Середа, 24.04.2024, 02:23
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗДО №4
« 1 2 ... 24 25 26 27 28 ... 31 32 »

27 березня 2014 року на базі ДНЗ №4 проведене методичне об'єднання вихователів груп дітей дошкільного віку.

В ході роботи педагогам міста був представлений освітній проект "Сонячним шляхом доброти".

Вихователі ДНЗ №4 Криворучко А.О., Доля А.А. провели заняття - розвагу по вихованню у дітей позитивних емоційних почуттів. Задля виконання даної мети були використані такі інноваційні форми роботи, як казкотерапія, кольоротерапія, музикотерапія та ін. Реалізувати свої творчі здібності, в ході розваги, мали змогу діти всіх вікових періодів.

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 607 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.04.2014 | Комментарии (0)

27 березня 2014 року в старшій групі №6 "Золоті зернятка" дошкільного навчального закладу №4 "Ромашка" вихователь Закоморна С.А. підготувала та провела майстер – клас у формі спільного заняття з математики для дітей з батьками. Нею були підібрані цікаві завдання, які широко ілюструють та розкривають щоденну систему роботи з дітьми з теми "Вивчення складу числа".

Вихователь наочно, методично та практично допомогла батькам зрозуміти, як саме проходить робота по вивченню складу чисел в дошкільному закладі, адже вивчення складу числа це вимога програми "Впевнений старт" та підготовка дітей до навчання в школі.

Батьки виконували завдання спільно з дітьми і мали змогу з'ясувати рівень знань своєї дитини з даного питання. По закінченню майстер – класу батьківська громада отримала індивідуальні рекомендації від вихователя щодо якісної підготовки дитини до навчання в школі.

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 929 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.04.2014 | Комментарии (0)

25 березня 2014 року вихованці старших груп ДНЗ №4 "Ромашка" зі своїми вихователями Макущенко Н.А. та Закоморною С.А. відвідали ЗШ №1. Метою даної екскурсії було знайомство зі школою та введення кожного вихованця в атмосферу, яка панує в закладі освіти.

Діти мали змогу побувати в класах та в бібліотеці. Із задоволенням вихованці слухали розповіді про буквар та зошити і повертаючись в садочок зробили головний висновок про те, що хочуть навчатися в школі!

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 419 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.04.2014 | Комментарии (0)

На виконання річного плану роботи ДНЗ №4 були проведені заняття, які мали на меті розвиток комунікативної компетенції кожного вихованця. Ці заходи були спрямовані на виконання вимог чинних програм та Базового компонента, а саме освітньої лінії "Мовлення дитини".

Заняття проведені вихователями Ковальчук Ж.А., Рябухою А.Л., Шеремет В.А., Усаченко С.В. В ході відкритих переглядів були охоплені всі вікові категорії дошкільників.

Слід зазначити творчий підхід педагогів до розкриття даної теми та інтеграцію різноманітних мовленнєвих форм роботи.

Так вихователь Ковальчук Ж.А. виконуючи мовленнєві завдання знайомила дітей з народознавчими традиціями; вихователь Рябуха А.Л. розширюючи поняття про природу прищеплювала дітям мовленнєві навички; вихователь Шеремет В.А. вдало поєднала зображувальну та мовленнєву діяльність; вихователь Усаченко С.В. під час мовленнєвої роботи широко розкрила морально-етичну тему "Доброта".

Необхідно відмітити тісну співпрацю вихователів на групах Так вихователі Сиромятнікова Л.В., Закотюра Т.І., Решетиловська Л.В., Закоморна С.А. допомагали своїм колегам та приймали активну участь у проведення занять.
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 487 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.03.2014 | Комментарии (0)

17 січня 2014 року, на чолі з вихователем – методистом Головановою О.О., на засідання секції вихователів дітей старшого дошкільного віку зібралися вихователі Закоморна С.А., Демченко Н.М., Усаченко С.В., Макущенко Н.А.

В ході засідання вихователі ділилися власним досвідом з виконання вимог програми "Впевнений старт".

Широко розглянуті теми навчання дітей читанню, розвитку зв'язного мовлення під час занять з грамоти та рішення задач, прикладів зв'язаних зі складом числа під час математичних занять.

Вихователі поділилися власним досвідом з питань урізноманітнення форм мовленнєвої та логіко - математичної роботи з дітьми.

Вихователь – методист О.О.Голованова надала педагогам методичні рекомендації щодо поліпшення роботи з дітьми у цих напрямках.



16 січня 2014 року вихователі Криворучко А.О., Доля А.А., Шеремет В.А., Решетіловська Л.В. на чолі з вихователем – методистом Головановою О.О. зібралися на засідання секції вихователів дітей дошкільного віку (4-го, 5-го р.ж.). ... Читати далі »
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 520 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.01.2014 | Комментарии (0)

21 січня 2014 року в дошкільному навчальному закладі №4 "Ромашка" проведена перевірка стану логопедичної роботи завідувачем міською ПМПК (психолого – медико – педагогічна комісія) Білоконь Надією Володимирівною.

За наслідками перевірки виявлено наступне - в ДНЗ №4 функціонує 1 логопедична група, в якій здійснюють корекційну роботу вчителі-логопеди Голованова Олена Олександрівна, Демченко Надія Марківна та вихователі Дордюк Світлана Володимирівна, Макущенко Наталія Андріївна.

Корекційна робота з дітьми спрямована на формування в дитини мовленнєвої компетенції, любові, пошани до рідної мови. Адже ще до школи дитина повинна оволодіти мовленнєвими знання, вміннями і навичками, необхідними їй для спілкування. Задля цього вчителі-логопеди закладу та вихователі логопедичної групи добирають цікаві методи і прийоми розвитку мовлення і навчання дітей рідної мови.

В закладі створені належні умови для проведення логопедичної роботи з дітьми. Належна увага відводиться просвітницькій роботі з батьками.

Вчителями-логопедами та вихователями логопедичної групи використовується дидактичний матеріал, який зацікавлює дітей, спонукає до мовної взаємодії між дітьми та педагогами під час корекційної роботи. Знання дітей та мовні навички значно покращені, порівняно з початком коррекційного періоду та відповідають програмовим вимогам.

Вчителями-логопедами Головановою О.О. та Демченко Н.М. систематично ведеться ділова документація, яка оформлена відповідно до вимог Інструкції з діловодства у дошкільних навчальних закладах.

Адміністрація закладу сприяє ... Читати далі »
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 726 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.01.2014 | Комментарии (0)

15 січня 2014 року відбулося засідання секції вихователів дітей раннього віку дошкільного навчального закладу №4 "Ромашка".

Під час засідання вихователь-методист О.О.Голованова та педагоги Рябуха А.Л., Закотюра Т.І., Сиромятнікова Л.В., Ковальчук Ж.А. обговорювали питання урізноманітнення форм роботи з малюками щодо розвитку мовлення.

Вихователь Закотюра Т.І. виступила з консультацією на тему: "Мовленнєвий розвиток дитини раннього віку".

Вихователі поділилися власним досвідом з питань урізноманітнення форм мовленнєвої роботи з дітьми раннього дошкільного віку.

Вихователь-методист О.О.Голованова надала педагогам методичні рекомендації щодо мовленнєвого розвитку раннього дошкільного віку.
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 487 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.01.2014 | Комментарии (0)

14 січня 2014 року вихованці дошкільного навчального закладу №4 "Ромашка" з щедрівками та колядками відсвяткували свято Нового року за старими стилем під час розваги.

Педагоги закладу Джулай Т.Г., Криворучко А.О., Усаченко С.В., Макущенко Н.А., Ковальчук Ж.А., Шеремет В.А., Рябуха А.Л. ознайомили дітей зі звичаями нашого народу, розігравши цікавий спектакль. Вихованці закладу були залучені до обрядових дійств нашого народу під час зимових свят. Діти були ознайомлені з традиціями нашого народу та стали повноправними учасниками Різдвяного дійства, адже Новий рік завжди був бажаним святом у кожній родині. З ним пов'язували кращі сподівання, завбачували добробут, родинну злагоду, щедрий врожай, здоров'я людей.
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 1080 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.01.2014 | Комментарии (0)

24.12.2013 року вихованці групи дітей раннього віку №1 розпочали традиційні святкові ранки, які щорічно проводяться в закладі і відсвяткували свій Новорічний костюмований бал.

І діти, і батьки стали учасниками театрального дійства, яке створили для найменших музичний керівник Джулай Т.Г., вихователі групи – Сиромятнікова Л.В., Ковальчук Ж.А. та помічник вихователя Демяненко Н.М.

Велике задоволення отримали і діти, і батьки від "чарівних" зимових дарунків.

Велика подяка педагогам закладу за ретельну підготовку до проведення Новорічних свят у закладі.



27.12.2013 року разом з ведмедем і Машею вихованці групи №2 "Калинка" зібралися в залі для зустрічі Нового року.

Вихователі Шеремет В.А., Решетиловська Л.В. та музичний керівник Джулай Т.Г. разом зі своїми вихованцями перенеслися у атмосферу відомого мультфільму "Маша і ведмідь" і разом зі своїми вихованцями, співаючи Новорічні пісні, танцюючи та граючи чекали на Дідуся Мороза та подарунки. в залі панувала атмосфера свята та лунав веселий сміх.

Велика подяка педагогам закладу за ретельну підготовку до проведення Новорічних свят у закладі.



26.12.2013 року ... Читати далі »
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 1092 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

Весело зустріли свято зимового Миколая в дошкільному навчальному закладі №4 "Ромашка".

З вихованцями закладу проведені бесіди, заняття, які були спрямовані на ознайомлення дітей з традиціями нашого народу.

А прокинувшись після денного сну, діти знайшли під своїми подушками духмяні мандаринки. Таким чином діти були прилучені до див, які відбуваються на Новорічні свята і отримали величезне задоволення: адміністрація і вихователі від того що створили маленьке диво, а вихованці від того, що дива існують!
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 451 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.12.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz