Четвер, 18.04.2024, 17:36
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Червень » 30

Відділ поліції №1(м.Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області запрошує

 Відділ поліції №1(м.Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області запрошує активних, охочих, зацікавлених мешканців міста взяти участь в заходах з нагоди святкування Дня національної поліції  в Україні. 
Це одне з нових офіційних державних і професійних свят України. Свято було встановлено в Україні «Ураховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку…» згідно з Указом Президента України «Про День Національної поліції України» від 9 грудня 2015 р. № 693/2015, та відзначалося спочатку 4 серпня — у день підписання Президентом Закону України «Про Національну поліцію»
Цьогоріч проведення заходів в Знам’янській міській територіальній громаді заплановано на 11.00 год 02 липня 2021 року на території Міського парку відпочинку за програмою:
демонстрація службового автомобіля з використанням сирени та проблискових маячків;
демонстрація засобів індивідуального захисту та захисту активної оборони;
демонстрація зразків вогнепальної зброї.
Кожен охочий зможе сісти  до службового авто та відчути себе на мить  поліцейським.

Просмотров: 863 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.06.2021 | Комментарии (0)

Випускний – 2021

 Останніми днями червня 2021 року в місті Знам’янка відбулися урочисті заходи з нагоди вручення документів про здобуття повної загальної середньої освіти та нагородження золотими та срібними медалями випускників 2021 року, що стало особливим не тільки для винуватців події, а й для всього міста.
   Святкування цьогоріч відбувалися  в закладах освіти, під час проведення яких зі словами привітань та побажань до випускників звернулися посадові особи органів місцевого самоврядування, представники відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради  та керівники закладів загальної середньої освіти, завершивши свої виступи урочистим врученням медалей та свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, а також символічних подарунків на згадку про щасливі та безтурботні роки дитинства.
7 шкіл Знам’янської міської територіальної громади – 159 випускників 11-х класів та 13 відзнак за досягнуті успіхи в навчанні. 
Золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» нагороджено:
Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка – 2 учні;
НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» – 4 учні;
НВК «Знам’янська З ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 1043 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.06.2021 | Комментарии (0)

Освітній проект щодо захисту дітей в Інтернеті #stop_sexтинг

   До уваги керівників закладів освіти Знам’янської міської територіальної громади!
Сучасні діти вже народились в еру Інтернету і не знають життя без нього. Для них світ онлайн є невід’ємною частиною життя. Але як і у реальному житті, в Інтернеті є такі ж реальні загрози.
Згідно з результатами дослідження, що було проведено ProinsightLab у партнерстві з Уповноваженим Президента України з прав дитини та Міжнародною благодійною організацією "Служба порятунку дітей":
-         73% дітей ніколи не розкажуть дорослим про насилля, яке трапилось з ними в Інтернеті
-         кожна п’ята дитина в середній школі та близько 40% дітей старшої школи отримували запитання в Інтернеті про свої інтимні частини тіла.
-         кожна десята дитина середньої школи та кожен п’ятий в старшій школі отримували запити на надсилання своїх інтимних фото
-         кожен п’ятий учень середньої школи і 42% дітей старшої школи готові зустрітись з незнайомцем з Інтернету.
Тому важливо формувати у дітей обізнаність про те, якими є сексуальні ризики в Інтернеті, як їх запобігти та як діяти. 
З огляду на гостру актуальність зазначеної проблеми, просимо приєднатися до освітнього проекту щодо захисту дітей в Інтернеті #stop_sexтинг.
Матеріали для занять з дітьми, а також довідник для вчителів (“Рекомендації щодо онлайн-безпеки для педагогічних працівників”) та для батьків і вихователів (“Створюємо онлайн-простір разом з дітьми”) , можна знайти за ... Читати далі »

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 874 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.06.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz