Вівторок, 16.04.2024, 12:52
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Червень » 22

Методичне об'єднання медичних сестер в ЗДО №3 "Івушка"

   В закладі дошкільної освіти №3 «Івушка» 18 червня 2021 року було проведено методичне об’єднання старших медичних сестер на тему: «Дотримання протиепідемічних заходів в період адаптивного карантину в ЗДО» за присутності консультанта  Центру педагогічного розвитку Лариси Скляровської. В ході методичного об’єднання проведено методико-педагогічний дайджест, в рамках якого наголошено на Постанові Кабміну щодо введення в дію карантинних обмежень, на Постановах Головного санітарного лікаря країни, визначено спільне та відмінне в Постановах, надано рекомендації щодо дотримання протиепідемічних заходів в період адаптивного карантину. Проведено семінар – воркшоп «Використання дезінфекційних розчинів під час адаптивного карантину в ЗДО задля профілактики COVID-19, спричиненого коронавірусною інфекцією», в ході якого спостерігалася висока інтенсивність групової взаємодії, активність, самостійність учасників, залучений їх актуальний досвід та особисті переживання стосовно даного питання. Учасники переглянули відеопрезентацію щодо дотримання протиепідемічних заходів в ЗДО №3           «Івушка». Консультантом Центру пед ... Читати далі »

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 1064 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.06.2021 | Комментарии (0)

Вітаємо двохсотбальника!

    Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради вітає учня 11 класу Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка 
ШЕВЧЕНКА Михайла, який за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з математики отримав найвищий бал – 200 (вчитель ТАРАНЕЦЬ Оксана Анатоліївна).
    Як бачимо, ЗНО – це не так страшно, як всі думають. Багато людей занадто емоційно до нього ставляться, але це  звичайний етап у житті. Він просто показує те, як ти навчався протягом  всіх шкільних років.
    Це не перша перемога Михайла. Адже він був постійним учасником та призером всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін (математика, інформатика, фізика, хімія).
    Бажаємо Михайлу та його наставнику нових перемог та звершень!

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 1054 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.06.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz