Четвер, 18.04.2024, 06:50
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Листопад » 05

Тиждень пожежної безпеки «Добрий і злий сірничок»

   З 01.11.2021 року по 05.11.2021 року в закладі дошкільної освіти №3 «Івушка» було проведено Тиждень пожежної безпеки «Добрий і злий сірничок», метою якого було формування у дітей розуміння небезпеки, яку приховує вогонь та правильної поведінки у  надзвичайних ситуаціях, в рамках Тижня проведене  навчання працівників і дітей діям в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях. Свої враження від прочитаного і побаченого вихованці закладу відобразили в малюнках на протипожежну тематику. Педагогами закладу були проведені гра-тренінг  «Врятуй себе сам», практичний тренінг «Викликаємо пожежників», морально-етична бесіда «Мужні та хоробрі професії», відео уроки, мовні вправи, інтерактивні виставки малюнків, вирішення проблемних ситуацій.

 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 229 | Добавил: znamosvita | Дата: 05.11.2021 | Комментарии (0)

Реформа шкільного харчування має змінити ставлення учнів до їжі

   Сирна запіканка з бананом та ягідним кюлі, салат з морквою та яблуками, чахохбілі з куркою, кускус з овочами, шпундра, рибні нагетси – це нове меню українських шкіл. З 1 вересня стартувала реформа шкільного харчування. Це означає, що всі заклади освіти мають запровадити нові норми харчування для дітей. Тепер їжа у закладах загальної середньої та дошкільної освіти стане сучасною, смачною і максимально відповідатиме уявленню про здорове харчування.
Реформа шкільного харчування має на меті сформувати культуру харчування серед підлітків, а також прищепити їм правильні харчові звички. Це є важливою цінністю Нової української школи.
Міністерство охорони здоров’я України розробило та затвердило оновлений санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, нові норми та порядок організації харчування учнів. Ці документи готували з огляду на міжнародний досвід та рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо принципів здорового харчування. Врахували також фізіологічні потреби дітей в основних харчових речовинах та енергії.
Делегація Знамянської міської територіальної громади у складі Спірідонової Олени, заступника начальника відділу освіти; Смалько Юлії, фахів ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 216 | Добавил: znamosvita | Дата: 05.11.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz