П`ятниця, 29.03.2024, 15:27
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 487 488 489 490 491 ... 620 621 »

Проведення для випускників дитячого садочка екскурсій і прогулянок у школу здійснюється не лише задля ознайомлення майбутніх першокласників з приміщенням школи, з її статусом, а й з майбутнім вчителем. Дошкільники не вперше зустрічаються з учителем у ситуації вільного спілкування, не відчувають почуття тривожності й страху, якими неминуче супроводжується їхній вступ до школи і в перші дні шкільних занять. Натомість учителі можуть ознайомитися з майбутніми першокласниками, побачити їх у нерегламентованій діяльності.

Так 12 лютого 2015 року вихованці ДНЗ №5 "Калинонька" відвідали ЗОШ №6 смт.Знам'янки. Досвідчений учитель початкових класів Дерев'янко О.М. провела повчальну бесіду для майбутніх першокласників.

Такі екскурсії корисні для лошкільників ще й тим, що заздалегіть дозволяють їм побачити реальні ситуації шкільного життя і взаємодії в діаді "учитель-учень". Дітям дошкільного віку не завжди є зрозумілими особливості та відмінності у спілкуванні в діадах "вихователь-дитина" і "учитель-учень". Відвідування школи уможливлюють огляд і оцінку наявної різниці у взаємодії. Надалі, в початковий період навчання у першокласників виникає значно менше утруднень в адаптації.

Все ж, головним завданням вихователів і надалі залишається підготовка майбутніх школярів до умов систематичного навчання.

... Читати далі »

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 502 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

Гуляй, Масляна, як треба,
Не забудемо ми тебе
І млинці твої гречані,
І вареники в сметані!
Ти співай, моя родино,
Щоби жито уродило.
Масляна! Масляна!
Масляна! Масляна!

20 лютого 2015 року в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" було проведено загальносадову розвагу на тему "А вже Масляна прийшла..."

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 353 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

В нашій школі пройшли зустрічі з учасниками АТО.

13 лютого 2015 року до школи завітали бійці 34 батальйону "Батьківщина". Діти привітали їх віршами, гаслами, виготовленими власноруч "валентинками". Командир роти від усіх бійців АТО подякував за теплий прийом та дитячі вироби, звернувся з побажанням любити свою країну, бути патріотами, гарно вчитися.

16 лютого 2015 року з дітьми зустрівся Володимир Штанько, боєць 9 роти 28 бригади Національної Гвардії України. Володимир висловив вдячність учням за листи та малюнки, які отримав він та його товариші під Донецьком. Учні подарували бійцеві власні вироби та "валентинки".

17 лютого 2015 року до школи завітав Ліщенко Євгеній, боєць 17 батальйону територіальної оборони Національної Гвардії України. В АТО він знаходиться з самого початку, з березня 2014 року, з самого першого призову. Його розповідь про стан справ у зоні АТО, а саме під Донецьком, була дуже зворушлива. Зібрані подарунки, малюнки та солодощі вручили воїну вчителі і побажали повертатись обов'язково живим та здоровим.

Усі завітавші до школи бійці мали можливість поставити свій підпис і побажання на прапорі, який побував разом з випускником нашої школи Сайко Романом на бойовому рубежі Сходу України. Роман також неодноразово приходив до школи та був в ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 589 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

У Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 пройшла лінійка присвячена пам'яті Небесної Сотні.

"Небесна сотня". Її повне число 102 людини. Події, які відбувалися на головному Майдані України, з грудня 2013 по лютий 2014 року, явили нам цих героїв.

Ким були? До чого прагнули ? Вони не були, ні екстремістами, ні терористами, ні фашистами. Звичайні люди, мирні громадяни, які вийшли, на так званий Євромайдан, щоб відстояти своє право на мрію. Учителі та студенти, підприємці та журналісти, вчені та академіки, художники та музиканти, громадські діячі та прості робітники. Люди, які жили у різних куточках України. Такі здавалося б різні… Але – ні! Вони були схожими між собою. Дуже схожими! Схожими серцями, у яких , на перекір безвір'ю, безнадії та ненависті , що нав'язуються нам духом цього світу, жили віра , надія та любов. Віра – у перемогу добра над злом, правди – над неправдою та кривдою. Надія – на краще майбутнє для своєї країни, своїх дітей. Любов – до України, справжніми синами якої вони були, є і будуть.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 409 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)

В закладах освіти м.Знам'янка розвернута широкомасштабна військово-патріотична та виховна робота серед учнів ЗНЗ та вихованців ПНЗ. Сплановані довготривалі заходи: зустрічі з воїнами АТО, урочисті лінійки, уроки пам'яті та уроки мужності. Продовжується робота по встановленню всіх учнів, випускників ЗНЗ м.Знам'янка, які проходять службу в зоні АТО. В закладах освіти виготовлені стенди "Вони борються за Україну", "Слава Героям", "Справжні патріоти". Відділом освіти разом з Знам'янсько-Олександрівського ОМВК розроблено план проведення основних заходів з військово-патріотичного виховання у 2015 році, ознайомлення учнів з умовами вступу до вищих військових навчальних закладів МО України, професією військового.

Керівництво закладів освіти приділяє велику увагу проведенню різноманітних військово-патріотичних заходів за участю воїнів АТО. Тільки протягом січня-лютого місяців проведено низку заходів військово-патріотичного спрямування, в тому числі і благодійні концерти. Виготовлені сувеніри, малюнки, обереги, зібрані кошти допомагають воїнам боронити наші кордони, а учням закладів мати живий приклад: є така професія – захищати Батьківщину. В лютому місяці поточного року гостями школярів були бійці 34 батальйону "Батьківщина", 28 бригади Національної Гвардії України, 17 батальйону територіальної оборони Національної Гвардії України.

Категория: Міськво | Просмотров: 348 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)

Любити людину – це велике щастя і відповідальність, це постійне очікування та жертовність, це безмірне розуміння та бажання принести коханим мить радості. Щасливі ті, які прирівняти готові любов до мудрості, а мудрість до любові.

Так і вихованці НВК "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей" долучились до свята усіх закоханих, початкові класи взяли участь у конкурсі малюнків "Я люблю Україну", до виготовлення валентинок для бійців в АТО приєдналися всі учні НВК. І звичайно, не забутнім дійством для старшокласників стала конкурсно-розважальна програма "На крилах кохання", яка відбулася саме на передодні Дня Святого Валентина. Перед учасниками конкурсу стояло багато випробувань на міцність почуттів, вміння захоплюватись своєю другою половинкою, віддавати часточку свого серця, наповнювати його любов'ю та приємними почуттями, такими як, ніжність, лагідність, і, найголовнішим коханням, з якими вони впоралися на відмінно. Справжнім випробуванням стало і для членів журі (Бойко Е.І., Булах О.С., Данільченко Л.Б., Романова А.В.) обрати серед найкращих ідеальну пару. Та вельмишановні судді таки впоралися з нелегким завданням. Ідеальну пару було обрано, нею стали учні 10-А класу Єлизавета Сопова і Тимофій Маценко.

... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 398 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)

Вчителі фізичної культури закладів освіти м.Знам'янка в зимовий період приділяють велику увагу втіленню різних форм рухових ігор для школярів, в тому числі тенісу настільного. Відділом освіти протягом останніх років багато зроблено для системної організації фізкультурно-оздоровчої роботи у даному напрямку. В закладах освіти приведені до ладу і відремонтовані тенісні столи, придбані нові. На перервах проходять тенісні баталії між класами та прихильниками цього виду спорту. Слід зазначити, що в кожному ЗНЗ в робочому стані і постійно використовуються 4-6 тенісних столів. А в ЗШ І-ІІІ ступенів №6, де найзавзятішими прихильниками тенісу є викладачі фізичної культури Бондаренко Ю.І. та Степаненко О.І, всі наявні тенісні столи використовуються протягом всього навчального року. І, як наслідок, результати тому підтвердження. На останніх міських зимових змаганнях з тенісу настільного, які пройшли на базі закладу в лютому 2015 року, збірна команда школи під керівництвом вчителя фізичної культури Степаненко О.І. зайнял ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 372 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)

В нашому закладі ДНЗ №6 "Сонечко" багато уваги приділяється молодим спеціалістам. Тому педагоги нашого дошкільного закладу вирішили цілеспрямовано допомагати молодим педагогам. Для цього створені всі необхідні організаційні, методичні та мотиваційні умови.

"Школа молодого вихователя" - це особистісне та професійне зростання педагогічних працівників, розкриття потенційних можливостей, самореалізація особистості, усвідомлення своєї місії як вихователя. Молоді спеціалісти потребують практичних порад.

18 лютого 2015року відбулося чергове засідання "Школи молодого вихователя". Практичний семінар на тему "Організація розвивального середовища в групі в світі вимог програми виховання і навчання дітей від 2 до 7 років "Дитина" провела вихователь з багаторічним досвідом роботи Сайко Наталія Іванівна. В теоретичній частині за допомогою ділової гри "Принципи облаштування осередків" визначили основні принципи облаштування розвивального середовища в дошкільному закладі. В практичній частині створила ігрову ситуацію, в якій кожен молодий спеціаліст відчув себе дитиною та усвідомив, що розвивальне середовище має бути джерелом збагачення та соціалізації дитячої діяльності та впливає на всі аспекти її розвитку.

На завершення учасники практичного семінару обмінялися враженнями та ідеями.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 365 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)

19 лютого 2015 року у дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" в І молодшій групі №2 "Бджілка" було проведене заняття з нетрадиційного малювання на тему "Погодуємо птахів".

Під час заняття розвивали інтерес до образотворчої діяльності, дрібну моторику рук, окомір. Виховували турботливе ставлення до зимуючих птахів. Формували у малят вміння малювати тичком на обмеженій поверхні. Закріпили назви птахів та їх голоси. У дітей був створений радісний настрій.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 753 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)

16-18 лютого 2015 року в залі КДЮСШ у відповідності до плану роботи відділу освіти з фізичної культури та спорту відбулась першість міста з баскетболу під гаслом "Україна єдина" серед школярів 1999-2001 років народження (юнаки). В змаганнях приймали участь команди закладів освіти міста.

Змагання проходили по груповій системі. За ІІІ місце грали ЗШ №6 та ЗШ №7. Перемогла ЗШ №6. В фіналі зустрілися команди НВК та ЗШ №3. Перемогла команда ЗШ №3.

Кращими гравцями турніру були визначені Козаков Олександр (ЗШ №3), Ковриженко Артем (ЗШ №3), Невінчаний Антон (НВК), Парфьонов Андрій (НВК).

Змагання обслуговували тренери-викладачі КДЮСШ Добрянський М.А. та Брижицька С.В.

Категория: КДЮСШ | Просмотров: 378 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.02.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz