Субота, 20.04.2024, 08:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗШ №4
« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 37 38 »

Щороку в травні ми відзначаємо День перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 років. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над нацистами. Можна по-різному ставитися до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших. Урок мужності присвячений пам'яті жертв Другої світової війни - це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим.

Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяним сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше їх залишається в життєвому строю. Даються знаки і опалена війною молодість, сирі окопи і бліндажі, голод і холод, хвороби і рани. Їхні груди вкриті медалями, на скронях - сивина. Але вони пам'ятають ті страшні часи, хоч часто їм і не хочеться пр ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 452 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 12.05.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні освітянська родина щиро й сердечно, з побажаннями міцного здоров'я, життєдайної енергії вітає з ювілейним днем народження вчителя-ветерана освітянської праці Демарецьку Марію Миколаївну. Марії Миколаївні виповнилося 80 років. Шановна колего! Нехай мудрість сприяє Вам у справах, удача завжди супроводжує всі Ваші добрі починання, доля буде щедрою на вірних друзів, а людська вдячність – найвагомішим мірилом заслужених успіхів. Нев’янучої Вам любові, земного щастя, щоденних радощів, мирного неба.

Сьогодні Вами стоптано тверду стежину,
Та спокою нема для Ваших ніг,
Бо пройдено життя лише частину -
Попереду багато ще доріг.
Прийміть від освітян найкращі, щирі побажання,
Здоров'я й щастя в цей святковий день.
Нехай прилине привітання
До Вас на крилах весняних пісень.
Бажам Вам, щоб доля дарувала
В осіннім сонці весняне тепло,
Щоб Ваша молода душа співала,
А для печалі місця не було.
Хай серце Ваше завжди щедрим буде
І широко відкритим для людей,
Хай молодеча сила сповнить груди,
Додасть наснаги і нових ідей.
Бажаєм Вам, щоб кожне починання
Було успішно втілене в життя,
Нехай людська повага і визнання
Крокують поруч з Вами в майбуття.
Любові Вам і злагоди в родині,
Не знати горя, смутку і біди,
Хай прибуває щедро Вам ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 530 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.05.2015 | Комментарии (0)

28 квітня 2015 року представники ветеранської організації міста здійснили перевірку роботи музейного куточка Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №4. Педагогічний та учнівський колективи підготували у музейному куточку збірки спогадів підшефних ветеранів Великої Вітчизняної війни та ветеранів праці, зібрання учнівських проектів "Історія Великої Вітчизняної війни у фотографіях", стінні газети "Партизанам присвячується" та "Знам'янщина у роки війни", також альбоми усних журналів "На захист країни", "Фото-факти Великої Вітчизняної війни" та інше.

Волонтерська робота учнів впродовж року відобразилась у звітах та фотографіях акції "Зірка пам'яті": діти допомагали ветеранам на присадибних ділянках, вітали зі святами, відвідували хворих, запрошували на учнівські концерти, дарували подарунки створені власними руками.

Учні вели дослідницьку роботу в сім'ях, з'ясовували випадки голодомору в нашій місцевості.

Волонтерські загони поповнили інформацію музейного куточку про воїнів Кіровоградської області, які загинули за ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 421 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.04.2015 | Комментарии (0)

Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 долучилася до акції "За чисте довкілля", яка триває з 26 березня по 26 травня 2015 року. В ході акції учні прибирали шкільну територію та прилеглу територію скверу по вулиці Кіровоградській. Учні та вчителі впорядковували шкільні квітники, доріжки та майданчики для занять спортом. Прибрали також ділянки за парканом школи. Техпрацівники школи пофарбували вапном паркан.

Вправно працювали і дорослі і малі. Закликаємо цінувати працю інших і не смітити, адже відомо, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 414 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.04.2015 | Комментарии (0)

21 та 22 квітня у Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся І тур фестивалю "Країна дитячих талантів". Нашу школу представляли колективи "Веселка" (дівчата 6-Б класу), "Калинонька" (учні 3-А класу), вокалістка Баргамон Ольга (учениця 9-Б класу), юні художники Морговський Богдан (учень 9-Б класу) та Кузят Наталія (учениця 9-А класу), а також справжній юний актор Бронштейн Дмитро (учень 3-А класу). Всі учасники показали себе справжніми артистами, дуже відповідально віднеслись до своїх виступів і результат не примусив себе довго чекати. До ІІ туру пройшли Ольга Баргамон, Морговський Богдан та Бронштейн Дмитро.

Побажаємо нашим артистам та художнику удачі на гала-концерті!

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 382 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 24.04.2015 | Комментарии (0)

14 квітня 2015 року в рамках місячника "Спорт для всіх - спільна турбота" у спортзалі Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 вчитель Міщенко М.М. провів змагання з волейболу між учнями 9-11 класів та випускниками школи.

Випускники продемонстрували високий клас гри і виграли всі п'ять партій.

Команда випускників: Боднар Сергій, Коваленко Віктор, Ковальова Анастасія, Костів Дмитро, Песчурненков Іван, Сухобрус Денис.

Команда школярів: Аністратенко Катерина - 9А клас, Гриценко Світлана - 9А клас, Єдін Олександр - 9А клас, Кейлюк Олександр - 9А клас, Костів Владислав - 9А клас, Федоров Вячеслав - 9А клас, Вельгун Тетяна - 10 клас, Мосійчук Владислав - 10 клас, Норов Євген - 11 клас.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 397 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.04.2015 | Комментарии (0)

В цікавій формі 15.04.2015 року відбулося методичне об'єднання вчителів основ здоров'я.

Вчителі Варавва Т.В. та Дубініна С.Б. презентували досвід роботи над проблемою школи та проблемою шкільного методоб'єднання. Шульга О.Г. разом з учнями 3-Б класу продемонстрували інтерактивні форми та методи роботи з теми: «Розвиток уваги та пам'яті». Діти із захопленням визначали, який вид пам'яті в них більш розвинутий; дізнавалися, як розвивати увагу та пам'ять за допомогою гри. Урок був направлений на самопізнання і тренування психологічних процесів. Цікаво було не тільки учням, а й всім присутнім.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 433 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.04.2015 | Комментарии (0)

В нашій школі пройшли зустрічі з учасниками АТО.

13 лютого 2015 року до школи завітали бійці 34 батальйону "Батьківщина". Діти привітали їх віршами, гаслами, виготовленими власноруч "валентинками". Командир роти від усіх бійців АТО подякував за теплий прийом та дитячі вироби, звернувся з побажанням любити свою країну, бути патріотами, гарно вчитися.

16 лютого 2015 року з дітьми зустрівся Володимир Штанько, боєць 9 роти 28 бригади Національної Гвардії України. Володимир висловив вдячність учням за листи та малюнки, які отримав він та його товариші під Донецьком. Учні подарували бійцеві власні вироби та "валентинки".

17 лютого 2015 року до школи завітав Ліщенко Євгеній, боєць 17 батальйону територіальної оборони Національної Гвардії України. В АТО він знаходиться з самого початку, з березня 2014 року, з самого першого призову. Його розповідь про стан справ у зоні АТО, а саме під Донецьком, була дуже зворушлива. Зібрані подарунки, малюнки та солодощі вручили воїну вчителі і побажали повертатись обов'язково живим та здоровим.

Усі завітавші до школи бійці мали можливість поставити свій підпис і побажання на прапорі, який побував разом з випускником нашої школи Сайко Романом на бойовому рубежі Сходу України. Роман також неодноразово приходив до школи та був в ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 592 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

У Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 пройшла лінійка присвячена пам'яті Небесної Сотні.

"Небесна сотня". Її повне число 102 людини. Події, які відбувалися на головному Майдані України, з грудня 2013 по лютий 2014 року, явили нам цих героїв.

Ким були? До чого прагнули ? Вони не були, ні екстремістами, ні терористами, ні фашистами. Звичайні люди, мирні громадяни, які вийшли, на так званий Євромайдан, щоб відстояти своє право на мрію. Учителі та студенти, підприємці та журналісти, вчені та академіки, художники та музиканти, громадські діячі та прості робітники. Люди, які жили у різних куточках України. Такі здавалося б різні… Але – ні! Вони були схожими між собою. Дуже схожими! Схожими серцями, у яких , на перекір безвір'ю, безнадії та ненависті , що нав'язуються нам духом цього світу, жили віра , надія та любов. Віра – у перемогу добра над злом, правди – над неправдою та кривдою. Надія – на краще майбутнє для своєї країни, своїх дітей. Любов – до України, справжніми синами якої вони були, є і будуть.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 411 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)

15 лютого відзначають скорботний День пам'яті воїнів-афганців. Щороку ми шануємо пам'ять тих, хто поліг на афганській землі, дізнаємось про героїв цієї страшної війни. Молоді люди йшли туди не за орденами і медалями. Вони вірили, що виконують інтернаціональний обов'язок.

В Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 пройшов виховний захід "Війна в Афганістані", який провели бібліотекар міської бібліотеки №1 Алефірова Світлана Михайлівна та педагог-організатор Осіпова Г.А. Учні 5-6 класів дізналися про героїв-інтернаціоналістів міста Знам'янка, про труднощі військових дій у чужій країні, про тривогу та трагедію сімей воїнів.

Афганська війна назавжди залишиться болем у серці нашого народу. "Немає більшої любові, ніж та, коли положиш душу свою за друзів своїх", – говориться в Євангелії.

Ти – вічний біль, Афганістан, ти – наш неспокій.
І не злічить глибоких ран в борні жорстокій
І не злічить сліз матерів, дружин, дітей –
Не всі вернулися сини із тих ночей...

Афганська війна тривала 10 років. І через неї пройшли майже 700 тисяч чоловік. І серед них – більше 160 тисяч – українці. Звання Героя Радянського Союзу було присвоєно 72 військовослужбовцям, з них – 12 українцям. 15 тис ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 389 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 13.02.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz