Четвер, 28.03.2024, 15:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 496 497 498 499 500 ... 620 621 »

Новорічні свята найочікуваніші у дошкільних закладах, тому що до малят приходять Дід Мороз та Снігурка з безліччю друзів для привітання з Новим роком та роздачею подарунків. В свою чергу, діти вітають їх піснями, танцями, хороводами, іграми, забавами, тобто проявляють всі свої таланти.

В ДНЗ №2 "Теремок" з 22 по 26 грудня пройшло 12 новорічних ранків. У прекрасно вбраному залі із казковою ялинкою кожне свято було цікавим та веселим. Сюжети новорічних ранків різноманітні: пригоди в зимовому лісі, цікаві подорожі, прихід героїв з новорічними завданнями, пригоди на карнавалі, потрапляння в казку, але закінчувались вони обов'язково сюрпризами та подарунками від Діда Мороза. Діти, як могли радували його, а вихователі, музичні керівники, батьки намагались створити всі умови для успішного проходження новорічних свят.

Отож, всі отримали гарний настрій та масу задоволення і діти, і дорослі. Батьки щиро дякували вихователям, музичним керівникам закладу за чудові дійства і за щасливі усмішки на обличчях своїх дітей.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 494 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

Найочікуваніші свята – новорічні. Діти та гості першої молодшої групи №9 "Курчатка" (вихователі І.А.Голованова, А.Ю.Осіпенко) ДНЗ №6 "Сонечко" зазирнули у казку та отримали незабутні враження від новорічного свята. Святковий настрій відчувався на кожному кроці, від ошатно прикрашеної ялинки до дійств у казці. У гості до малят завітали Дід Мороз з Снігуркою, Сніговичок з хитрюгою Лискою.

Свято супроводжувалося піснями та танцями, які організувала музичний керівник Л.Л.Мережко.

Новорічне свято подарувало радісний настрій не тільки малятам, а й дорослим, адже всі змогли потрапити в справжню незабутню казку.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 444 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

Новий рік, Новий рік
Вже ступає на поріг.
Бути танцям круг ялинки,
Бути пісням, бути грі.

Новий рік - найпрекрасніше, найчарівніше, найочікуваніше свято, на яке з нетерпінням чекає кожна дитина.

Щороку наші вихованці чекають на свято Нового року, адже в закладі відбуваються дуже цікаві костюмовані новорічні ранки.

Так 25 грудня 2014 року в Центрі дитячої та юнацької творчості запанувала атмосфера казковості, цього дня відбувались новорічні ранки для вихованців молодшого, середнього шкільного віку та вечірник для вихованців старшого шкільного віку. Організатором та постановником свята стала культорганізатор закладу О.Фрайнд. Сценарій новорічних ранків був орієнтований на українські традиції. До дітей завітали дві "сусідки"(керівники гуртків О.Демченко, О.Горова) в гарних українських костюмах, які розвеселили малечу своєю суперечкою. Гарна "коза" (керівник гуртка К.Степанова) в національному вбранні провела з дітьми цікаві ігри. Також незабарились на свято "Баба Яга", "Кікімора", "Лісовик", "Бісеня"(О.Фрайнд, В.Марченко.,М.Стукаленко), які протягом всього свята веселили та ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 523 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.12.2014 | Комментарии (0)

Діти нетерпляче очікують на свято та зустрічають його з надзвичайним захопленням. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, карнавалів та загальних веселощів, коли довкола панує магія добра і казки.

Новорічна казка завітала і до дітлахів ДНЗ №6 "Сонечко" старшої групи №4 "Пізнайки" (вихователі Гришина О.В., Клюка К.Ю.) та запросила їх у чарівний світ пригод.

Дід Мороз, Снігурка, казкові герої завітали до дітей та створили неповторну атмосферу новорічного свята. Діти із захопленням приймали участь у веселих іграх, водили хороводи, декламували вірші та весело танцювали. Захопленню не було меж.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 400 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.12.2014 | Комментарии (0)

Одним із важливих компонентів у формуванні фізично та інтелектуально досконалої організованої особистості є режим дня. Щоденно повторюючись, він привчає організм дитини до певного ритму, забезпечує зміну діяльності (ігрової, навчальної, трудової), при цьому оберігає її нервову систему від перевтоми.

Ранкова гімнастика є одним із найважливіших компонентів рухового режиму дітей. Вона спрямована на оздоровлення, зміцнення, підвищення функціонального рівня систем організму, розвиток фізичних якостей і здібностей дітей, закріплення рухових навичок.

Саме і в дошкільному навчальному закладі проводиться в системі такий вид режимного моменту як ранкова гімнастика.

09 грудня 2014 року вихователь старшої групи №5 "Золота рибка" показала під час колективного перегляду методику виконання ранкової гімнастики, яка сприяла активізації рухової діяльності дітей.

Комплекси ранкової гімнастики в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" проводяться під музичний супровід, який позитивно впливає на емоції дітей, створює у них гарний настрій.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 365 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.12.2014 | Комментарии (0)

В режимі дня дошкільного навчального закладу виділяється достатній час для перебування дітей на свіжому повітрі.

Перебування на свіжому повітрі зміцнює здоров'я і загартовує організм, всебічно розвиває дітей, активізує їх рухову діяльність, пізнавальні можливості.

Саме з метою, розвивати у дітей цікавість до навколишнього світу; виховувати моральні почуття (дбайливе та чуйне ставлення до зимуючих птахів; продовжувати формувати уявлення вихованців про особливості зимової природи та погоди, збагачувати активний словник, учити дітей відповідати на запитання, відгадувати загадки; активізувати рухливість малят, викликати позитивне ставлення до рухливих ігор, в ІІ молодшій групі №6 "Пізнайко" дошкільного навчального закладу №3 "Івушка" було проведено вихователем Плотніковою О.В. колективний перегляд-прогулянка на тему "Зимові клопоти".

Під час прогулянки було використано такі форми активності як: фізична, пізнавальна, мовленнєва, соціально-моральна та емоційно-ціннісна.

На прогулянці з дітьми було проведено бесіду, індивідуальну роботу, трудові доручення, гралися в дидактичні та рухливі ігри. Під час прогулянки використовували різноманітне обладнання.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 456 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.12.2014 | Комментарии (0)

12 грудня 2014 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" згідно роботи річного плану було проведено проблемний семінар з педагогами на тему "Підвищення якості дошкільної освіти в умовах впровадження Програми виховання і навчання дітей від двох до семи років "Дитина" в навчально-виховний процес ДНЗ".

За мету проблемного семінару взято: здійснювати комплексну методичну допомогу педагогам. Підвищувати рівень теоретичних знань та професійну компетентність вихователів під час ознайомлення зі змістом та структурою програми від 2 до 7 років "Дитина2, уміння впроваджувати її у роботу з дітьми.

Під час даного семінару з молодими педагогами було опрацьовано мету, завдання, зміст і структуру програми.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 599 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.12.2014 | Комментарии (0)

Зима триває, незабаром все навкруги вкриє білий сніг. Тому волонтери та члени колективу Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 виготовляють маскувальну сітку на прохання бійців АТО.

Також воїнам 42 батальйону територіальної оборони Національної Гвардії України були відправлені новорічні солодощі.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 403 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

З 19 по 21 грудня 2004 р. в м.Світловодську відбувся Новорічний турнір з міні-футболу (вікова група 2004-2005 років народження), в якому прийняло участь 5 команд, в тому числі і команда Знам'янської КДЮСШ (тренер-викладач Махиня В.Л.). Наша команда посіла ІІ місце, обігравши команди ФК Надія (м.Тростянець Сумська обл.) 4:2, "Спарта" 2005 (м.Світловодськ) 2:1, КДЮСШ м.Світловодськ 5:3 та зігравши в нічию 2:2 з переможцями турніру "Спарта" 2004 (м.Світловодськ). Набравши однакову кількість очок з цією командою, але забивши менше м'ячів знам'янчани посіли друге місце.

Загалом місця розподілились таким чином:

  1. Спарта 2004 (Світловодськ)
  2. КДЮСШ Знам'янка
  3. Спарта 2005 (Світловодськ)
  4. КДЮСШ Світловодськ
  5. ФК Надія (Тростянець)

Команди, які посіли призові місця, були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Знам'янська КДЮСШ працює в штатному режимі з 8:00 до 18:30. Спортивна школа намагається в канікулярний час охопити як можна більше дітей для занять різними видами спорту. КДЮСШ запрошує всіх бажаючих дітей нашого міста для занять спортом.

Категория: КДЮСШ | Просмотров: 420 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

Коли замерзла річка
І став біленький гай,
Прийшов у теплу нічку
На землю Миколай!!!
Він в шапці - невидимці,
І теплім кожушку
Приніс усім гостинці
У чарівнім мішку.

Хто не знає про Святого Миколая? Малий і старий – усяк знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для малюків стає чарівною казкою, коли Миколай невидимо з'являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці.

19 грудня завітав Святий Миколай до вихованців ДНЗ №5 "Калинонька". Усі малюки готувалися до свята: вчили вірші, пісні, хороводи. А найголовніше - цілий рік намагалися не бешкетувати, бути чемними та слухняними дітьми. Завітав Миколай не один, а разом зі своїми помічниками Янголами. Також до дітей завітала нечиста сила, яку Миколай та Янголи прогнали.

Хотілось подякувати керівнику закладу Ткаченко Л.І., педагогам Ігнат'євій Т.С., Курятенко С.В, Савкіній Н.М., музкерівнику Чиженко Л.М. та працівникам закладу, що організували дітям свято.

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 515 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz