Субота, 20.04.2024, 11:12
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Березень » 03

Учнівське самоврядування  як засіб реалізації виховного компоненту освітніх програм

   03 березня 2021 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулося методичне консультування для заступників директорів з виховної роботи з проблеми «Організація роботи учнівського самоврядування як засіб всебічної реалізації учнями своїх інтересів, здібностей, прав і свобод на засадах загальнолюдських цінностей». Консультант Ірина Остроушко вказала на  нормативно-правові акти, які регулюють діяльність учнівського самоврядування у закладі загальної середньої освіти, активізувала увагу присутніх на меті та основних завданнях учнівського самоврядування. Під час обговорення визначили траєкторію розвитку всіх ступенів учнівського самоврядування.

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 122 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.03.2021 | Комментарии (0)

Динаміка відсутності та захворюваності здобувачів освіти з 15 лютого по 03 березня 2021 року

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 105 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.03.2021 | Комментарии (0)

Відвідування закладів дошкільної освіти з 15 лютого по 03 березня 2021 року

  

Просмотров: 104 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.03.2021 | Комментарии (0)

Негативний вплив сучасного інформаційного простору на психічне та фізичне здоров’я дитини

Шановні батьки, пам’ятайте що гармонійний розвиток особистості і високий рівень психічного здоров'я будуть забезпечені тоді, коли людина з дитинства житиме і розвиватиметься в умовах сприятливого психогігієнічного інформаційного середовища.
   Новітні комп’ютерні та інформаційні технології, а особливо соціальні мережі, суттєво впливають на життєдіяльність дитини та розвиток її мозку.  На даний момент є небезпека того, що діти поступово переходять на підтримання мозкової активності технологічними засобами прогресу, опрацьовуючи інформацію, яку черпають з глобальної інформаційної бази – Інтернету. А відтак  скорочується кількість інноваційних ідей і самостійних розумових процесів. Школярі, в основній масі, виступають пасивним інформаційним споживачем.
Учні від величезної кількості інформації і дефіциту часу на обробку її гігантських обсягів, перевантажені і тому перестають логічно мислити, в результаті чого настає так званий інформаційний невроз.
Соціальні мережі сприяють тому, що діти перестають відчувати бажання спілкуватися в реальному світі з реальними людьми, звикаючи жити у власному мікросвіті з присутністю тільки віртуальних співрозмовників. Гаджети одночасно підтримують і порушують духовний та емоційний зв’язок між людьми.
Вплив інформаційних технологій на здоров’я.
Прогресуюче впровадження технічних засобів: комп’ютерів, мережі Інтернет, мобільних телефонів, які стають невід’ємними компонентами життя, змінюють фізіологічні умови існування підлітків і можуть сприяти розвитку різних захворювань ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 108 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.03.2021 | Комментарии (0)

Онлайн круглий стіл «Моя школа: інвестиції в освіту»

25 лютого 2021 року консультанти комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» взяли участь в онлайн круглому столі «Моя школа: інвестиції в освіту». 
Метою круглого столу було обговорення перспектив впровадження електронних інструментів у сучасній шкільній освіті як запоруки успішного розвитку громад та поширення інформації про позитивні кейси громад. 
Під час круглого столу було обговорені такі питання як: «Впровадження електронного щоденника, переваги його використання під час дистанційного навчання», «Електронний щоденник/журнал: досвід впровадження та використання».
В кінці круглого столу учасники дійшли спільного висновку про те, що використання сучасних електронних інструментів дозволяє автоматизувати обробку даних та адміністративні процеси, зробити більш відкритою взаємодію у форматі «школа-учні-батьки», посилити батьківський контроль за якістю навчання та ін.

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 121 | Добавил: znamosvita | Дата: 03.03.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz