.В.);
  •     сер. гр. «Полуничка» (муз. керівник Полюхович Т.Д., вих. Полєха О.Г., Філіпоненко М.Г.);
  •     старш. гр. «Живчик» (муз. керівник Єніна Ю.В., вих. Коваленко О.П., Рева О.В.);
  • ... Читати далі »
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1918 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.11.2011 | Комментарии (0)

  1.     В усіх дошкільних навчальних закладах відбулись "Осінні свята", де діти гарно вітали осінь, співали, танцювали, грали в ігри.
  2.     В ДНЗ №№ 2 "Теремок", 7 "Козачок" пройшли загальні батьківські збори, де батькам було представлено програму "Впевнений старт" для дітей старшого дошкільного віку та пройшло її обговорення.
  3.     Випущено буклет "Впровадження програми розвитку дітей старшого дошкільного віку "Впевнений старт" з досвіду роботи ДНЗ №2 «Теремок», який було представлено на обласній науково-методичній конференції в Кіровоградському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського.
Методист з дошкільного виховання
Л.Скляровська

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 608 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.11.2011 | Комментарии (0)

    Традиційно восени Будинок дитячої та юнацької творчості проводить конкурс "Осінні забави". Ця осінь не стала виключенням – 11 жовтня відбувся конкурс: цікаві завдання, добре підготовлені учасники і, зазвичайно ж, активна публіка, від оплесків якої на святі, здавалося, що й стіни дрижать.
    Ще одна важлива складова конкурсу – це відчуття свята. Незважаючи на те, що поважне журі у складі: Кічук Марії Олексіївни – заступника директора з виховної роботи ЗОШ №1, Маслюкової Вікторії Віталіївни – заступника директора з виховної роботи НВК ЗОШ №2 – ліцей, Москаленко Любові Іванівни – заступника директора з виховної роботи ЗОШ №3, Соколової Олени Миколаївни – заступника директора з виховної роботи ЗОШ №4, Самчук Тетяни Ігорівни – вчителя музичного мистецтва ЗОШ №4, дуже серйозно й відповідально ставило та рахувало бали, присуджувало призові місця – переможцями стали усі конкурсанти.
    У конкурсі було чотири завдання і 12 учасників, кожна школа направила свою пару, хлопчика і дівчинку, учнів 4-х класів. Перше завдання – презентація "Я – дитина козацького роду". Юні конкурсанти мали представитися і трохи розповісти про себе. Друге завдання – створення композиції з природного матеріалу «Вереснева фантазія». Журі мало змогу переглянути вироби, усі вони були дуже різні на вигляд, але однаково святкові. Третє завдання – історична розминка для дівчаток і хлопчиків, журі з'ясовувало, хто ж з учасників знає найкраще історію українського козацтва. Четверте – "Мій талант", тут не було жодних обмежень і рамок. Учасники показували усі свої таланти: співали, танцювали, демонстрували вироби, зроблені із бісеру, пластиліну, паперу та інших матеріалів.
    Всі конкурсанти: Ландарє ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 826 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 31.10.2011 | Комментарии (0)

    Початок нового навчального року для старшокласників міських загальнонавчальних закладів запам'ятається проведенням військово-спортивних змагань, організаторами яких виступили масовий відділ Будинку дитячої та юнацької творчості, Міський парламент дітей та Знам'янський міський спортивно-технічний клуб "Товариство сприяння обороні України". В змаганнях брали участь команди ЗОШ №№ 1,3,4,6,7 та НВК ЗОШ № 2-ліцею на чолі з викладчами військової справи.
    Зі словами привітань до учасників змагань звернувся Знам'янсько-Олександрівський військовий комісар – підполковник Балабуха С.С. Він наголосив, що військово-патріотичне виховання української молоді – одне з найважливіших завдань держави. А захищати Вітчизну – обов'язок кожного свідомого громадянина.
    Директор МСТК ТСО України В.Колебіденко відмітив, що ті знання і вміння, здобуті у змаганнях зі стрільби, володіння зброєю, метання гранати, фігурного водіння велосипеда та правил дорожнього руху обов'язково допоможуть юнакам та дівчатам у майбутньому.
    З метою профілактики дитячого травматизму в ДТП, першим етапом змагань було тестування на знання правил дорожнього руху. Відмінний результат показала команда ЗОШ №7. На етапі змагань з фігурного водіння велосипеда перемогу виборов Васьковський Іван (ЗОШ №3). Білий Дмитро (ЗОШ №7) найкраще впорався з розбіркою та збіркою автомата АК-47. Перемогу у стрільбі з пневматичної зброї здобув Завєрзаєв Олександр (ЗОШ №1). Найкраще продемонстрував силу своїх рук у змаганнях з метання гранати (1200 г!) Андрієнко В'ячеслав (ЗОШ №3).
&nbs ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 735 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 31.10.2011 | Комментарии (0)

    Сьогодні в Україні існує безліч невирішених соціальних проблем. Усвідомлення необхідності активної участі громадян і суспільства в їхньому подоланні відкриває нові можливості, а також сприяє розвиткові нових громадських ініціатив. Однією з найважливіших рис нашого часу є відродження руху, який залучає громадян до участі у зміні всіх сторін життя на краще, формування нових відносин у суспільстві, що в цілому сприятиме вирішенню багатьох проблем сьогодення. Волонтерство – так називається цей рух. Воно широко розвинене у світі й розглядається як глобальний процес об'єднання людей, які прагнуть зробити внесок на благо свого та світового співтовариства.
    На сучасному етапі розвитку суспільства волонтерство є невід'ємною частиною шкільного життя. Ця система сприяє становленню людини як активного члена своєї громади, а для школи це добра можливість соціалізації дитини та її громадського виховання.
    Так, в ЗШ I-III ст. №7 активом учнівського самоврядування створено волонтерський загін "Милосердя", який розробив і впроваджує програму "Допомога людям похилого віку". Головні принципи програми — безкорисливість і тривалість допомоги. Програма спрямована на допомогу людям похилого віку, самотнім, часто з різних причин забутим родичами, і які через це потребують опіки, підтримки. В ході реалізації даної програми учні школи привітали з днем людей поважного віку та надали допомогу по облаштуванню присадибних ділянок та прибиранню подвір'їв підопічним ветеранам ВВв акції "Зірка пам'яті" Єрохіній В.Ф., Козакову В.К., Бобровій М.І., Самофалову О.Н., Шилковій Н.В.
    Протягом вересня-жовтня в школі проведено акцію «Три овочі», під час якої учні приносили городину, а потім надавали допомогу тим, кому вона так потрібна. Адресну допомогу овочами отримали мешканці селища Остапова О.О., Севостьянова В.В., Онопа ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 655 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 31.10.2011 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz