Четвер, 25.04.2024, 04:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗШ №4
« 1 2 ... 35 36 37 38 »
Міжнародний день інвалідів щорічно відзначають 3 грудня. Ініціатором проведення цього символічного дня стала Організація Об'єднаних Націй, яка в 1992 році запропонувала заснувати таке свято на честь закінчення Десятиліття інвалідів, проголошеного в 1983 році.

Основною метою всіх заходів, які присвячені Міжнародному дню інвалідів, є інформування суспільства в напрямку підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями. ООН закликає всіх діяти так, щоб соціальні умови життя інвалідів поліпшувалися і були комфортними для них.

Година спілкування "Дивись на нас, як на рівних" проведена у Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 з метою виховання у учнів співчуття, толерантного ставлення до людей з обмеженими можливостями, вироблення навичок надавання вчасної та тактовної допомоги. У Міжнародний день інвалідів традиційно говорили про необхідність залучення інвалідів у активне громадське життя, політичну та економічну діяльність, культурне середовище та спілкування.

Інтерактивна вправа "Я схвалюю!" з'ясувала бажання учнів підтримувати, допомагати, спілкуватись та боротись за права людей з особливими потребами.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 510 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.12.2013 | Комментарии (0)

9 грудня всі мешканці Знам'янки відзначатимуть 70-річчя з Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників. Ця дата не може залишити байдужим нікого. Адже рідна земля була звільнена ціною життя багатьох людей.

Саме цій визначній події була присвячена година спілкування, проведена класним керівником 8-Б класу загальноосвітньої школи №4 Лядською Маргаритою Василівною. На захід було запрошено ветерана Великої Вітчизняної війни Ніклонського Георгія Івановича.

Учні мали можливість прослухати спогади ветерана про службу у розвідувальній роті, про його фронтові будні, про деякі випадки із важкого і ризикованого життя розвідника. Георгій Іванович продемонстрував учням фотографії, які вже стали сторінками історії, і, зі сльозами на очах, розповідав та переживав ще раз оті страшні хвилини свого воєнного життя. Діти з цікавістю і хвилюванням слухали ветерана, уявляючи все те, що відбувалося в криваві 1941-1945 роки.

Наприкінці зустрічі учні від щирого серця подякували Георгію Івановичу за можливість послухати його розповіді, відчути значимість епохи, ще раз пригадати тих, кому ми завдячуємо нашою свободою. Діти запевнили, що завжди пам'ятатимуть про самопожертву та героїчні подвиги людей в ім'я Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 446 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.12.2013 | Комментарии (0)

Голодомор - це спланована конфіскація врожаю зернових та усіх інших продуктів харчування у селян представниками радянської влади впродовж 1932-1933 років безпосередньо призвела до вбивства селян голодом у мільйонних масштабах, при цьому країна мала значні запаси зерна в резервах та здійснювала його експорт за кордон, забороняла та блокувала виїзд голодуючих поза межі України, відмовлялася приймати допомогу для голодуючих з-за кордону.

В школі пройшли заходи з вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років: організована виставка книг "Голодні роки", в класах пройшли години спілкування з даної теми, усний журнал "Доля голодних дітей", перегляд документальних фільмів "Страшні роки", фото-виставка "Жахливі сторінки історії".

До участі у заходах запрошувалися працівники міської бібліотеки.

Старшокласники вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 550 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 22.11.2013 | Комментарии (0)

13 листопада завідуючим лабораторією фізичного виховання Кіровоградського інституту післядипломної освіти Коробовим М.Г. та головним спеціалістом відділу освіти Мургою В.М. було вивчено стан викладання фізичної культури, курсу "Захист Вітчизни", спортивно-масової роботи та військово-патріотичного виховання. В ході перевірки було відмічено, що робота проводиться на високому рівні згідно планів роботи школи.

Особливо відмічено якість ведення документації та роботи з військово-патріотичного виховання.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 470 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.11.2013 | Комментарии (0)

День визволення України від фашистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

Учні школи привітали підшефних ветеранів з Днем визволення України від німецько-фашистських окупантів та подарували символічні сувеніри.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 659 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.10.2013 | Комментарии (0)

Другого жовтня в Україні відзначають Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. З нагоди свят волонтерські загони учнів Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №4 відвідали та привітали квітами підшефних ветеранів Великої Вітчизняної війни та ветеранів педагогічної праці. Учні надали допомогу ветеранам у вигляді овочевих наборів, заплановано також допомогу на присадибних ділянках.

Четвертого жовтня в приміщенні школи відбувся урочистий концерт до Дня ветерана. На свято завітали Комарова Антоніда Данилівна, Демарецька Марія Миколаївна, Афанасько Володимир Іванович. Сльози радості на очах ветеранів додали трішки суму, бо не так часто зустрічаємося, як би хотілося. Голова первинної організації ветеранів Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №4 Комарова Антоніда Данилівна привітала присутніх зі святом та передала гарні побажання присутнім від членів ветеранської організації.

Працівники школи та ветерани прийняли участь у виставці "Моє захоплення". Учнів та вчителів зацікавили в'язані речі, вишивки, роботи з бісеру, виготовлені гачком серветки.

Учні віршами висловили слова подяки ветеранам за багаторічну працю, вагомий внесок у визвольну боротьбу з фашистами. На концерті лунали пісні та сміх під час веселих сценок. Свято завершилося врученням ветеранам квітів та солодких подарунків.

Відвідали ветеранів в домашніх умовах, привітали зі святами та допомогли овочевими наборами в ході акцій "Три овочі" та "Зірка пам'яті" учні класів:
... Читати далі »
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 824 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.10.2013 | Комментарии (0)

27 вересня учні Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. №4 внесли свою частку в благоустрій рідного міста.

Діти з азартом взялися наводити лад на прилеглій території, тому все навколо швидко засяяло чистотою.

Лише хочеться побажати, щоб мешканці приватного сектору не залишились до цієї справи байдужими і не смітили. Адже залишені купи сміття не прикрашають мікрорайон, а роблять його брудним та неохайним.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 511 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.10.2013 | Комментарии (0)

З 13.09. по 20.09.2013 року в школі пройшов Олімпійський тиждень. Розпочався тиждень з святкування Дня фізичної культури і спорту. На урочистій лінійці вчителі фізкультури Н.Клюка, М.Міщенко наголосили на тому, яке вагоме значення в житті кожної людини відіграють заняття фізичною культурою та спортом.

Цікава та насичена була програма Дня здоров'я, присвячена Дню фізичної культури і спорту в якій прийняли участь учні 2-11 класів. Почали програму учні початкової школи, завзято і весело провели час граючи у рухливі ігри. Учні середньої школи взяли участь в комплексній естафеті з різними предметами, показавши свою майстерність в засвоєнні навичок та вмінь. Старші школярі змагались у спортивній грі волейбол.

Продовжився тиждень олімпійськими уроками в молодших класах, на яких вчителі ознайомили учнів з олімпійською символікою та міфами і легендами Стародавньої Греції. Діти 2-4 класів взяли участь в конкурсі малюнку "Олімпійська символіка", в якому відзначились роботи учнів 2-А, 3-Б класів.

З учнями 5-7 класів було проведено Всеукраїнський урок "Олімпійські ігри Стародавньої Греції. Відродження сучасних Олімпійських ігор". Діти прийняли участь в розгадуванні кросвордів та питань вікторини на спортивну тематику. Цікаво пройшов "Всеукраїнський Олімпійський урок – диспут "Поширення олімпійських ідей в сучасному світі. Проблеми олімпійських ігор".

Креативно підійшли до участі у конкурсі проект-плакат "Олімпійські ігри 2020 р. м. Київ – Україна" учні середньої та старшої школи.перше місце зайняла робота учениці 10-А класу Матяш Юлії. Плакат зображено в цікавому ра ... Читати далі »
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 935 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.09.2013 | Комментарии (0)

У таборі "Веселка" 10 червня було проведено спортивні змагання "Веселі старти" та конкурс малюнків "Спорт у моєму житті".

Заходи було проведено у рамках соціальних ініціатив Президента України. Діти взяли активну участь у проведенні змагання, показали не лише фізичні якості, але й товаристкість, згуртованість, доброзичливе ставлення до суперників. Переможених не було. Всі отримали хороший настрій, безліч позитивних емоцій і, завичайно, заохочувальні призи.


Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 624 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.06.2013 | Комментарии (0)

Табір відпочинку "Веселка" працює під загальною тематикою "Туризм". Майже щодня вихованці табору мандрують, вирушають у екскурсії.

Нещодавно відбулася екскурсія до пожежної частини нашого міста. Малюкам та старшим учням було дуже цікаво слухати розповіді рятівників.

Особливий інтерес викликали пожежні машини та спеціальне приладдя. Всім кортіло потримати в руках брандспойт чи одягти шолом.

Під час екскурсії учні засвоїли ази пожежної безпеки та зобов'язались дотримуватися її.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 548 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.06.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz