П`ятниця, 26.04.2024, 01:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міськво
« 1 2 ... 45 46 47 48 49 50 »
На виконання Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування" та розпорядження міського голови від 22 січня 2010 року №20 "Про внесення змін до розпорядження міського голови "Про забезпечення виконання в місті Знам'янці Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109", керуючись ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради інформує про проведену роботу із зверненнями громадян. Відділом розроблені відповідні заходи по забезпеченню реалізації громадянами конституційного права на звернення, які затвердженні начальником відділу 22.02.2010 року. Посилено контроль за дотриманням вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян, за прийомом і опрацюванням документів та своєчасною підготовкою відповідей на звернення громадян.

Дане питання розглянуто на нараді керівників закладів освіти міста в лютому 2013 року. Проаналізовано стан розгляду звернень за минулий рік.

В І кварталі 2013 року відділ освіти приділяв належну увагу роботі із зверненнями громадян, особливо категорійних, сприяючи захисту їх прав та законних інтересів. Всі заяви реєструються у відповідній картотеці, уважно вивчаються у встановлені строки, вчасно надсилаються вичерпні та обгрунтовані відповіді заявникам.

За підсумками І кварталу 2013 року надійшло 3 звернення, розглянуто – 2, в стадії вивчення та розгляду 1 звернення.

На особистому прийомі у начальника відділу побувало 4 заявники по питанню працевлаштування на посади педпрацівників.

Порушені питання у зверненнях громадян:
  • про конфліктну ситуацію між учнем та вчителем Знам'янської загальноос ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 677 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.03.2013 | Комментарии (0)

Шановні колеги!

Почався новий рік і вже традиційно - нові конкурси від редакцій журналів тематичного напряму "МЦФЕР:Освіта" Видавничого дому МЦФЕР для пелагогів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів.

Так, для всіх творчих, ініціативних, креативних педагогів дошкільних навчальних закладів редакція журналу "Вихователь-методист дошкільного закладу" оголосила конкурс "Методичний супровід розвитку дітей раннього віку".

Конкурс, організований редакцією журналу "Музичний керівник" - "Академія тітоньки МУЗИки" - це чудова нагода заявити про себе як про талановитого автора розробки музичного заняття та отримати чудові подарунки!

"Упровадження здоров'язбережувальних технологій у навчально-виховний процес" - тема конкурсу, яку оголосила редакція журналу "Заступник директора школи".

А от конкурс, який проводять редакції нових спеціалізованих журналів "Практичний психолог: Школа" та "Практичний психолог: Дитячий садок" - "Підвищення психологічної культури педагогів" організовано для ініціативних та компетентних практичних психологів.

Положення про ці конкурси опубліковані в січневих та лютневих числах вищевказаних журналів цього року та на сайті www.pedrada.com.ua

Переможці конкурсів отримають дипломи Видавничого дому та цінні подарунки.

Більш докладну інформацію про всі журнали для освітян Видавничого дому МЦФЕР можна знайти на сайті - www.pedrada.com.ua та www.shop.mcfr.com.ua
Категория: Міськво | Просмотров: 583 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.02.2013 | Комментарии (0)

В 2011/2012 навчальному році атестація педагогічних працівників у навчальних закладах міста проводилась відповідно до вимог Типового положення про атестацію педагогічних працівників України.

У всіх навчальних закладах чітко витримувалася циклограма проведення атестації.

Як підсумок атестаційної роботи були проведені творчі звіти вчителів у нетрадиційних формах: презентація досвіду, творча вітальня, гостина, демонстрація власних відеоколекцій, методичних розробок уроків та позакласних заходів.

В ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Шевченка у лютому 2012 року проведено шкільний фестиваль педагогічної майстерності, в рамках якого вчителі, що атестувались, продемонстрували свої досягнення та творчі надбання. У березні відбувся тиждень високої педагогічної майстерності, в якому взяли участь вчителі, слухачі Школи високої педагогічної майстерності, зокрема Мережана Т.О., вчителька української мови та літератури, що атестувалась.

Започатковано в школі проведення вечорів – портретів творчих вчителів. У березні місяці відбувся вечір – портрет Солонько Наталії Віталіївни, директора та вчителя історії й правознавства.

Чітко, демократично проведено атестацію педагогічних працівників в НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей". В 2011/2012 навчальному році чергову атестацію проходили 12 вчителів.

В НВК ефективність та результативність діяльності вчителя вивчається із застосуванням кваліметричного методу. Професійна компетентність вчителя оцінюється за різними напрямами діяльності. Їхня сума визначає рейтинг учителя, який включає 5 основних факторів: безперервна освіта, здійснення навчально-виховного процесу, документальне оформлення роботи, виконання правил внутрішнього розпорядку та суспільна активність.

Для підвищення своєї пед ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 1290 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.01.2013 | Комментарии (0)

На виконання Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування" та розпорядження міського голови від 22 січня 2010 року №20 "Про внесення змін до розпорядження міського голови "Про забезпечення виконання в місті Знам'янці Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109", наказу управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації від 26.12.2011 року №517, керуючись ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відділ освіти виконавчого комітету міської ради інформує про проведену роботу із зверненнями громадян у ІV кварталі 2012 року.

Відділом розроблені відповідні заходи по забезпеченню реалізації громадянами конституційного права на звернення, які затвердженні начальником відділу 22.02.2010 року. Посилено контроль за дотриманням вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян, за прийомом і опрацюванням документів та своєчасною підготовкою відповідей на звернення громадян.

Дане питання розглянуто на нарадах керівників закладів освіти міста в лютому та травні 2012 року. Проаналізовано стан розгляду звернень за минулий рік. За підсумками розгляду даного питання видано наказ по відділу освіти від 22.03.2012 року №78.

В ІV кварталі 2012 року відділ освіти приділяв належну увагу роботі із зверненнями громадян, особливо категорійних, сприяючи захисту їх прав та законних інтересів. Всі заяви реєструються у відповідній картотеці, уважно вивчаються у встановленні строки, вчасно надсилаються вичерпні та обгрунтовані відповіді заявникам.

За підсумками ІV кварталу 2012 року надійшло 12 звернень, розглянуто – 11, в стадії вивчення та розгляду знаходиться 1 звернення. На особистому прийомі у начальника відділу побув ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 704 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.12.2012 | Комментарии (0)

Питання соціального захисту педагогічних працівників є одним з найважливіших приорітетів в розбудові освіти нашого міста.

В 2011/2012 навчальному році відділом освіти проведена відповідна робота по соціальному захисту педпрацівників та стимулюванню їх праці.

На серпневій конференції та в рамках відзначення Дня працівників освіти нагороджено:

  • Почесною грамотою УОН ОДА - 14 чол.;
  • Почесною грамотою ОДА - 1 чол.;
  • Подякою УОН ОДА - 1 чол.;
  • Дипломом УОН ОДА - 1 чол.;
  • Подякою КОІППО - 1 чол.;
  • Почесною грамотою міськвиконкому - 5 чол.;
  • Почесною грамотою відділу освіти - 28 чол.
Почесною грамотою управління освіти і науки обласної державної адміністрації нагороджені:
  1. Бондаренко Олена Іванівна, вчитель початкових класів загальноосвітньої школи №6;
  2. Голованова Олена Олександрівна, вихователь - методист дошкільного навчального закладу №4 "Ромашка";
  3. Гребенюк Лідія Іванівна, директор Будинку дитячої та юнацької творчості;
  4. Ільченко Світлана Петрівна, вчитель початкових класів загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №6;
  5. Кубрак Олена Петрівна, вчитель української мови і літератури загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №3;
  6. Паніна Ганна Анатоліївна, музичний керівник дошкільного навчального закладу №8 "Світлячок";
  7. Пасхалов Олександр Анатолійович, вчитель музичного мистецтва загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №6;
  8. Стукаленко Марина Вікторівна, керівник хореографічного гуртка сучасного танцю Будинку дитячої т ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 828 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.12.2012 | Комментарии (0)

Відповідно до листа Кіровоградської облдержадміністрації від 09 листопада 2012 року №01-16/503/5 відділ освіти Знам'янського міськвиконкому оголошує обговорення проекту Стратегії економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на період до 2020 року.

Звертаємо особливу увагу педагогічних колективів навчальних закладів та батьківської громадськості на стратегію розвитку освіти (пункт 4.5).

У разі наявності пропозицій щодо змін до проекту Стратегії, просимо подавати їх будь-яким зручним способом:
Категория: Міськво | Просмотров: 1017 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.11.2012 | Комментарии (0)

За ініціативою голови Кіровоградської обласної державної адміністрації С.М.Ларіна в області розроблена і втілюється в життя обласна цільова програма "Шкільна парта".

На виконання цієї програми у м.Знам'янці розроблена відповідна Міська цільова програма "Шкільна парта", якою передбачено придбання у 2012 році 60 комплектів шкільних парт для учнів ЗНЗ міста. На жаль, у зв'язку із обмеженими фінансовими ресурсами міста, кошти міського бюджету на придбання у 2012 році шкільних парт не виділялись.

Проблему поставки нових шкільних меблів допоміг вирішити Народний депутат О.Й.Єдін. За його підтримкою благодійний фонд "Рідний край" 28 вересня 2012 року безкоштовно передав ЗНЗ нашого міста новенькі шкільні парти для найменших школярів - першокласників. Їх отримали:
  • 30 комлектів - ЗОШ №3
  • 15 комплектів - ЗОШ №7
Дякуємо за надану допомогу!
Категория: Міськво | Просмотров: 693 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.10.2012 | Комментарии (0)

Відповідно до листа Міністерства освіти, молоді та спорту України від 23 травня 2012 року №1/9-399 структурою 2012/2013 навчального року визначено термін проведення осінніх канікул з 29 жовтня по 04 листопада 2012 року.

У зв'язку з тим, що переважна більшість виборчих дільниць розташована в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста, з метою уникнення ускладнення епідеміологічної ситуації в дитячих колективах, створення умов для якісної підготовки приміщень закладів освіти до проведення занять та відповідно листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 17 вересня 2012 року №1/9-650 наказом начальника відділу освіти В.І.Сиромятнікова перенесені терміни проведення осінніх канікул в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста. Осінні канікули будуть проведені у період з 25 по 31 жовтня 2012 року. Початок занять після канікул - 01 листопада 2012 року.
Категория: Міськво | Просмотров: 609 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.10.2012 | Комментарии (0)

Традиційно один раз на рік до Дня працівників освіти в місті проходять урочистості по відзначенню педагогів за досягнення у минулому навчальному році.

4 жовтня 2012 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулись урочисті збори педпрацівників навчальних закладів за участю міського голови І.Крижановського, який щиро привітав освітян міста з професійним святом та вручив нагороди обласної державної адміністрації та управління освіти й науки 13-ти особам та, користуючись нагодою, привітав квітами директора ЗШ І-ІІІ ступенів №6 Полежая Дмитра Петровича з Днем народження.

В ході урочистостей відбулось вшанування ветеранів педагогічної праці, які в цьому році пішли на заслужений відпочинок. Це:
  1. Назаренко Людмила Микитівна – вчитель початкових класів ЗШ І-ІІІ ступенів №3;
  2. Гладіголова Марія Йосипівна – вчитель початкових класів ЗШ І-ІІІ ступенів №3;
  3. Долбієва Лариса Дмитрівна – вчитель математики навчально-виховного комплексу "Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 – ліцей";
  4. Задерієнко Катерина Петрівна – вчитель початкових класів ЗШ І-ІІІ ступенів №4;
  5. Наводнича Лідія Олександрівна – завідувачка ДНЗ №7 "Козачок";
  6. Іванова Ольга Тихонівна – вчитель міжшкільного навчально-виробничого комбінату.
Молодих спеціалістів, які в цьому році прибули в навчальні заклади міста, привітав Сиромятніков Володимир Іванович, начальник відділу освіти, вручив їм трудові книжки, пам'ятні адреси та тритомник "Людина та її світогляд" (автори Д.Гудінг, Дж.Леннокс).

Вже традиційно молоді педагоги міста прийняли вітання та цінні подарунки від міської молодіжної організації "Союз молоді регіонів України", вручив заступник голови цієї організації Корнієнко Сергій Вікторович.

За підсумками атестації 2012 року грамоти відділу о ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 632 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.10.2012 | Комментарии (0)

Розпочато громалське обговорення проекту Концепції гуманітарного розвитку України на період до 2020 року.

Пропонуємо всім бажаючим взяти участь в обговоренні даного питання.

Надсилайте свої пропозиції:
Категория: Міськво | Просмотров: 663 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.09.2012 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz