Субота, 20.04.2024, 15:22
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЦДЮТ
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 »
Триває тиждень позашкільної освіти в місті. Так в рамках тижня 19 листопада 2013 року о 14:30 відбулося відкрите заняття дитячого хореографічного колективу "Екстраверт", керівником якого є Степанова Катерина Михайлівна.

На заняття завітав міський голова Ігор Борисович Крижановський, також були присутні почесні гості: начальник відділу освіти Наталія Олександрівна Попова, головний спеціаліст відділу освіти Володимир Миколайович Мурга та директор Центру дитячої та юнацької творчості Геннадій Іванович Подвиженко.

Переглянувши заняття, яке пройшло на високому методичному рівні, мер міста та всі присутні гості висловили свої щирі побажання хореографічному колективу, а саме подальших творчих успіхів, злетів, перемог та досягнення звання зразкового хореографічного колективу.

В свою чергу керівник колективу "Екстраверт" висловила щиру подяку всім присутнім гостям, що завітали і переглянули заняття.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 480 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 20.11.2013 | Комментарии (0)

"Країна дитячих талантів". Саме таку назву мав міський фестиваль дитячої творчості, який пройшов 19 листопада у Центрі дитячої та юнацької творчості.

В цей день 33 учасника свята презентували власні вироби в трьох номінаціях:
  • образотворче мистецтво;
  • декоративно-ужиткове мистецтво;
  • фотомистецтво.
Серед розмаїття творчих робіт були і вишиванки, і роботи з бісеру, солоного тіста, оригамі, і малюнки, виконані в різних техніках, і фотографії.

Дуже важко було членам журі оцінити яскраві творчі роботи учасників фестивалю. Але переможців визначено.

За підсумками журі в номінації "Декоративно-ужиткове мистецтво" Дьячкова Катерина, Корінний Едуард, Щава Кристина Шакова Анастасія та Васюра Анастасія посіли почесне І місце. Конфедератенко Кирило та Шевченко Людмила – на ІІ місці.

Кращими в номінації "Образотворче мистецтво" стали: Красіловська Вікторія, Лук'янченко Дар'я, Ніколаєва Марина та Дементієнко Тетяна – І місце. ІІ місце посіла Фрайнд Дарія.

В номінації "Фотомистецтво" на І місці – Черкас Ірина, ІІ місце – у Васильєвої Юлії, а на ІІІ – Красіловська Вікторія.

... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 486 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2013 | Комментарии (0)

На виконання соціальних ініціатив Президента України "Діти - майбутнє України" в нашому місті стартував тиждень Позашкільної освіти.

19 листопада 2013року в кабінеті міського голови відбулася нарада з питань розвитку позашкільної освіти в місті за участю міського голови Крижановського І.Б, начальника відділу освіти Попової Н.О., головного спеціаліста відділу освіти Мурги В.М. та адміністрації ЦДЮТ і КДЮСШ.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова І. Крижановський.

Розпочала робочу частину Н.Попова начальник відділу освіти, яка розповіла про розвиток позашкільної освіти в місті, звернувши увагу учасників наради на перспективи розвитку позашкільної освіти.

У своєму виступі Мурга В.М., головний спеціаліст відділу освіти, проінформував присутніх з питання щодо охоплення позашкільною освітою школярів міста та молоді.

Директор ЦДЮТ Г.Подвиженко ознайомив присутніх з мережею гуртків, напрямками роботи, проблемами та перспективами розвитку ЦДЮТ. В перспективі діяльності ЦДЮТ – розширення мережі гуртків для залучення більшої кількості дітей міста, участь у міських та обласних заходах для піднятті рейтингу позашкільної освіти Знам'янки.

У своєму виступі Є.Гавришевський, директор КДЮСШ, поділився досвідом роботи про досягнення учнів, а також перспективами розвитку закладу.

Закінчилась нарада обговоренням заходів тижня позашкільної освіти:
  • міський фестиваль мистецтва "Назустріч мрії" (19.11.2013р.);
  • форум "Обдарована молодь Знам'янщини" (20.11.2013р.);
  • міський чемпіонат шкільних команд "Інтелектуальне багатоборство" (21.11.2013р.);
  • міський зліт шкільних парламентів. (22.11.2013р.)
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 473 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 19.11.2013 | Комментарии (0)

В листопаді 2013 року в Центрі дитячої та юнацької творчості, на базі філії №2, що знаходиться за адресою вул.Калініна, 113, для розширення можливостей виховання підростаючого покоління у військово-патріотичному дусі були проведені масові заходи, в рамках проведення Тижня пожежної безпеки на тему "З вогнем не жартують".

Керівники Н.Філоненко та І.Калашнікова в гуртках "Паперопластика" та "Початкове технічне моделювання" провели конкурс малюнку на асфальті "Вогонь – друг, вогонь – ворог", вікторину зі знань правил пожежної безпеки, ігрову програму "Юні рятівники". Свої враження від проведених заходів вихованці відтворили у малюнках.

Вивчення правил пожежної безпеки пропонується вихованцям в рамках додаткової освіти. Це важливий етап забезпечення соціального захисту гуртківця. Реалізація такої додаткової освіти зможе підвищити поінформованість дітей для кращого подолання випадків надзвичайних ситуацій через надання їм практичних рекомендацій з самозбереження. Проведення таких заходів з гуртківцями сприяють зниженню травматизму серед учнівської молоді та популяризації знань правил безпеки життєдіяльності.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 852 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.11.2013 | Комментарии (0)

13 листопада Центр дитячої та юнацької творчості радо приймав представників юного поетичного цвіту Знам'янщини. Талановитих дітей міста об'єднала літературна вітальня "Розквітайте, таланти, у вінку незалежної України". Вже четвертий рік юні письменники мають змогу представити широкому загалу свою творчість. Постійними учасниками таких зустрічей стали Іванова Тетяна, Скрипниченко Елеонора, Чупахіна Влада, Карпук Олександра, Кваша Юлія, Колеснікова Анастасія, Морговська Маргарита, Лікарчук Анна та Сіренко Аліна.

Міхаленко В'ячеслав, Попова Валерія, Каліон Анастасія, Сафронова Світлана, Багно Лілія, Калкіш Катерина та Невкритий Микита презентували свої вірші про Україну, пори року, найріднішу в світі людину – маму, дитячі мрії, почуття і багато іншої лірики.

Вперше до нас завітали Іванченко Юрій та Печонкіна Дар'я зі своїми байками Малінін Ігор з казками, а Волкова Дар'я, представила свої роботи у публіцистичному жанрі.

Під час зустрічі діти не лише познайомились із творчістю однолітків, а й поринули у багатство та милозвучність рідної мови, збагатили свій словниковий запас, позмагались у декламуванні віршів та поспілкувались за чаюванням.

Всі учасники літературної вітальні отримали запрошення на форум "Обдар ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 485 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.11.2013 | Комментарии (0)

3 жовтня 2013 року о 14 годині в актовій залі Центру дитячої та юнацької творчості відбулося урочисте святкування Дня працівників освіти.

Багато теплих, щирих слів пролунало на адресу педагогів - подяки за віддану працю і внесок у розвиток освіти міста, сердечних побажань здоров'я, бадьорості та натхнення у чи не найважливішій для суспільства педагогічній праці побажала Тесленко Н.О. – керуюча справами міськвиконкому та виконуючий обов'язки начальника відділу освіти – Мурга В.М.

Під час заходу відзначили досягнення працівників освіти на педагогічній ниві. Яскравим моментом свята було вручення молодим спеціалістам трудових книжок. Не залишилися поза увагою ветерани освітянської ниви вони отримали найщиріші вітання і глибоку вдячність за все, що зробили заради майбутнього, бо в усьому, до чого торкнулися їхні руки, залишилася часточка душі.

Зі святом освітян міста привітали хореографічні колективи міста: колектив бального танцю "Перлина" (керівник Залєвська Н.), хореографічний колектив "Екстраверт" (керівник Степанова К.), хореографічний колектив "Веселка" (керівник Часник Т.), хореографічний колектив "Конфетті" (керівник Демків М.), хореографічний колектив "Любава" (керівник Долинська О.). Вихованці Ніклонської Ж. та Реп'яшник Л. привітали піснями гостей свята. Гості свята відвідали виставку творчих робіт вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

Полум'яні слова викладачів, засіяні в серця учнів, проростають глибокими знаннями та високими моральними якостями. Своєю сумлінною працею наші освітяни виковують у горнилі знань майб ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 559 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 09.10.2013 | Комментарии (0)

Дуже цікаво, змістовно і весело розпочався навчальний рік для вихованців нового позашкільного закладу міста - Центру дитячої та юнацької творчості (директор Подвиженко Г.І.). Не встигли діти забути захоплюючу мандрівку навчальними кабінетами закладу, ознайомлюючись з роботою гуртків, як на вихованців ЦДЮТ чекала справжня подорож до міста Кіровограда.

17 вересня 2013 року на базі Ковалівського парку Знам'янський центр дитячої та юнацької творчості презентував свою роботу на Дні позашкільника з нагоди початку навчального року в системі позашкільної освіти.

Серед розмаїття творчих куточків позашкільних закладів Кіровоградської області свято розпочалося з огляду виставки та майстер-класів. Роботи вихованців гуртків технічного напрямку Знам'янського ЦДЮТ презентували Приходько Максим (керівник Колеснік І.В.) та Шевченко Наталія (керівник Леонова Н.А.). Останні навчили гостей свята виготовляти прикраси та модні аксесуари власними руками.

Декоративно-ужиткова творчість була представлена роботами вихованців Цатурян С.В., Кондратьєвої С.І., Любінської Н.В., Демченко О.С. та Дордюк С.М.

Гучними оплесками учасники та гості свята зустрічали на сцені Ковалівського парку колективи Знам'янського ЦДЮТ "Екстраверт" (керівник К.Степанова), "Перлина" (керівник Н.Залєвська), Вадима Гребенюка з гуморескою (керівник О.Фрайнд) та вокалістку Марію Петренко (керівник Л.Реп'яшник).

З приємними враженнями, гарним настроєм та новими вміннями, здобутими під час майстер-класів, діти повертались з чарівної країни Позашкілля.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 635 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.09.2013 | Комментарии (0)

13 вересня 2013р. у центрі дитячої та юнацької творчості м.Знам'янки Кіровоградської області відбулося свято до дня ПОЗАШКІЛЬНИКА "Дитяча країна".

В програмі свята:
  • Цікава подорож по станціям:
  1. Друзі природи
  2. Шпулька
  3. Берегиня
  4. Майданс
  5. Місто майстрів
  6. Сузір'я гри
  7. Живий звук
  • Майстер-класи: Вишивання, плетіння бісером, малювання, співання, танцювання.
  • Дискотека.

Учні 7-Б класу ЗШ I-III ст. №3 з класним керівником Демченко І.В. з радістю взяли участь у запропонованій програмі. Дуже сподобалися майстер-класи, дискотека.

Діти отримали гарні враження, добрий настрій та сяючі усмішки.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 765 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.09.2013 | Комментарии (0)

День Незалежності України – головне державне свято України. Святкування проходить і в нашому місті. Будинок дитячої та юнацької творчості запросив малечу міста та їх батьків взяти участь у розважально-ігровій програмі "Моя барвінкова Україна", яку провела Огіренко Олена Анатоліївна на площі біля закладу з 13.00 до 13.30.

Потім усіх бажаючих запросили до актового залу на святкову концертну програму, яку підготували хореографічні колективи "Екстраверт" (кер. Степанова К.М., Стукаленко М.В.), "Перлина" (кер. Залєвська Н.М.), "Любава" (кер. Долинська О.С.) та солісти Петренко Марія, Масна Анна (кер. Ніклонська Ж.П.), Колавенко Вікторія (кер. Реп'яшник Л.А.), вокальна група "Лілея" (кер. Троян О.В.), які своїми виступами прославляють свій рідний край, свою Батьківщину.

Для знам'янчан було організовано проведення виставки дитячих робіт вихованців гуртків: "Незвичайне поряд" (кер. Кондратьєва С.І.), "Малюнок, графіка, живопис" (кер. Цатурян С.В.), "Бісероплетіння" (кер. Демченко О.С.), "Іграшка-сувенір" (кер. Любінська Н.В.), "Українська художня вишивка" (кер. Дордюк С.М.), а всі охочі мали можливість взяти участь у майстер-класі ужитково-прикладного мистецтва.

Завершили святкову програму спортивно-розважальні змагання "Які ми – козаки", яку підготувала і провела культорганізатор Фрайнд Ольга Володимирівна.

Усім святкового настрою і вдалого свята!
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 520 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 27.08.2013 | Комментарии (0)

15 травня 2013 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості було проведено семінар-нараду директорів загальноосвітніх шкіл, керівників пришкільних таборів з денним перебуванням було розглянуто питання стану організації та підготовки до літньої оздоровчо-відпочинкової кампанії.

Заступник начальника відділу освіти Попова Н.О. виступила з питанням оздоровлення, зайнятості дітей і учнівської молоді влітку 2013 року, вимогами до виховної роботи у закладах відпочинку.

Виступили:
  • Мурга В.М. – головний спеціаліст відділу освіти, який доповів про заходи управління освіти щодо організації у навчально-виховних закладах міста літніх канікул та відпочинку;
  • Ладожинська Р.А. – завідуюча сектором у справах сім'ї, молоді міськвиконкому, з темою "Пріоритетний напрямок роботи з питання літнього оздоровлення дітей";
  • Манько С.В. – головний санітарний лікар Знам'янської районної СЕС, який ознайомив з санітарно–гігієнічними умовами організації літнього оздоровлення і відпочинку у пришкільних таборах;
  • Бондаренко І.В. – методист з охорони праці відділу освіти, яка зупинилась на документації з безпеки життєдіяльності та охорони праці в таборах з денним перебуванням дітей;
  • Огіренко О.А. – методист БДЮТ, яка підготувала семінар та ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо організації та проведення літнього оздоровлення дітей.
До збірника увійшли:
  • Перелік документації дитячого закладу оздоровлення та відпочинку.
  • Загальна документація.
  • Документація педагогічного забезпечення.
  • Медична документація та документація з організації харчування дітей.
  • Документац ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 637 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 16.05.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz