П`ятниця, 19.04.2024, 03:39
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗДО №2
« 1 2 ... 24 25 26 27 28 29 »

27 вересня – День дошкілля, день працівників дошкільних установ. Дошкільна освіта є першою ланкою в отриманні базової освіти кожної дитини. 5 жовтня – День працівників освіти. Ці два значимі для нас свята педагогічний колектив ДНЗ №2 "Теремок" відзначив Днем професійної майстерності "Про красу професії – вихователь".

Взяли участь у святі 12 педагогів. І молодші групи: гр. "Карапузи" - Мороз Л.В., гр. "Ромашка" - Ксьондзик І.І., гр. "Сонечко" - Цвіркун В.В., гр. "Їжачки" - Ожищенко І.В.; ІІ молодші групи: гр. "Гномики" - Коханевич А.О., гр. "Калинка" - Жук О.В.; середні групи: гр. "Яблучко" - Скорик Л.В., гр. "Полуничка" - Аністратенко Н.О., гр. "Капітошка" - Татаріна С.М.; старші групи: гр. "Живчик" - Рева О.В., гр. "Пізнайки" - Коломієць Ю.В., гр. "Бджілка" - Пастухова Л.А. В журі були: методист з дошкільного виховання Л.Скляровська, завідувач ДНЗ №2 "Теремок" О. Мазур, вчитель – логопед ДНЗ №2 "Теремок" В. Бондаренко. Ведучою на святі була вихователь – методист ДНЗ №2 "Теремок" С. Чуракова.

Учасники брали участь у 4 конкурсах. І конкурс "Питання – відповідь" (питання задавались усім учасникам по програмі "Дитина". За кожну правильну відповідь учасник отримував фішку). Доречно за ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 563 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.10.2014 | Комментарии (0)

Згідно законів України "Про освіту", "Про дошкільну освіту", які передбачають безперервність і наступність у єдиній системі освіти між дошкільним закладом та початкової школою, в ДНЗ №2 "Теремок" тісно налагоджений зв'язок між ДНЗ №2 та ЗОШ №3. Спільний педагогічний процес ДНЗ №2 "Теремок" і початкової школи ЗОШ №3 спрямований на розширення, поглиблення і удосконалення змісту освіти в закладах. На початку кожного навчального року між ЗОШ та ДНЗ укладається угода, яка регламентує обов'язки дошкільного закладу та загальноосвітньої школи. Дану угоду підписують завідувач ДНЗ №2 "Теремок" та директор загальноосвітньої школи №3 Подвиженко Олена Іванівна. Також на початку навчального року спільно планується діяльність вчителів початкових класів та вихователів старших груп.

Згідно угоди між навчальними закладами та плану роботи на 2014 – 2015 рік 26 вересня діти старших груп "Пізнайки", "Живчик" відвідали загальноосвітню школу №3. Дану екскурсію провела завуч початкових класів Грузін В.В. Діти відвідали актовий зал (спробували себе в ролі акторів), спортивні малий та великий зал (вчитель фізкультури провів міні – урок). Також побували в їдальні, в приміщеннях перших класів, де вчителі коротко розповіли про особливості навчання у школі, а в музичному класі четвертокласники заспівали пісню для дітей. Серед школярів ми зустріли багато наших випускників, які теп ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 515 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.09.2014 | Комментарии (0)

27 вересня в Україні відзначали День дошкілля. Це ще одна можливість акцентувати увагу на важливості дошкільного виховання у формуванні особистості та подальшому житті дитини, показати творчий потенціал педагогів-"дошкільників" та підвищити педагогічний досвід батьків.

В дошкільному закладі №2 "Теремок" також проводились відповідні заходи до святкування Дня дошкілля:

  • організація відкритих дверей в ДНЗ №2 "Теремок" для ознайомлення з життям дошкільнят;
  • проведення педагогічної ради для вшанування ветеранів праці дошкільної освіти;
  • відбулись виставки – ярмарки дидактичних посібників та видань з питань дошкільної освіти.

В цей день педагоги нашого закладу отримали слова подяки та шани від батьків наших вихованців. Діти старших груп привітали не лише педагогів, а й кухарів, праль, помічників вихователів, адже це також і їх свято, людей, які працюють у дошкільних закладах.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 464 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.09.2014 | Комментарии (0)

Педагоги ДНЗ №2 "Теремок" забезпечують цікаве, корисне, безпечне життя дошкільнятам.

Найважливіше – це зберегти та укріпити здоровя дітей, тому кожен день в нашому садочку проводяться ранкові, гігієнічні гімнастики, фізкультурні заняття, фізкультура на свіжому повітрі, туризм, фізкультурні розваги, Дні здоровя...

Відповідно до санітарно-гігієнічних вимог діти мають спортивну форму та відповідне взуття. Кожен вид діяльності має свої навчальні, розвивальні і виховні завдання. На гімнастиках, заняттях виконуються навчальні і розвивальні завдання, а на розвагах, Днях здоров’я основне завдання – розважити дітей з максимальною користю для них. Вихователі нашого закладу підходять відповідально до підготовки і проведення фізкультурно – оздоровчої роботи в ДНЗ "Теремок".

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 452 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.09.2014 | Комментарии (0)

В ДНЗ №2 "Теремок" з 8 по 12 вересня пройшов щорічний тиждень знань правил дорожнього руху "Руху правила єдині – поважати їх повинні".

Під час проведення даного тижня діти середніх та старших груп демонструють свої знання та вміння правил дорожнього руху. Задля цього сплановано та проведено різні заходи: дидактичні ігри "Світлофор", "Пішоходи і транспорт", "Дорожні знаки"; рухливі ігри "Водії та пішоходи"; сюжетно-рольову гру "Поїздка на автобусі"; заняття "Дорожні правила – корисно і цікаво", "Світлофор", "Країна Світлофорія"; художня праця "Країна дорожніх знаків"; відгадування загадок на перевірку знань по дорожній безпеці.

11 вересня в ДНЗ №2 "Теремок" пройшов конкурс малюнків "Я і дорога", в якому взяли участь вихованці нашого закладу та їх батьки. Також пройшов конкурс "Казковий Світлофор" між середніми та старшими групами на краще оформлення осередку дорожнього руху.

12 вересня в ДНЗ №2 "Теремок" для підведення підсумків роботи по тижню знань правил дорожнього руху відбулась розвага "Будь обережним на дорозі!". Діти середніх груп "Яблучко" та "Капітошка" продемонстрували свої знання дорожніх знаків у грі "Дорожні знаки – корисно і цікаво"; вміння переходи ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1401 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.09.2014 | Комментарии (0)

Підготовку до нового навчального року дошкільний заклад "Теремок" проводить відповідально та планово.

Педагоги поповнили методичну базу, готуючись працювати в новому 2014/2015н.р. по програмі виховання та навчання дітей від двох до семи років "Дитина". В групах повністю оновлено батьківські куточки, доповнено матеріалом та посібниками ігрові осередки в усіх групах закладу. Згідно програми "Дитина" поновлено дидактичний, ігровий матеріал. Вихователі старших груп з допомогою батьків придбали посібники для роботи з дітьми по підготовці їх до школи. Вихователі та помічники вихователів, з активною допомогою батьків наших вихованців, провели ремонт групових приміщень та майданчиків: косметичні ремонти в групах, роздягальнях, спальнях. Також було поміняно сантехніку (дитячі умивальники, унітази). В підготовку закладу до навчального року активно включились медсестри, кухарі, комірник, пралі, двірники, коридорні, завгосп та завідувач закладу. Своїми силами було проведено косметичний ремонт в спортивному та музичному залі. По коридорах повністю оновлені стенди для батьків та гостей нашого закладу. Враховуючи таку підготовку, слід відмітити, що дошкільний заклад готовий прийняти на навчальний 2014/2015 рік вихованців і забезпечити їм гідне навчання, розвиток та безпеку.

Перевірили підготовку дошкільного закладу до навчального 2014/2015 року в ДНЗ №2 "Теремок" мер м.Знам' ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 686 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.09.2014 | Комментарии (0)

Традиційно новий навчальний рік відкриває урочистий День Знань. Цього святкового ранку на подвір'ї нашого дитячого садка зазвичай голосно звучить весела музика, лунає дзвінкий дитячий сміх і серця кожного – як малюків, так і дорослих, сповнюються приємним хвилюванням.

Щоб День Знань пройшов змістовно і цікаво, педагоги нашого дошкільного закладу "Теремок" розпочинають підготовку до нього заздалегідь. Вони перетворили перший навчальний день року у веселу розвагу, під час якої діти мали змогу поспілкуватися та поділитися один з одним враженнями про відпочинок влітку. Вихователі організували для дошкільників свято "Здрастуй, наш любий садок "Теремок"!" з конкурсами, іграми-естафетами. Ведучою на святі була вихователь Сітанова Н.М., також були запрошені клоуни Бім (вих. Скорик Л.В.) та Бом (вих. Полєха О.Г.), які веселили та розважили дітей, грали з ними в ігри, танцювали, співали. Активну допомогу та музичний супровід надала музичний керівник Кондратьєва С.М.

1 вересня в нашому закладі "Теремок" було традиційно організовано День відкритих дверей, під час якого родини вихованців були ознайомлені з діяльністю нашого дошкільного закладу, було проведено екскурсію дитячим садком.

Педагогічний колектив ДНЗ №2 "Теремок" докладає максимум зусиль для того, щоб перший день навчального року залишив приємні спогади у серц ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 561 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 02.09.2014 | Комментарии (0)

Проведення свята до Дня Незалежності України стало гарною традицією в ДНЗ №2 "Теремок". Не став винятком і цей рік. 20 серпня відбулось святкування в музичному залі ДНЗ №2 "Теремок".

Наразі надзвичайно актуальним аспектом педагогічної роботи має стати виховання в дітях патріотизму – ціннісного ставлення до рідної землі та українського народу. На шляху до цього важливо активізувати емоційну сферу дошкільників, інформуючи про історію, традиції, культуру рідної країни, сприяючи усвідомленню необхідності шанувати їх і відтворювати.

Тому до підготовки і проведення свята підійшли старанно та відповідально: музичний керівник Кондратьєва С.М., вихователі Корнієнко М.Г., Пастухова Л.А., Татаріна С.М., Коханевич А.О., а також безпосередні учасники діти старших груп "Бджілка", "Пізнайка" та діти ІІ молодшої групи "Гномики". На святі діти святково вбрані в українські костюми знайомили інопланетянина з рідною Україною, а саме: з її піснями, віршами, іграми, танцями, та й взагалі ділились своїм веселим настроєм з усіма присутніми. Глядачами на святі були діти середніх, старшої та ІІ молодших груп, а також батьки, адміністрація закладу та спецкореспонденти газети "Знам'янські вісті".

Історія дошкільного закладу складається із таких добрих і щирих традицій, тому ми і в майбутньому не покинемо справу виховання наш ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 567 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 26.08.2014 | Комментарии (0)

Літо - багате на державні та народні свята. Одне з них свято на Івана Купала. Дане свято любиме народом, адже насичене іграми, розвагами, піснями, традиціями.

Ми в нашому закладі намагаємось прививати любов до народних свят і традицій, тому 7 липня відсвяткували свято на Івана Купала "Таємниці квітки папороті". Підготували і провели його муз. керівник Єніна Ю.В., старша група "Живчик" (вих. Коваленко О.П., Рева О.В.), середня група "Капітошка" (вих. Сітанова Н.М.). Гостями на святі були дошкільнята ІІ молодших груп "Гномики", "Калинка", середніх груп "Яблучко", "Полуничка", старші групи "Пізнайки", "Бджілка", батьки дітей. Відбулось свято на літньому майданчику, діти груп "Живчик", "Капітошка" були одягнені в українські костюми, у дівчаток на голові були віночки, сплетені з польових квітів. Ведучі свята Сітанова Н.М., Рева О.В., муз. керівник Єніна Ю.В. також були одягнені в українські костюми, все це створювало атмосферу українського свята. Діти порадували присутніх українськими піснями "Віночок", "Галя по садочку ходила", "Вийди, вийди сонечко"; станцювали танок Мухоморчиків; грали в народні ігри "Передай віночок", "Перестрибни через кропиву"; в рухливі ігри "Хто спритніше?", "Заборонений рух". Діти порадували знаннями про цілющі трави та їх особливості, народні т ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1280 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 10.07.2014 | Комментарии (0)

"Дитинство – це ранок життя людини, а ранок має бути щасливим", - зазначала талановитий педагог і вчений зі світовим ім'ям – Софія Русова. Щастя малюків, сонячні усмішки на їхніх обличчях цілковито в наших руках – у руках педагогів і батьків. Ми, дорослі, відповідальні за щасливе майбутнє дітей, за здійснення їхніх мрій і сподівань. Щорічне свято – Міжнародний день захисту дітей – покликане вкотре нагадати нам про це.

Традиційно відзначаємо в нашому дошкільному закладі "Теремок" свято до дня захисту дітей, заздалегідь ретельно готуючись до нього. Свято відбулось на свіжому повітрі, на якому були присутні діти різного дошкільного віку (ІІ молодші, середні, старші групи). Розпочалось дійство на спортивному майданчику розповіданням віршів, танцем. Потім ведучі запросили дітей відправитись у кругосвітнє плавання по океану розваг, а їх у нашому садочку "Теремок" багато: океан Театральний, а на ньому безліч островів: острів "Чарівних речей", "Любителів книги", "Юних майстрів", "Справжніх талантів", "Казкових художників". Діти розходяться на цікаві острівці розваг, де проводились майстер-класи, загадки, змагання, конкурси, вікторини.

Діти могли гарно відпочити, багато чому навчитися, побачити цілий океан цікавого і захоплюючого, тобто займатись різними видами діяльності: гратись, бігати, веселитис ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 780 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 06.06.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz