Четвер, 25.04.2024, 12:05
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗДО №2
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 28 29 »

Екскурсія – огляд «Пожежна частина»

проведена вихователями ДНЗ №2 «Теремок»

Екскурсія – огляд в пожежну частину була організована і проведена вихователями  Полєхою О.Г. та Степановою І.А. Взяли участь в екскурсії діти старших груп «Полуничка» (вихователі Полєха О.Г., Степанова І.А., помічник вихователя Хомко Л.О.) та «Яблучко» (вихователь Велика Я.В., помічник вихователя Великоча О.В.) та вихователь – методист Чуракова С.С.

В пожежній частині малят радо зустрів інспектор ППРЧ -18 Шмалько Ю.О.  Зауважив, що головний девіз пожежників – рятівників «Запобігти, врятувати, допомогти». Далі екскурсію продовжив  старший пожежник Яровий П., який познайомив дошкільнят з пожежною машиною а також з машиною для оперативно – рятувальних дій та з  їх укомплектуванням. Яровий Павло (старший пожежник) продемонстрував на собі комбінезони, які використовуються при різних типах пожеж. Також діти відвідали кімнату, в якій пожежники – рятівники проходять навчання, кімнату для відпочинку та кімнату для спортивної розрядки. Діти були в захваті, задавали цікаві питання пожежникам, які із задоволенням відповідали на них. Наостанок дошкільнята сфотографувались з пожежниками та завірили, що деякі з них готові бути пожежниками – рятівниками.

Дана екскурсія відбулась в рамках Тижня знань пожежної безпеки «Вогонь наш друг, та не завжди, - чекати можна  і біди!», який проходив з 9 по 13 листопада. Вихователями середніх груп «Гномики», «Калинка» та старших груп «Полуничка&r ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 584 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.11.2015 | Комментарии (0)

Осінні розваги «Ярмарок»
 в ДНЗ №2 «Теремок»

в старших групах «Капітошка», «Яблучко», «Полуничка»

28, 29,30 жовтня в ДНЗ №2 «Теремок» відбулись розваги «Ярмарок» у старших групах «Капітошка» (вихователі Сітанова Н.М., Грищук І.Б., помічник вихователя Дубович М.М., музичний керівник Неміш О.В.), «Яблучко» (вихователі Скорик Л.В., Велика Я.В., помічник вихователя Великоча О., музичний керівник Кондратьєва С.М.), «Полуничка» (вихователі Полєха О.Г., Степанова І.А., помічник вихователя Хомко В.О., музичний керівник Кондратьєва С.М.).
На ярмарок спочатку заходили хлопці, граючи на сопілці, потім дівчата, пританцьовуючи, а потім батьки з овочами і фруктами. Батьки привітали дітей та гостей віршами та танцем. Діти всіх старших груп були святково одягнені в український одяг. На столах був урожай з городу та саду(картопля, капуста, яблука, калина,…).  На ярмарку діти співали (пісні «Осінь – господиня» з музичними інструментами, «Осінь золотиста», «Чарівниця Осінь», «Дощик стрибає»,  жартівлива пісня «По дорозі жук, жук», «Осінь на порозі»), грали (музична гра «Гарбуз», ігри – естафети «Посади – викопай картоплю», «Збери урожай моркви»), танцювали (дівчатка  танок з рушниками, хлопці «Гопак», парний танок, «Осінній хоровод з листочками»). На ярмарок у старші групи «Полуничка», «Яблу ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 340 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.11.2015 | Комментарии (0)

Осінні розваги
в ДНЗ №2
в середніх групах «Гномики», «Калинка»


      27 жовтня в ДНЗ №2 «Теремок» пройшли осінні розваги «Осінній ліс» у середній групі «Гномики» (вихователі Шаповал Н.В., Коханевич А.О., музичний керівник Кондратьєва С.М., помічник вихователя Гура В.М.) та «Осінній бал» в середній групі     «Калинка» (вихователь Ткаченко Т.В., помічник вихователя Ужвенко Т.А., музичний керівник Неміш О.В.).
        Діти були святково одягнені в костюми грибочків, шиншинок, моркви, помідора, бурячків, цибульки, огірочка.
Діти середньої групи «Гномики» розважались  віршами, загадками про овочі,  піснями («Осінь», «Грибочки», «Віє вітер»), таночками («Танок грибочків», «Танок з листочками», «Таночок дівчаток – шипшинок»). Новинкою на розвазі був виступ дітей у колінковому театрі, які виконали «Таночок – коліночок». Героями на святі були Осінь (Шаповал Н.В.), Гриб – Боровичок, Господарка (Коханевич А.О.); Сорока (Компанієць А.В.); Корова (Коломієць Ю.В.).
      Діти середньої групи «Калинка» читали вірші, відгадували загадки, грали ігри (танок – гра овочів з батьками, «З якого дерева листочок», «Про ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 372 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.11.2015 | Комментарии (0)

Виставка "Інновації в дошкіллі"
на педагогічній конференції
ДНЗ №2 "Теремок"


Педагоги ДНЗ №2 "Теремок" презентували кращі педагогічні інноваційні надбання за 2014  -2015н.р., а саме: музичний керівник Кондратьєва С.М. - "Колінковий театр" та шапочки для ігор та розваг; Коханевич А.О.  – «Ляльковий театр на бутилках», Петруніна В.Д. - ляльки для казки "Колобок", Ожищенко І.В., Аністратенко Н.О., Коломієць Ю.В. ляльки – мотанки, Мороз Л.В. - вироби з бісеру; Шаповал Н.В. - елементи одягу "Зима - Весна – Літо"; Степанова І.А. – сольову анімацію.

Вихователь – методист ДНЗ №2 "Теремок"
С.Чуракова

 

 

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 386 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.10.2015 | Комментарии (0)

День спільного відпочинку на  природі
ДНЗ №2 "Теремок"

   В ДНЗ №2 "Теремок" триває літературний проект "Сходинками творчості Василя Сухомлинського".
   Завдання даного проекту є продовжувати ознайомлювати дітей із творчістю Василя Сухомлинського; підвищувати пізнавальну активність дітей; створювати умови для реалізації пізнавальної та соціальної активності дітей; розвивати творчі здібності, вміння реалізувати власні задуми в індивідуальній та спільній практичній діяльності; розвивати креативність та ініціативність дітей, батьків та педагогів; пробуджувати здатність дітей  та дорослих бачити й цінувати прекрасне в природі. В рамках проекту заняття різного спрямування, спостереження, ігрова діяльність, а також спільний відпочинок дітей, батьків, вихователів на природі.
   Окрім групи "Пізнайки", які вже провели спільний вихід на природу, також організували спільний відпочинок дітей, батьків, вихователів на свіжому повітрі ІІ молодша група "Живчик" та старша група "Полуничка".
    Вихователі групи "Живчик" Коваленко О.П. та Рева О.В. організували для дітей та батьків читання оповідання В.О.Сухомлинського "Навіщо дякують?". З дітьми вихователі провели дидактичну гру "З якого дерева листочок?", також провели релаксаційні ігри "Подаруй дереву свою енергію", "Про що нам розповідає дерево?". Звичайно, було організовано рухливі ігри "Збер ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 503 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.10.2015 | Комментарии (0)

Існує багато різних професій: цікавих, престижних, елітних, небезпечних, важливих, непомітних, новомодних... Але є ... рідна, неповторна, надзвичайно важлива і відповідальна професія – ВИХОВАТЕЛЬ ДИТЯЧОГО САДКА.

8 жовтня в ДНЗ №2 "Теремок" було організовано професійне свято "Про красу професії – вихователь" з нагоди святкування Дня працівників дошкільних установ (27 вересня) та Дня працівників освіти (5 жовтня).

Першими завітали привітати присутніх вихованці ДНЗ №2 (діти старших груп). Вони розповіли вірші і разом з ведучою (вихователь–методист Чуракова С.С.) заспівали пісню "Не уроните шарик".

Почесними гостями на святі були методист по дошкільному вихованню міськво Скляровська Л.Д. (перша завідувач ДНЗ №2), вчитель–логопед Бондаренко В.І. (також певний час була завідувачем ДНЗ №2) та діюча завідувач ДНЗ №2 Мазур О.В. Вони привітали присутніх з професійними святами.

В І турі "Презентація професії – вихователь&quo ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 511 | Добавил: znamosvita | Дата: 13.10.2015 | Комментарии (0)

В ДНЗ №2 "Теремок" у 2015 – 2016 навчальному році буде проходити літературний проект "Сходинками творчості Василя Сухомлинського".

Завдання даного проекту є продовжувати ознайомлювати дітей із творчістю Василя Сухомлинського; підвищувати пізнавальну активність дітей; створювати умови для реалізації пізнавальної та соціальної активності дітей; розвивати творчі здібності, вміння реалізувати власні задуми в індивідуальній та спільній практичній діяльності; розвивати креативність та ініціативність дітей, батьків та педагогів; пробуджувати здатність дітей та дорослих бачити й цінувати прекрасне в природі. В рамках проекту заняття різного спрямування, спостереження, ігрова діяльність, а також спільний відпочинок дітей, батьків, вихователів на природі.

19 вересня 2015 року група "Пізнайки" першими організували спільний похід на природу (в Чорний ліс), в якому взяли участь батьки, діти (сім'ї Мазняк, Волкодав, Кондратьєви, Єфремови, Семенкови, Білич), вихователі (Коломієць Юлія Вікторівна, Корнієнко Марина Григорівна), ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 435 | Добавил: znamosvita | Дата: 06.10.2015 | Комментарии (0)

Дитина зростає веселою, бадьорою та спритною, допитливою й готовою активно пізнавати навколишній світ лише за умови, якщо вона почувається здоровою. Тому постійна турбота про фізичний розвиток і зміцнення здоров'я дітей є одним з основних завдань дошкільного закладу. Щоб домогтися належного рівня організації цієї роботи, вихователь-методист систематично вивчає її стан і здійснює відповідний методичний супровід.

З цією метою 24 вересня в ДНЗ №2 вихователем-методистом Чураковою С.С. було проведено для вихователів консультацію на тему "Фізичний розвиток та зміцнення здоров'я вихованців: методичний супровід", а також організовано ділову гру для вихователів "Рухова активність – одна із складових фізичного розвитку дошкільників". На меті було закріпити знання педагогів щодо основних завдань дошкільного закладу з фізичного розвитку дітей. Учасники ділової гри брали участь у конкурсах "Шифрувальники", "Запитання – відповідь", "Хто кого", грі "Так чи ні", було проведено оцінювання професійної компетентності педагогів ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1285 | Добавил: znamosvita | Дата: 06.10.2015 | Комментарии (0)

З 14 по 18 вересня 2015 року в ДНЗ №2 пройшов тиждень знань правил дорожнього руху "Коли вирушаєш в путь – завжди обережним будь!". Активну участь в тижні брали середні групи "Гномики", "Калинка", а також старші групи "Полуничка", "Яблучко", "Капітошка". З дітьми були проведені ігри різного спрямування: рухливі "Водії", "Кольорові автомобілі", "Пішоходи і транспорт" та ін.; дидактичні "Світлофор", "Впізнай дорожній знак" та ін.; сюжетно-рольові "Шофери", "Дорога в місті" та ін.; оформлено осередки дорожнього руху. 17 вересня відбулись конкурс малюнків "Я і дорога" та конкурс "Казковий Світлофор" (краще оформлення осередку дорожнього руху"). З дітьми були проведені заняття, бесіди, вправи на закріплення знань про безпечний дорожній рух.

18 вересня 2015р. діти середньої групи "Гномики" та старшої групи "Капітошка" запросили всіх бажаючих на свіже повітря відвідати розвагу "Будь обережним!". Ведучою бул ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 586 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

16 вересня 2015р. в ДНЗ №2 "Теремок" відбулась педагогічна рада по темі "Базовий компонент дошкільної освіти як державний стандарт оновлення принципів, цілей, змісту, технологій виховання, розвитку і навчання дітей". Були присутні методист відділу освіти по дошкільному вихованню Скляровська Л.Д., завідувач Мазур О.В., педагоги закладу, медпрацівники.

Скляровська Л.Д. розпочала педагогічну рада, ознайомивши зі стратегією розвитку дошкільного виховання в місті Знам'янка. Завідувач ДНЗ №2 "Теремок" Мазур О.В. доповіла по темі "Базовий компонент дошкільної освіти як державний стандарт оновлення принципів, цілей, змісту, технологій виховання, розвитку і навчання дітей", більш конкретно охарактеризувала інваріантну складову Базового компонента, а вихователь-методист Чуракова С.С. розкрила особливості варіативної складової Базового компонента. Також було обговорено лист МОН України від 27.05.2015р. № 01-13/1272/3-12 "Щодо організації роботи в дошкільних навчальних закладах у 2015-2016 навчальному році", в якому доведено зміни в організації навчального процесу, а також головні теми, які визначено на 2015-2016 н.р. Олена Володимирівна підвела підсумки діяльності педагогічного колективу за 2014-2015 н.р., а саме, що колектив ДНЗ №2. Старша медична сестра Дальман Наталія Аркадіївна надала інформацію про підсумки літнього оздоровлення з дітьми ДНЗ №2.

Мазур О.В. відмітила готовність педагогічного колективу до навчального 2015-2016 року. В повному об'ємі був затверджений план на навчальний 2015-2016рік.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 326 | Добавил: znamosvita | Дата: 23.09.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz