Четвер, 28.03.2024, 19:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 551 552 553 554 555 ... 620 621 »
14 січня 2014 року діти ДНЗ №7 "Козачок" разом з педагогами, як і годиться за традицією, вбралися в костюми і відвідали міські організації.

Під час святкового театрального дійства "водили козу", тому що кажуть, коза в будинку - до добра і гарного врожаю, меланкували, маленькі янголята віщували добро і радість господарям. Козачата засівали помешкання господарів зерном, яке є оберегом житла. За гарне святкове дійство всі діти отримали подарунки.

Кожне привітання дітей завершувалося добрими побажаннями:




І в Вас и в нас
Все буде гаразд,
Щоб Ви і ми
Щасливі були.
Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 462 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.01.2014 | Комментарии (0)

16 січня учні школи відвідали міський краєзнавчий музей, де була проведена цікава екскурсія в рамках заходів, присвячених 200-річчю з дня народження Т.Г.шевченка.

Т.С.Кулик акцентувала увагу на біографію Т.Шевченка, пов’язану саме з Кіровоградщиною, де проживали і живуть нащадки великого Кобзаря. Сам митець неодноразово бував у наших краях, про що свідчить згадка у його творах про Третю Роту, Гуляй поле. Працівники музею пишаються тим, що такий музей один на всю Кіровоградську область.

В ході екскурсії діти почули про історію створення музею, побачили багато портретів, фотографій, гравюр, вишивку, ознайомилися із родовідним деревом митця.

Особливо вразив портрет, зроблений з квіток безсмертника, це свідчить про те, що постать Т.Г. Шевченка дійсно безсмертного, має важливе значення не тільки для України, а й світове.

З великим багажем знань великого Кобзаря повернулися додому задоволені школярі.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 435 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.01.2014 | Комментарии (0)

В області триває проведення V обласного огляду-конкурсу роботи позашкільних навчальних закладів області. Так, 15 січня 2014 року члени обласної комісії у складі: Суркової Г. П – директора обласного ЦДЮТ; Долгополової Н.К. - завідуючої методичним відділом КОЦДЮТ; Дроздової А.О - керівника обласного методичного об'єднання декоративно-ужиткового мистецтва; Ярової О.С - методиста КОЦДЮТ завітали до Центру дитячої та юнацької творчості м.Знам'янки.

На зустрічі були присутні: Попова Н.О. – начальник Знам'янського міського відділу освіти, яка ознайомила з основними етапами розвитку позашкільної освіти в місті та Мурга В.М. - головний спеціаліст відділу освіти.

Наталія Олександрівна зазначила, що враховуючи соціальні ініціативи Президента України у контексті позашкільної освіти, визначено коло завдань щодо розгалуження мережі гуртків ЦДЮТ, відзначила збільшення кількості дітей, охоплених позашкільною освітою в місті до 82%, а також акцентувала увагу присутніх на покращенні матеріально-технічної бази ЦДЮТ.

Директор ЦДЮТ Г.Подвиженко презентував ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 572 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.01.2014 | Комментарии (0)

15 січня 2014 року відбулося засідання секції вихователів дітей раннього віку дошкільного навчального закладу №4 "Ромашка".

Під час засідання вихователь-методист О.О.Голованова та педагоги Рябуха А.Л., Закотюра Т.І., Сиромятнікова Л.В., Ковальчук Ж.А. обговорювали питання урізноманітнення форм роботи з малюками щодо розвитку мовлення.

Вихователь Закотюра Т.І. виступила з консультацією на тему: "Мовленнєвий розвиток дитини раннього віку".

Вихователі поділилися власним досвідом з питань урізноманітнення форм мовленнєвої роботи з дітьми раннього дошкільного віку.

Вихователь-методист О.О.Голованова надала педагогам методичні рекомендації щодо мовленнєвого розвитку раннього дошкільного віку.
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 484 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.01.2014 | Комментарии (0)

14 січня 2014 року вихованці дошкільного навчального закладу №4 "Ромашка" з щедрівками та колядками відсвяткували свято Нового року за старими стилем під час розваги.

Педагоги закладу Джулай Т.Г., Криворучко А.О., Усаченко С.В., Макущенко Н.А., Ковальчук Ж.А., Шеремет В.А., Рябуха А.Л. ознайомили дітей зі звичаями нашого народу, розігравши цікавий спектакль. Вихованці закладу були залучені до обрядових дійств нашого народу під час зимових свят. Діти були ознайомлені з традиціями нашого народу та стали повноправними учасниками Різдвяного дійства, адже Новий рік завжди був бажаним святом у кожній родині. З ним пов'язували кращі сподівання, завбачували добробут, родинну злагоду, щедрий врожай, здоров'я людей.
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 1076 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.01.2014 | Комментарии (0)

15 січня 2014 року в Центрі дитячої та юнацької творчості м.Знам'янки відбулося II пленарне засідання лідерів міського парламенту дітей. НВК "Знам'янська загальноосвітня школа I-III ступенів №2 - ліцей" представляли лідери учнівського самоврядування, учні 11–А класу – Колеснікова Анастасія – голова комісії з питань культури й відпочинку та Корячко Богдан – голова комісії з питань навчання.

Пленарне засідання розпочалося з гімну України та ухвалення порядку денного.

Колеснікова Анастасія й Корячко Богдан гідно презентували результати роботи учнівського самоврядування НВК. Вони поділилися цікавою інформацією, досвідом своєї роботи з колегами – депутатами та почесними гостями засідання.

У виступі наших лідерів акцент було зроблено на гасло УС – "Діти навчаються, як їм жити", тобто на ті знання і вміння, які учні здобувають в навчальному закладі, беручи активну участь у різноманітних конкурсах, фестивалях, олімпіадах, наукових проектах, і які знадобляться їм у подальшому дорослому житті, адже, як говорили давні греки, "Твоє життя – твій вибір".

Учнівське самоврядування закладу координує щорічну активну участь в акціях "Три овочі", "Милосердя", "Зірка пам'яті", "Зробимо наше місто чистішим", тісно співпрацює з Червоним Хрестом. Лідери самоврядування завжди в перших рядах організаторів, помічників і учасників усіх культурницьких заходів навчального закладу.

Робота нашого учнівського самоврядування не залишається непоміченою, адже висвітлюється на вебсайті НВК та в газеті "У контакті".

Дорогі учні ... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 404 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.01.2014 | Комментарии (0)

9 січня цього року на базі ЗШ І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Шевченка відбулося міське методичне об'єднання вчителів початкових класів.

На засіданні переглянуто та обговорено відеопрезентацію з досвіду роботи вчителів початкових класів на тему "Використання педагогічної спадщини В.Сухомлинського в навчанні та вихованні молодших школярів". Також обговорено питання використання комп'ютера у навчанні учнів початкових класів і його вплив на формування дитячої психіки.

Слухачі засідання обговорили виступ психолога ЗШ І-ІІІ ступенів №4 Н.Шастін на тему "Як подолати тривожність у дітей". Заступником директора з виховної роботи М.Кічук проведено тренінгові заняття з вчителями які можна використати в практичній роботі під час навчально-виховного процесу.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 534 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.01.2014 | Комментарии (0)

23-25 грудня 2013 року в м.Знам'янка відбувся традиційний новорічний турнір з міні-футболу "Кубок Геоїд-Мрія" серед юнаків 1998-1999 років народження. В турнірі приймали участь шість команд з Кіровоградської області.

Команди грали по колу і місця розподілились наступним чином:
  1. "УкрАгроКом", Головківка
  2. КДЮСШ "Мрія-Геоїд", Знам'янка
  3. "Колос", Войнівка
  4. "Чайка", Світловодськ
  5. "Зірочка", Кіровоград
  6. "Промінь", Богданівка
Команда, яка зайняла перше місце, була нагороджена кубком та медалями, команди-призери - медалями.

Кращим гравцем в нашій команді став Цуркан Андрій.

Кращим захисником турніру став Корячко Євген.
Категория: КДЮСШ | Просмотров: 492 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.01.2014 | Комментарии (0)

24.12.2013 року вихованці групи дітей раннього віку №1 розпочали традиційні святкові ранки, які щорічно проводяться в закладі і відсвяткували свій Новорічний костюмований бал.

І діти, і батьки стали учасниками театрального дійства, яке створили для найменших музичний керівник Джулай Т.Г., вихователі групи – Сиромятнікова Л.В., Ковальчук Ж.А. та помічник вихователя Демяненко Н.М.

Велике задоволення отримали і діти, і батьки від "чарівних" зимових дарунків.

Велика подяка педагогам закладу за ретельну підготовку до проведення Новорічних свят у закладі.



27.12.2013 року разом з ведмедем і Машею вихованці групи №2 "Калинка" зібралися в залі для зустрічі Нового року.

Вихователі Шеремет В.А., Решетиловська Л.В. та музичний керівник Джулай Т.Г. разом зі своїми вихованцями перенеслися у атмосферу відомого мультфільму "Маша і ведмідь" і разом зі своїми вихованцями, співаючи Новорічні пісні, танцюючи та граючи чекали на Дідуся Мороза та подарунки. в залі панувала атмосфера свята та лунав веселий сміх.

Велика подяка педагогам закладу за ретельну підготовку до проведення Новорічних свят у закладі.



26.12.2013 року ... Читати далі »
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 1091 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

Урочисто та весело пройшли новорічні свята в нашій школі. Молодші учні щиро раділи казковим героям, а старшокласники - канікулам. Пухнаста ялинка прикрашала новорічні ранки та вечори.

Новорічний ранок запросив учнів молодших класів у казкову пригоду. Подорожуючи біля ялинки діти зустріли Діда Мороза, Снігуроньку, Мальвіну, Снігову Королеву, Попелюшку, Бабу Ягу, лікаря Айболить. І звичайно присутніх розважали розбійники, більше кумедні чим злі. Казкові герої водили разом з учнями хороводи, загадували новорічні загадки, грали у веселі ігри.

Під час новорічного вечора учні старших класів виконували інсценізування веселих новорічних пісень. Артисти та глядачі вдосталь насміялися. А завершився вечір новорічною дискотекою.

Новий 2014 рік не зустрічає нас міцними морозами та сніговим білосніжним покривалом. Тому традиційні зимові ігри на свіжому повітрі, на даний момент, не актуальні. Але учні знаходять цікаві заняття: відвідують новорічні свята, організовані підприємствами батьків, а також гуртки за інтересами, влаштовують спортивні ігри, подорожують країною, дізнаються щось нове про Україну та її жителів.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 484 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz