Вівторок, 16.04.2024, 10:59
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗДО №6
« 1 2 ... 22 23 24
26.04.2013 вихователі середньої групи №6 "Козачата" дошкільного навчального закладу №6 "Сонечко" - Кулікова Т.В., Колоусова Л.А., вихователь групи №7 Акіменко Т.Г. та музичний керівник Мережко Л.Л.: Коник Стрибунець – Кузя, Шер та Міла з улюбленого дітьми мультика "Лунтик" запропонували подорож дітям на острів Здоров'я. Щоб добратися до цього острова дітям потрібно було зробити нові для них вправи, рухи з елементами ігрового стретчингу.

В основу ігрового стретчингу покладено статичне розтягування м'язів тіла та хребта, сухожиль рук та ніг. Дітям ці вправи сподобались, адже виконували вони їх на "плотиках", а потім перестрибували через струмочок та долали болото купинках. Діти з задоволенням виконували вправи у повільному, безпечному темпі. Ці вправи були спрямовані на профілактику різних деформацій хребта, зміцнення м'язів, формування правильної постави та розвиток еластичності. Коли дітки прибули на острів, вони зустріли Лунтика, який в свою чергу подарував незвичайний фізкультурний пересувний куточок. Малята знайшли для себе багато фізкультурного обладнання в ньому. А ще діти мали змогу збити незвичайний плід з "чарівного дерева".

Завдяки цій подорожі діти навчилися піклуватися про своє здоров'я, познайомилися з методикою ігрового стретчингу, набули нового рухового досвіду, який дозволяє їм почуватися сильнішими: впевненішими, підвищувати опірність організму до різних захворювань.

А вихователям вдалося спрямувати оздоровлення дітей на активізацію захисних сил дитячого організму, розвиток творчих і оздоровчих можливостей підсвідомості, поліпшенню роботи серцево-судинної, нервової і дихальної систем.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 809 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.05.2013 | Комментарии (0)

Де Весна проходить – там травиця сходить,
Квіти розквітають, солов'ї співають.

А весна приносить і свої свята, 21 березня – День лісу. Тож подорож дітей груп №6, №7 ДНЗ №6 "Сонечко" (завідуюча І.Остроушко) розпочалася з такої загадки:

Взимку - чорний і сумний,
Навесні – він гомінкий,
Влітку – щедрий та зелений,
Восени – жовто-яскравий,
Дарує нам гриби і квіти,
Радіють в нім дорослі й діти.
Живуть кабан і вовк, і лис.
А має назву ......... Чорний ліс!

На лісовій чарівній галявині, де розпустилися перші проліски в чепурненькій хатинці, серед дубів, ялин та кленів зустрічав дітей лісовий ВОЛОДАР-ЧОРНОЛІС. Та був не один, а зі своїми друзями: Лисичкою з лисенятами, Білкою, Зайчиком, Вовчиком, Їжачком і Ведмежатком.

Діти із задоволенням приймали участь у конкурсах на кращого знавця лісових квітів. Дошкільнята не тільки швидко знаходили відповіді на загадки ВОЛОДАРЯ-ЧОРНОЛІСА про лісових мешканців: звірят та птахів, а і виразно імітували їх рухи та вказували на особливості зовнішнього вигляду.

На згадку про зустріч ВОЛОДАР-ЧОРНОЛІС подарував казкову квітку, в якій діти знайшли насіння гарних різноманітних квітів для прикрашання клумб та рабаток на території дитячого садочка "Сонечко" і навчив, як виростити їх. А діти, в свою чергу, пообіцяли не тільки милуватись красою лісу, а й бути добрими друзями-сусідами та сміливими з ... Читати далі »
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 598 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.03.2013 | Комментарии (0)

Під Новий Рік і дорослі і діти чекають на казку, на приємні сюрпризи, несподіванки. Новорічний ранок завжди є важливою подією в житті маленької дитини та її батьків.

Не став виключенням і Новий Рік у групі №4 "Пізнайки". Всі поринули в чарівну зимову казку. На святі за помахом чарівної сніжинки оживали і з'являлись зайчики, ведмедики, намистинки. В чарівному прекрасному танці кружляли сніжинки. До дітей завітали Дід Мороз, Снігуронька та відважний Заєць. Окрім подарунків свято принесло багато радощів, веселощів і приємних сюрпризів.


У групі №6 "Козачата" відбувся новорічний ранок "Разом зустрічаємо Новий Рік". У гостї до дітей приходили казкові Сніговички разом зі Сніговою Бабою. Також завітали на свято і друзі Гномики та смачні Цукерки. А Снігуронька з Дідом Морозом не тільки слухали дитячі вірші, а і разом з дітьми співали, грали і танцювали. Наприкінці свята маленькі Зірочки допомогли Діду Морозу розв'язати мішок з подарунками. Загалом свято пройшло весело і цікаво. Діти і батьки були дуже задоволені.

Хто з нас не любить українські народні казки? Цього Нового Року головний герой казки "Колобок" завітав на свято новорічної ялинки до маленьких діточок групи №3 "Дзвіночки", привівши з собою лісових звірят: Ведмежатко, Лисичку, Зайчиків, Вовка. Діти танцювали, співали, розповідали вірші та грали в ігри з казковими героями. Та не минули цього казкового свята Дід Мороз та Снігуронька. Вони принесли з собою купу подарунків для малечі. Свято закінчилося, але радісного настрою, веселощів діткам і дорослим вистачить на весь наступний рік. ... Читати далі »
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 2340 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.01.2013 | Комментарии (0)

Новорічне свято у старшій групі №1 "Розвивайка" – "На балу у Снігурки"

27 грудня 2012 року вихованці і батьки, вихователі і помічники вихователів групи №1 "Розвивайка" потрапили на чарівне свято – Бал у Снігурки. Діти стали учасниками казкових подій, намагаючись обороти злу Бабу Ягу: хто силою, хто спритністю, а хто чемністю і розумом. Дорослі персонажі – Снігурка, Баба Яга, Дід Мороз, Отаманша – зробили все, щоб кожна дитина почувала себе частинкою спільного дійства, від якої залежить, чим закінчиться новорічна казка. Свято супроводжувалось чудово дібраним музичним матеріалом. Кульмінацією свята став вихід хатинки на курячих ніжках, яка раптом ожила і повернула (знесла) подарунки, заховані Бабою Ягою.

Малюки на Новорічному святі (I молодша група №10)

Радісний святковий настрій створився у дітей від самого початку свята. Цьому допоміг яскраво прикрашений зал та гарна ялинка. Діти весело із заловоленням пограли з ялиночкою у гру "Ялиночко, засяй!". Під час свята веселий настрій дітей підтримували казкові герої: Петрушка, Лисичка, Снігуронька, яскравий Веселун. Петрушка зацікавив дітей іграми з бульбашками та сніжками, які діти "наліпили" для нього під час гри-пісні "Граємо у сніжки". Всі діти на святі були одягнені у гарні маскарадні костюми, мали образи казкових героїв: зайчики, сніжинки, гноми. Завдяки цьому до свята було залучено всіх дітей. Кожна дитина танцювала таночок свого казкового героя: "Танок гномиків", "Танок зайчиків", "Танок сніжинок". Найбільшу радість діти отримали від спілкування з Дідом Морозом та Лисичкою. Саме Лисичка, після гри з дітьми, подарувала їм "Чарівну морквинку" з подарунками. Свято дуже сподобалось дітям та батькам.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 1269 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2013 | Комментарии (0)

Днями вихованці групи №8 дошкільного навчального закладу №6 "Сонечко" (вихователі Мельникова О.В., Острова О.С., музичний керівник Мережко Л.Л.) відвідали Почесного громадянина міста Знам'янки Рябошапку Олександра Антоновича. Хлопчики й дівчатка привітали видатного земляка з Днем Перемоги, та декламували вірші про війну.

Олександр Антонович показав їм свої книги. Познайомив малюків з роботою, яка присвячена пошукам родин загиблих воїнів на території Знам'янщини у Великій Вітчизняній війні.

Діти відчули велику різницю між фільмами, де вбивають і розповіддю поета-пошуковика, який наголосив, що життя - це найбільша цінність на Землі. Дошкільнята зрозуміли цінність життя, перейнялися ще більшою повагою до ветеранів Великої Вітчизняної війни і відчули серцем потребу любити і захищати свою Батьківщину.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 634 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 11.05.2012 | Комментарии (0)

На минулому тижні у дитсадку №6 "Сонечко" були проведені ранки для старших та середніх груп під назвою "Осінній вернісаж". Заздалегідь на цю тему була підготовлена художня виставка, створена вихованцями за допомогою вихователів та батьків. Саме свято проходило як театралізоване дійство, яке відвідала осінь із своїми дарам та друзями – казковими героями: Зайцем, Білкою, Їжачком, Лісовичком та іншими. З останніми діти та гості свята із задоволенням поринули у захоплюючі осінні пригоди, а також розповідали вірші, прислів'я, танцювали, співали, пізнавали за прикметами їстівні та отруйні гриби і консультувалися з цього приводу з Їжачком, котрий, до речі, на свято завітав із візочком, повним фруктів, овочів та інших дарів осені.

Свято в кожній групі мало свій колорит, своє неповторне обличчя. Приміром, вихованці групи №8 разом з батьками відвідали осіннє кафе, де пригостились чаєм та кабаковою кашею. Свято минуло для дітей яскраво та весело, а батьки мали також можливість навчитись переносити ігрове дитяче середовище і до своїх домівок.

Фотозвіт можна переглянути тут.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 752 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 25.11.2011 | Комментарии (0)

    02 листопада у дитсадку №6 "Сонечко" відбувся майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки, котрий традиційно в закладі провели працівники Кіровоградського обласного художнього музею Степанок Олена, завідуюча відділом науково-просвітницької роботи та Тетяна Ащеулова, науковий співробітник музею.
    У ході заняття паралельно були розглянуті питання з історії виникнення ляльки-мотанки та використання її для різних цілей, а саме: як іграшки для гри, для лікування, як оберіг тощо. Діти із задоволенням не лише робили свої ляльки, а й одразу почали ними гратися.
    Також для вихователів закладу працівники музею провели додаткове заняття, під час якого навчали їх робити ляльок з ниток, янголяток-оберегів з тканини та саморобні новорічні ялинкові прикраси.

    Завідуюча ДНЗ №6 "Сонечко"
    І.Остроушко

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 843 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.11.2011 | Комментарии (0)

1-10 11-20 ... 211-220 221-230 231-237
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz