Четвер, 18.04.2024, 16:31
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗДО №6
« 1 2 ... 21 22 23 24 »
В рамках проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему "З вогнем не жартуй!" В ДНЗ №6 "Сонечко" (завідуюча Остроушко І.І.) було проведене чудове і цікаве свято під назвою "Пригода в Чорному лісі".

Завдяки цій пригоді дошкільнята закріпили свої знання з протипожежної безпеки та дізналися багато цікавого: відгадували загадки, вчилися надавати першу допомогу, спробували побути "пожежниками" - лазили по драбинах та одягалися в спецодяг, а на завершення свята пройшла презентація робіт на протипожежну тематику, діти представляли свої малюнки, які виконали разом з батьками.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 517 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 15.11.2013 | Комментарии (0)

В ДНЗ №6 "Сонечко" відбулися осінні свята.

Краса та чарівність осені надихнула педагогів та дітей на відображення побаченого у своїй творчості. Молодші дошкільнята подивилися улюблену казку "Солом'яний бичок", але на новий лад, та з цікавістю зустріли казкових героїв, які завітали на свято.

Старші діти побували на "Осінньому ярмарку", на якому продавали та купували дари щедрої господині Осені.

"Осіння казка" надихала малят на ліричний лад, вони з задоволенням співали, танцювали, декламували вірші, розігрували інсценівки та грали в ігри. Осінь-чарівниця віддячила їм своїми гостинцями - смачними пиріжками та рум'яними яблуками.

Гості свята отримали гарний настрій та позитивні емоції від переглянутого.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 606 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.11.2013 | Комментарии (0)

В садочку №6 "Сонечко" 31 жовтня 2013 року пройшов День здоров'я.

Цього чудового, сонячного, осіннього дня до діток завітали клоуни Вітамінчик з товаришем Тимком.

Діти радо зустріли своїх улюблених героїв. Разом з ними дошкільнята грали в ігри, відгадували загадки, змагалися в іграх-естафетах, розповідали клоунам як вести здоровий спосіб життя та які продукти корисно вживати щоб бути здоровими та міцними.

Родзинкою було проведення клоунами масового таночка, флеш-мобу, який дітям дуже сподобався.

День здоров'я для дітей був цікавим, веселим та пізнавальним.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 483 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.11.2013 | Комментарии (0)

18 жовтня 2013 в ДНЗ №6 "Сонечко" пройшло чергове заняття "Школи молодого вихователя". На занятті вихователь Колоусова Лариса Олександрівна поділилася своїм педагогічним досвідом щодо формування національної свідомості та патріотичних почуттів при ознайомленні дошкільнят з рідним краєм.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 509 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 21.10.2013 | Комментарии (0)

17 жовтня 2013 року до садочка "Сонечко" завітав в гості "Театр неба" з виставою "Машині казки".

Улюблені дитячі герої Маша, Лунтик, Смішарики, Губка Боб та Панда створили казкову атмосферу та веселий настрій.

Сюжет та дійство зачарували малят. Дошкільнята з задоволенням та цікавістю виконували завдання Гнома: помирили Смішариків, допомогли з'явитися квітам в лісі, повеселилися та потанцювали з Бегемотиком, Пандою та Лунтиком. З допомогою героїв малята з'ясували, що все в природі повинно бути гармонійно та взаємозв'язано.

Це дійство стало ще однією сходинкою у виконанні програми "Ознайомлення дошкільників з рідним краєм та елементами туризму в дитячому садку".
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 515 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.10.2013 | Комментарии (0)

24 вересня 2013 року в ДНЗ №6 "Сонечко" відбувся "Круглий стіл".

Педагоги ДНЗ були ознайомлені з Указом Президента України "Про Національну стратегію розвитку освіти в Україні на період до 2021 року" та обмінялися думками щодо впровадження ініціатив в роботу ДНЗ.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 682 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 30.09.2013 | Комментарии (0)

В ДНЗ №6 "Сонечко" (завідувач Остроушко І.І.) відбулося свято "Рідна Україно, любимо тебе!" присвячене Дню Прапора та Дню Незалежності України.

На святі були присутні діти, батьки, працівники ДНЗ та методист відділу освіти Скляровська Л.Д.

Розпочалося свято урочистим занесенням прапорів України та Знам'янки, святковим привітанням гостей. Лариса Дмитрівна поздоровила молодих педагогів з входженням в професію. Свято було у вигляді туристичного маршруту по різних цікавих зупинках. Діти з радістю побували в гостях у Лісовичка-Чорноліса, де закріпили знання про красу та багатство рідного краю. Зустрілися з космічним героєм Лунтіком, якому розповіли про Україну, яка знаходиться на планеті Земля, та познайомили з Сонячною системою. На слідуючій зупинці їх зустрічала чергова по станції; діти дізналися, що наше місто, це "залізничні ворота" нашої Кіровоградщини. Діти завітали на казкову галявину, в гості до дідуся і бабусі та згадали українські народні казки. Незабутні враження діти отримали в українській світлиці. Хлопці допомогли господині наносити води із криниці, а дівчата зліпити варенички. А потім перелічили всі українські страви, які готуються в дитячому садочку: смачний український борщ, м'ясні січеники, голубці, узвар, запашні пиріжечки та багато іншого. Завершилося свято спільним таночком та пригощанням дітей.

Цю радісну подію підготували і провели всі працівники ДНЗ №6 "Сонечко"
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 739 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.08.2013 | Комментарии (0)

На виконання Постанови Верховної Ради України 24 липня 2013 року в ДНЗ №6 "Сонечко" (завідувач І.Остроушко) зібралися вихованці, педагоги та гості, щоб вшанувати пам'ять української поетеси, письменниці, публіциста Лесі Українки.

Ведуча цього дійства, вихователь гр. №6 Колоусова Л.О., запропонувала побувати в далекому минулому, а саме зануритись в побут, традиції сім'ї Лесі Українки (Лариси Косач). Всі уважно слухали інформацію про ігри та іграшки маленької Лесі, із захватом сприйняли можливість пограти в народні ігри, поводити ігри-хороводи, порівняти іграшки минулого та сьогодення - ляльку-мотанку і ляльку Барбі. Родзинкою цієї подорожі стала можливість дошкільнят отримати відомості про значення імені Лариса і з'ясувати значення своїх імен. В рамках цієї подорожі було проведено конкурс на краще декламування віршів Лесі Українки та представлено виставку картин за її творами. Створювали картини дошкільнята разом з батьками, бабусями та вихователями дитячого садка. Всі учасники конкурсу отримали грамоти та цікаві подарунки. Під час цих дійств ведучій вдалося не тільки ознайомити дітей з життям, а і сформувати поняття про те, що поезія Лесі Українки є найсвятішим і найдорожчим багатством, яке протягом століття передається від батьків до дітей як вічний оберіг національної культури і духовності.

Всім сподобалась подорож до Далекої Принцеси, як себе називала Леся Українка, отримали задоволення та бажання творити.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 566 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 29.07.2013 | Комментарии (0)

Відповідно до Указу Президента України 2013 рік проголошено Роком дитячої творчості. Одним з найважливіших факторів творчого розвитку дітей є створення умов, що сприяють формуванню їхніх творчих здібностей. Саме розвитку творчої особистості приділяється велика увага у роботі ДНЗ №6 "Сонечко".

Колектив ДНЗ працює над запровадженням у роботу з дітьми нетрадиційних технік малювання. Вихователем-методистом О.Островою було проведено засідання Школи молодого вихователя на тему: "Використання нетрадиційних технік малювання – як фактор розвитку креативності дошкільнят".

Для педагогічних працівників м.Знам'янка було проведено методичне об'єднання на тему: "Дитяча креативність крізь призму Базової програми "Я у Світі".

Вихователями групи №1 Островою Оленою Сергіївною та Мельниковою Оленою В'ячеславівною була створена ситуація, в якій дошкільнятам знадобилось знаходити рішення проблеми та самостійно за допомогою фарб, олівців, пензликів, ниток, крупів, мильних бульбашок, коктейльних трубочок та губок створювати подарунки-картинки.

Діти мали можливість передати свої враження, своє відношення до оточуючої дійсності. Картини, на яких було зображено літо, вразили не тільки головного героя, а й педагогів.

Заняття показало, що вихователі завдяки кропіткій роботі навчили дошкільнят передавати свій настрій, думки, почуття, фантазії, зацікавленість.

Вихователям вдалося зацікавити цією роботою батьків, а ще й знайти серед них людину, яка вміє передавати за допомогою фарб красу рідної природи.

Всі присутні мали змогу помилуватися спільною виставкою робіт вихованки дитсадка Босненко Олександри та її мами - Босненко Марини Миколаївни.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 567 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 03.07.2013 | Комментарии (0)

16 травня в ДНЗ №6 "Сонечко" для вчителів-логопедів м.Знам'янки було проведено методичне об'єднання на тему "Використання художнього слова під час закріплення відкоригованих звуків". Цей захід було підготовлено вчителями-логопедами Лантух В.І. і Угренович О.І, музичним керівником Мережко Л.Л.

Було переглянуто заняття-театралізація казки "Колобочок, любий друже". Інтерпретація казки була складена у віршованій формі вчителями-логопедами ДНЗ та дітьми старших логопедичних груп №5, №8.

Це дійство дало змогу показати ті разючі зміни, які відбулися з дітьми-логопатами під час перебування в логопедичній групі. Дошкільнята за навчальний рік подолали сходинки від нечіткої, незрозумілої для оточуючих мови до вершин акторської майстерності, коли взірцева, виразна, інтонтонаційно забарвлена мова надала дітям змогу почуватися справжніми акторами. А радість від того, що з незграбних дітей виросли чарівні артисти передалася і перевіряючим.

В свою чергу вчителі-логопеди м.Знам'янки на чолі з керівником МО Білоконь Н.В. подякували всьому колективу ДНЗ №6 "Сонечко" за вдало підготований методичний захід.

Тож вчителі-логопеди з почуттям професійної гідності впевнено передадуть цих діточок-акторів до рук вчителів-початківців.
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 564 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 18.05.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz