Четвер, 25.04.2024, 04:46
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Травень » 25

День вишиванки

В закладі дошкільної освіти №3 " Івушка" було проведено засідання Школи передового досвіду з проблеми : " Реалізація завдань довкілля в сучасному педагогічному просторі. Інновації в дошкіллі". В роботі Школи передового досвіду прийняла участь консультант Центру професійного розвитку Лариса Скляровська та керівник Школи передового досвіду директор ЗДО №2 " Теремок" Олена Мазур. В ході роботи було переглянуто матеріали педагогічного відеосалону на тему: " Використання інноваційних технологій в пізнавальному розвитку дітей дошкільного віку" та Фестивалю дидактичних ігор з використанням кругів Луллія. Консультантом Ларисою Скляровською були надані методичні рекомендації щодо використання інноваційних технологій в пізнавальному розвитку дітей дошкільного віку.

Просмотров: 696 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.05.2021 | Комментарии (0)

Випускний у дитсадку!!!

    Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий    сміх та любов.
Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком 14 та 21 травня 2021 року.
Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього , чи не найвидатнішої події у їхньому житті.
Діти подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій. Діти з групи "Сонечко"з радістю переглянули кіноальманах,який показав хроніку життя дітей від перших днів перебування у дитячому садку до закінчення. А діти  логопедичної групи "Золоті зернята" змогли виконати всі завдання і полетіти на " повітряній кулі ".На згадку про садочок випускники отримали  дипломи  від вихователів садочка та подарунки від  батьків.  Випускні бали пройшли цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх  учасників. 

Вихователь-методист   Шеремет В.А.

 

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 746 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.05.2021 | Комментарии (0)

Спільна нарада відповідальних осіб щодо забезпечення безпечних умов проведення ЗНО у 2021 році

    Відповідно до плану підготовки проведення зовнішнього незалежного оцінювання, за ініціативи начальника відділу освіти Клименко Людмили Анатоліївни та заступника начальника управління-начальника відділу за дотриманням санітарного законодавства Манька Сергія Вікторовича 24 травня 2021 року проведено спільну нараду відповідальних осіб за належну організацію і дотримання протиепідемічних заходів під час проведення зовнішнього незалежного тестування. 
Учасники наради поінформували щодо підготовки та проведення планових заходів відповідно до своїх компетенцій.
Начальником відділу освіти Людмилою Анатоліївною Клименко висвітлено інформацію щодо 100-відсоткової готовності освітніх закладів до роботи та створення належних умов для проведення тестування. У цьому навчальному році пункти тестування функціонуватимуть на базі таких закладів: НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»; НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»; Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6. Директорами вище зазначених закладів здійснено велику підготовчу роботу для створення належних умов для пр ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 931 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.05.2021 | Комментарии (0)

Тиждень безпеки дорожнього руху "Дорога не для забав"

    В рамках тижня дорожнього руху з 17 по 21травня 2021 року діти групи раннього віку "Колобок" на занятті "Допоможемо машинці" закріплювали знання про транспорт,гралися в сюжетно-рольову гру"Водії"та будували доріжку для машин з нетрадиційного матеріалу Д.іти старшої логопедичної групи "Золоті зернятка" прийняли участь у обговоренні такого питання, як "Ситуації, які виникають в громадському транспорті". За допомогою методики ТРВЗ та прийому "мозковий штурм" пригадали чому ж дорога в нас не для дитячих забав, а також грали у дидактичну гру "Знайди відповідний дорожній знак". Діти групи "Калинка"з допомогою лепбуку «Правила дорожнього руху»закріпили поведінку пішоходів,розібрали запропоновані ситуації,пригадали дорожні знаки .
Під час тижня безпеки життєдіяльності дитини в групі "Сонечко" закріпили знання дітей про вулицю та дорогу. Діти вчилися розрізняти дорожні знаки ; закріпили знання про значення світлофора, правила дорожнього руху. Виховували в дітей почуття відповідальності, вміння бути уважним, спостережливим, обачним; бережливим до свого жи ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 694 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.05.2021 | Комментарии (0)

Проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини

    Проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини  з метою визначення особливих освітніх потреб, розроблення рекомендацій щодо програми навчання, особливостей організації психолого-педагогічної допомоги є одним з основних завдань центру. Для  комплексної психолого-педагогічної оцінки необхідна наявність таких документів:
- заява батьків(одного з батьків) або законних представників дитини та/або її особистої заяви (для дітей віком від16 до 18 років) щодо проведення комплексної оцінки, а також надання письмової згоди на обробку персональних даних дитини;
- документи, що посвідчують особу батьків (одного з батьків) або законних представників;
- свідоцтво про народження дитини;
- індивідуальна програма реабілітації дитини з інвалідністю (у разі інвалідності);
- форма первинної облікової документації № 112/0 ”Історія розвитку дитини”, затвердженої  МОЗ, у разі потреби - довідки від психіатра.
    У разі, коли дитина з особливими освітніми потребами здобуває дошкільну або загальну середню освіту, додаються:
- психолого-педагогічна характеристика дитини із зазначенням &nbs ... Читати далі »

Категория: ІРЦ | Просмотров: 621 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.05.2021 | Комментарии (0)

Динаміка відсутності та захворюваності здобувачів освіти з 5 травня по 25 травня 2021 року

   

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 682 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.05.2021 | Комментарии (0)

Відвідування закладів дошкільної освіти з 30 квітня по 25 травня 2021 року

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 540 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.05.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz