П`ятниця, 29.03.2024, 11:43
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2022 » Лютий » 22

Навчання з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності для освітян Знам’янської міської територіальної громади

 Зважаючи на зростання суспільного занепокоєння, що спричинено повідомленнями про виникнення надзвичайних ситуацій в закладах освіти Знам’янської міської територіальної громади на початку 2022 року, враховуючи потребу в актуалізації знань, відпрацюванні дій з оперативного реагування та вжиття невідкладних заходів при виникненні надзвичайних ситуацій, з метою упередження негативних наслідків та збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу, відділом освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради ініційовано та забезпечено проведення 22 лютого 2022 року на базі навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» навчання керівників та відповідальних працівників закладів освіти громади з відповідних питань.
Модератором заходу виступила методист навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області Александрова Тетяна Федорівна.
Під час проведення семінару слухачам були роз’яснені питання організації та планування діяльності у сфері цивільного захисту, проведено теоретичне навчання діям у надзвичайних ситуаціях. Особлива увага була акцентована на порядку організації та здійсненні заходів, спрямованих на зап ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 583 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.02.2022 | Комментарии (0)

Графіки відсутності та захворюваності здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти міста з 15.02.2022 по 22.02.2022 року

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 224 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.02.2022 | Комментарии (0)

Відвідування закладів дошкільної освіти з 01 по 22 лютого 2022 року 

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 233 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.02.2022 | Комментарии (0)

«Тепла зустріч з землячкою, письменницею Галиною Роговою»

    В рамках проведення днів української мови в ЗДО №5 «Калинонька»  відбулася в дружній, теплій  атмосфері зустріч з нашою землячкою, письменницею Галиною Роговою. Діти і дорослі мали змогу познайомитись з творчістю письменниці, Галина Рогова розповіла історію створення книг, презентувала свої збірки для дітей українською мовою. Повідала про твори які покладенні на музику Ольги Тимошенко, це дало змогу вихованцям зазирнути за завісу поєднання художньої літератури та музичного мистецтва, відчути себе частинкою творчого світу. Під час перегляду  відеороликів « Дощик», «Колосочки» діти передали свої враження і позитивні емоції від побаченого і почутого нетрадиційним методом- малюванням на склі, також в свою чергу  порадували гостю декламуванням її віршів.
 Головною метою подібного роду заходів  є не лише знайомство з творчістю письменниці,  але і популяризація серед дітей, молоді, населення  нашої української мови. Говорячи словами видатного українського педагога В.О.Сухомлинського  : «Рідна мова – це безцінне духовне багатство, в якому народ живе, передає з покоління у покоління свою мудрість і славу, культуру і традиції». Тому, важливим є формування у дітей з самого малечку національної картини світу, однією із складових цієї картини  є українська література бо рідна мова є найважливішим, найбагатшим і найміцнішим зв’язком між нинішнім і майбутнім поколіннями народу як одне велике, живе ціле. Звідси  випливає прин ... Читати далі »

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 235 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.02.2022 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz