Субота, 20.04.2024, 00:56
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Травень » 27

Пункти проведення ЗНО-2021  до роботи готові!

    Напередодні проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання, комісією у складі представника відділу освіти, відповідального за проведення зовнішнього незалежного оцінювання в окрузі Черкас Наталі Леонідівни, представників і держпродспоживслужби заступника начальника управління-начальника відділу за дотриманням санітарного законодавства Манька Сергія Вікторовича і фельдшера санітарного відділу за дотриманням санітарного законодавства Іваніни Оксани Миколаївни здійснено перевірку готовності пунктів тестування Знам’янської міської територіальної громади, які 28 травня 2021 року прийматимуть майбутніх абітурієнтів на тестуванні із математики.
Під час роботи комісії перевірено готовність роботи пунктів до проведення зовнішнього незалежного оцінювання  в умовах карантину. 
У результаті перевірки встановлено, що пункти тестування що розташовані на базі НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей», НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія», Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 6 повністю готові до проведення процедури зовнішнього незалежного оцінювання, укомплектовані медичними ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 834 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.05.2021 | Комментарии (0)

Динаміка відсутності та захворюваності здобувачів освіти з 5 травня по 27 травня 2021 року

   

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 826 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.05.2021 | Комментарии (0)

Відвідування закладів дошкільної освіти з 5 по 27 травня 2021 року

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 797 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.05.2021 | Комментарии (0)

Психологічна корекція з використанням пісочної терапії

   Саме з такої теми 26 травня 2021 року на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 (директор Лядський В.А.) комунальною установою «Міській центр професійного розвитку педагогічних працівників» (практичний психолог Спірідонова О.В.) організовано семінар-практикум для практичних психологів закладів освіти міста. 
Нині у психологічній та психотерапевтичній роботі пісочна терапія є одним із найпопулярніших методів психодіагностики та психокорекції. Завдання пісочної терапії, як і класичних арт-методів, – розкрити індивідуальності людини, активізувати її творчі здібності та фантазії, зняти внутрішню напругу та отримати емоційне задоволення, вирішити психологічні проблеми, подолати комплекси та страхи, сформувати навички позитивного ставлення до себе і світу.
Застосування методу пісочної терапії у формі невимушеної гри дає змогу розвинути здатність до самовираження й самопізнання, сприяє формуванню творчого сприйняття навколишнього світу. Цінність застосування юнгіанської пісочної терапії з діагностичною та терапевтичною метою полягає в тому, що з її допомогою можна на символічному рівні висловити і дослідити найрізноманітніші почуття: любов, ненависть, образу, злість, страх, радість тощо. Внутрішній світ людини віддзеркалюється у створених образах, які є містком до вирішення психологічних проблем.
Психологи ЗДО та ЗЗСО міста із основними принципами й поняттями юнгіанської пісочної терапії отримали теоретичні та практи ... Читати далі »

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 795 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.05.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz