П`ятниця, 29.03.2024, 04:43
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗШ №7
« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 33 34 »

Тиждень «Профілактики виникнення шкідливих звичок»


    В Україні спостерігається тенденція до збільшення проявів негативної поведінки серед дітей та молоді. За ряду несприятливих соціокультурних умов дитяче та підліткове середовище спрямоване на прилучення до нікотину, алкоголю, різноманітних наркотиків, на ранні сексуальні зв’язки, що різко погіршує стан фізичного і психологічного здоров'я.
    Тому, на жаль, не все так добре, оскільки треба враховувати цей факт, що більшість молодих людей все таки обирають хибний шлях, який іде в сторону протилежну здоров'ю.
    Тому, краще завчасно передбачити проблему і вжити необхідних профілактичних заходів, ніж виправляти і корегувати її наслідки. І що найголовніше, так це те, що профілактичну роботу з дітьми слід починати не з 7-8 класів, а набагато раніше – з молодшої школи, де йде формування цінностей, закладання морально-етичних засад.
    Проблема здоров'я належить до глобальних проблем, вирішення яких зумовлює факт подальшого розвитку нашої держави. Саме ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 462 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.11.2015 | Комментарии (0)

Пройшов конкурс веселих та кмітливих під назвою "Вогонь помилок не прощає"

   В житті людей вогонь відіграє дуже важливу роль. За його допомогою люди обігрівають собі житло та готують їжу, плавлять руду, вогонь заставляє рухатися машини, пароплави, літаки, допомагає виробляти електроенергію.
Вогонь приносить користь, якщо людина користується ним обережно, дотримуючись необхідних правил безпеки.
    Але вогонь може перетворитися на справжнє лихо для людини, якщо необережно ним користуватися, порушувати правила пожежної безпеки.
    13 листопада 2015 року у рамках тижня пожежної безпеки в 3 класі Знам’янської ЗШ І – ІІІ ст. №7 пройшов конкурс веселих та кмітливих під назвою «Вогонь помилок не прощає».
   Під керівництвом свого вчителя Іваненко І.І. школярі пригадали правила користування електричними приладами, вчилися телефонувати до пожежної служби, аби повідомити про пожежу, змагалися у виконанні різних ситуаційних завдань. Та, мабуть, найважче і найцікавіше було брати участь у конкурсі &laq ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 350 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.11.2015 | Комментарии (0)

   В народі кажуть: «Вогонь і вода- то найбільша біда».Стихійне лихо, викликане вогнем, жахливе і непедбачуване. Від малої іскри може згоріти все живе навколо. Пожежне господарство просто необхідне для мешканців , щоб вони жили в спокої.
  В рамках проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» 10 листопада учні 1 -5 класів ЗШ №7 відвідали  пожежно-рятувальну частину  ДСНС України  м. Знам’янка.   
 Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Cтарший пожежний рятувальник  Кадеров А.В.  пожежної частини розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись  та приміряти костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які задавали діти. Учні цікавились, як і де можна отримати професію пожежника, на що мали відповідь: «Треба мати бажання допомагати людям!»Під час зустрічі старший пожежний рятувальник Кадеров А.В.  звернув увагу учнів на  причини  виникнення пожеж та їх запобігання, розповів як правильно діяти у разі пожежі та про відповідальність за пустощі з жартівливими дзвінками до пожежної частини.
  Учні в свою чергу підготували для сміливих та мужніх рятувальників невеличкі вірші та малюнки з поб ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 490 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.11.2015 | Комментарии (0)

Стратегія національно-патріотичного виховання дітей та молоді - в дії.


    Патріотизм, любов до держави, мови, народу, сім'ї виховується не гучними гаслами, а клопітною повсякденною роботою батьків, вчителів, дорослих. І не за день-два, не за одну-дві бесіди, а скрупульозно з дня в день. В школу приходять дітки з уже сформованими навичками любові до країни, рідного села чи міста, рідної мови. І саме головне завдання школи не втратити час, продовжити стало формувати ці почуття. І не тільки теоретично, побільше практичних занять, зустрічей зі справжніми носіями любові до країни, народу, селища чи міста. І тоді обов'язково буде віддача. Тоді світ наповниться справжніми патріотами, готовими в будь-яку мить захистити мову, державу, суспільство від поганих слів, образ, агресора, посягань.
      Вчителі Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІст.№7 повсякденно, повсякчасно працюють з дітьми, щоб виховати справжніх громадян нашої Батьківщини. Ось і перша декада листопада пройшла з великою кількістю заходів, спрямованих на формування активної життєвої позиції школярів, вихованням любові до української мови та її багатостраждальної історії.
Так, 9 листопада учні і вчителі школи долучилися до написання Всеукраїнського диктанту, разом обговорювали його зміст, а потім виправляли помилки. В переддень дня народження Петра Яцика провели мовний конкурс, присвячений пам'яті великого мецената і філантропа.
       Того ж дня з учнями 7-11 класів була проведена літературно-музична ко ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 378 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.11.2015 | Комментарии (0)

"Б'ють у крицю літа"


  22.10.2015р. у Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІст.№7 відбувся літературно-музичний захід "Б'ють у крицю літа", присвячений творчості Б.Олійника, який провела вчитель української мови та літератури Ніколаєнко Ірина Євгенівна.
   У 2015 році публіцист, перекладач, громадській та політичний діяч Борис Ілліч Олійник святкує ювілей – 80 років.
   До проведення були залучені учні 5-10 класів. Діти з задоволенням декламували вірші, слухали пісні на слова Б.Олійника, ознайомилися з біографією і життєвими принципами поета.
Захід пройшов у теплій, сімейній, дружній атмосфері.

Вчитель української мови і літератури Ніколаєнко І.Є.

 

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 335 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.10.2015 | Комментарии (0)

На варті добрих справ….
"Жодного  дня без доброї справи!" - цей ємкий за своїм змістом вислів став справжнім путівником у світ людяності, милосердя, щиросердності, добра та порядності. Саме з такою метою в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 7, яка, до речі, є громадсько-активною школою і плідно працює в цьому напрямку, 12 жовтня розпочато та продовжується реалізація запланованих заходів з нагоди святкування Дня Захисника Вітчизни, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.
Найпершими та досить ґрунтовними кроками стали заходи, спрямовані на утвердження сили, волі, слави, гідності та честі – випробування військово-патріотичного спрямування (12.10.2015 р. – вчитель Сидоренко В.В.). Учні закладу, як справжні нащадки козацького роду, виявилися вмілими та вправними у виконанні поставлених завдань. Наступним етапом святкових заходів (13.10.2015 та 15.10.2015) стала урочиста лінійка та спортивне свято "Козацькому роду нема переводу!", підготовлені та проведені вчителем фізкультури Сидоренком В.В. та вчителями початкових класів спільно з педагогом-організатором. Діти стали активними учасниками святкового марафону, вправними майстрами слова та таланту, який вони демонстрували у декламуванні віршів про козацьку волю й силу, а також під час виконання українського таночку (кер. О.Долинська)  та тематичних пісень на святковій лінійці (педагог-організатор Хрипта О.М.).
Досить неординарними і, як завжди, креативними виявилися учні під час презентації власних витворів мистецтва та творів-мініатюр "Духовні цінності України", змістом яких учні довели, що "Звання захисника - почесн ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 453 | Добавил: znamosvita | Дата: 19.10.2015 | Комментарии (0)

На викoнання розпорядження міського голови виконавчого комітету Знам'янської міської ради №118 від 14 вересня 2015 року, наказу директора департаменту ОДА №357 від 05.10.2015 року та наказу відділу освіти №248 від 09.10.2015 року "Прo відзначення у 2015 році Дня захисника України" в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів №7 булo затвердженo план захoдів з підгoтoвки та відзначення даного свята.

14 жовтня країна відзначатиме День захисника України, Свято Покрови та День Українського козацтва. Тож, відповідно до затвердженого плану заходів, присвячених цій події, в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 розпочато їх виконання.

Напередодні свята, 12 жовтня, у приміщенні спортивної зали закладу відбулися змагання військово-патріотичного спрямування під назвою "Звання захисника - почесне!", в ході яких учні могли продемонструвати свої вміння та навички у застосуванні засобів індивідуального захисту, позмагатися у вправності стройової ходи, а також проявити свої співочі здібності під час виконання стройової пісні. Неодмінною складовою заходу стала мужність, витривалість, вправність та вміння мобілізуватися в тій чи іншій ситуації.

... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 497 | Добавил: znamosvita | Дата: 13.10.2015 | Комментарии (0)

Енергійна, життєрадісна, стримана, ввічлива, коректна, трудолюбива, всестигаюча – це все про голову батьківського комітету Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІст. №7 Король Анну Миколаївну.

Де треба організувати екскурсію – вона там: і транспорт організує, і дітей залучить до поїздки.

Де озеленити класні кімнати чи подвір'я школи - Анна Володимирівна уміло оформить.

Де зробити шкільний куточок, ремонти в класах – голова батьківського комітету і з батьками переговорить, і сама допоможе.

Де поговорити з учнями про успіхи і невдачі, надати допомогу, провести загальношкільні батьківські збори-мудрий порадник поруч.

До Анни Миколаївни прислухаються і учні, і вчителі, і батьки.

А нещодавно шкільне подвір'я поповнилося новенькими лавочками та зеленими кущами. До акції "Зроби подвір'я затишнішим", яку проводило Знам'янське лісництво (лісничий Вовчок Ю.В.) Анна ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 339 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.10.2015 | Комментарии (0)

Осінь – надзвичайно гарна пора року. Все навкруги таке барвисте! Як гарно зливаються в єдину та неповторну мелодію її барви. Затамовуєш подих, зупиняєш погляд, споглядаючи одвічну, неповторну та довершену її красу.

Саме таким настроєм та відчуттям наповненістю світла, радості від споглядання розмаїття кольорів панянки осені була наповнена оселя великої шкільної родини Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів №7 26 вересня під час проведення Свята Осені.

Цього навчального року, як і завжди, проведено осіннє свято для учнів 1-4 класів, з презентацією дитячих витворів мистецтва, майстерно виготовлених вправними рученятами вихованців закладу під чуйним керівництвом класних керівників учнів та сприяння батьків малечі, а також "Веселий ярмарок" для учнів 5-11 класів, на якому учні мали змогу продемонструвати свої кулінарні здібності (вироби з борошна з використанням овочів та фруктів, композиції з квітів та кетягів калини), а також естетичні смаки та вподобання, які втілилися в оформленні презентованих робіт.

... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 459 | Добавил: znamosvita | Дата: 05.10.2015 | Комментарии (0)

Друга неділя вересня для мешканців смт. Знам'янка Друга вже котрий рік поспіль є довгоочікуваним днем, адже саме в цей день мешканці святкують День селища - День "малої батьківщини".

Цього року, 13 вересня, як і завжди, традиційними стали святкові розваги, привітання, обмін посмішками, побажання миру, процвітання та добробуту рідному серцю селищу. Майбутнє кожної країни, міста, селища – це її діти, які є найактивнішими жителями свого краю. Тож не випадковою, а вже традиційною в стінах закладу Знам'янської ЗШ І-ІІІ ступенів ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 385 | Добавил: znamosvita | Дата: 15.09.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz