Четвер, 28.03.2024, 16:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Вересень » 21 » Проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності в ЗДО №8 «Світлячок»
08:43
Проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності в ЗДО №8 «Світлячок»

Проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності в ЗДО №8 «Світлячок»

   В ЗДО№8 «Світлячок» з 13.09.2021 р. по 17.09.2021 р.  пройшов  Тиждень знань  Правил дорожнього руху на тему: «Вивчаємо, знаємо, виконуємо!»
Заплановані заходи Тижня були різноплановими, цікавими та повчальними як для дошкільнят, так і для їхніх батьків.
Малята вивчали та закріплювали правила дорожнього руху, поведінки в транспорті, на проїжджій частині, знання дорожніх знаків та ін. Для цього вихователі використовували дидактичні, рухливі, сюжетно-рольові, творчі, будівельні ігри, читання художньої літератури, розглядання ілюстрацій, екскурсії вулицею рідного міста, заняття, моделювання ситуацій, ігри-тренінги, перегляд навчальних відео з безпеки на дорозі, конкурс малюнків, бесіди, розмальовування «Види транспорту» та ін. Були проведені заняття «Малятам про правила дорожнього руху» (серед. гр.), «Дорога – не для забав» (ІІ молод. гр.), «Безпека на дорозі» (ст.гр.), «Ти – пішохід» (логоп. гр.)
Найбільше до вподоби прийшлися дітям вікторина знавців  правил дорожнього руху «Найрозумніший», конструювання з ЛЕГО «Вулиця нашого міста», моделювання різних ситуацій в осередку безпеки руху «Автомістечко», гра-тренінг «Пішоходи та регулювальник», зустріч з інспектором поліції капітаном І.Чорненко та командиром відділення ДПРЧ – 18 Д.Карманним на тему: «Ми – за безпечний дорожній рух!», які в доступній, зрозумілій маленьким дітям формі розповіли про професію поліцейського, рятувальника, їх спорядження, професійні дії. Діти закріпили правила дорожнього руху, правила безпеки на вулиці, приміряли їхнє спорядження, дізналися багато нового, цікавого та корисного.
Під час тижня була проведена різнопланова робота з батьками: бесіди «Бережіть життя дітей на дорозі», «Культура поведінки в транспорті», «Правила для пішоходів», презентація папок-ширм для батьків «Дбаймо про безпеку малюків на дорозі!», розглядалося питання безпеки на дорозі під час групових батьківських зборів. Творчою групою ЗДО в рамках Акції «Кишенькова бібліотека» для батьків були виготовлені та вручені «Пам’ятки» - «Батькам про безпеку дорожнього руху».

Вихователь-методист В.Кучаєва
 

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 213 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz