Четвер, 18.04.2024, 22:06
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Листопад » 12 » Відділ освіти інформує…
15:49
Відділ освіти інформує…

Підбито підсумки Кубку області зі спортивного орієнтування

   Днями  у  місті  Кропивницький комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» спільно з Федерацією спортивного орієнтування Кіровоградської області провели VI останній етап Кубку області із спортивного орієнтування. 
У змаганнях брали участь команди закладів загальної середньої, позашкільної, вищої освіти, а також учасники, які могли продемонструвати свої вміння та навички в особистому заліку. Загальна чисельність учасників з різних регіонів області та представники інших областей - 280. В ході проведення заходів підсумовано результати Кубку області зі спортивного орієнтування у 2021 році. Змагання складалися з 6 етапів у яких взяли участь 450 спортсменів. 
Команда туристсько–спортивного гуртка «Турист» Центру дитячої та юнацької творчості Знам’янської міської ради (керівник Петро ШВАЙКА), брала активну участь у змаганнях. Варто зазначити, що всі етапи Кубку були доволі складними, зважаючи на виклики та конкуренцію, яку складали опоненти, представлені досвідченими спортсменами–туристами, які тримала учасників нашої команди у постійному тонусі.
Так, в загальному заліку  команда «Турист» виборола почесне 8 місце з 27 заявлених та загальну кількість очок - 560. В особистому заліку вихованець гуртка Тихонов Владислав отримав 117 балів та посів почесне    II місце в категорії (Ч 16), вихованка гуртка, Щупка Аліна отримала 117 балів та посіла IV місце в категорії (Д14), Стриженко Олександр виборов 123 бали та посів IV  місце в категорії (Ч 14).
«Позаду шість етапів Кубку області зі спортивного орієнтування, хвилювання та випробування, але відпочивати зарано, - говорить Петро ШВАЙКА.  - Попереду ще позапланові піші екскурсії територіями рідного краю та відвідування музеїв під відкритим небом».
Тож, бажаємо учасникам команди та безпосередньо керівнику Петру Митрофановичу втілити всі задуми та проєкти, набратися сил та наснаги для подальшої  участі  в  обласних змаганнях та змаганнях вищих рівнів.

 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 177 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz