Середа, 24.04.2024, 10:29
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Лютий » 11

Mетодична нарада  з питань взаємодії команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами та  інклюзивно-ресурсного центру

11 лютого 2021 року в закладі дошкільної освіти №3 ”Івушка” відбулася методична нарада  з питань взаємодії команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами та  інклюзивно-ресурсного центру.
     Перегляд індивідуальної програми розвитку дитини з особливими освітніми потребами ,  виявлення труднощів в  реалізації з метою подальшого коригування є  важливим етапом її виконання. 

 

Категория: ІРЦ | Просмотров: 119 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.02.2021 | Комментарии (0)

Проєкт «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність».

⚡️ Увага! IREX оголошує конкурсний відбір нових учасників проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність». 
Ми шукаємо активних учителів, які бажають навчатися та викладати інфомедійну грамотність. У конкурсі можуть брати участь вчителі, які  викладають історію, українську мову та літературу, а також мистецтво. Умови конкурсу, критерії відбору та анкета-заявка http://l2dua.com/.
⏳Реєстрація триває з 29 січня до 14 лютого 2021 року.
Проєкт «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки U.S. Embassy Kyiv Ukraine, British Embassy Kyiv у партнерстві з ... Читати далі »

Просмотров: 147 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.02.2021 | Комментарии (0)

Виховний захід «Шкільний булінг» в 7-Б класі ЗШ № 6

 Під час чергової години спілкування в 7-Б класі було проведено виховний захід «Шкільний булінг». Під час заходу учні визначились із поняттям «булінг» як тривалий процес свідомого жорсткого ставлення, агресивної поведінки з метою заподіяти шкоду, викликати страх, тривогу або створити негативне середовище для людини.
Учні дізналися про особливості та види булінгу в школі, визначились із учасниками булінгу, дізналися про наслідки для жертви булінгу, а також отримали роз’яснення щодо покарання за булінг, які регламентуються ухваленим Верховною Радою України 18 грудня 2020 року, так званого Закону про антибулінг. 
Цей документ вніс ряд змін у Кримінальний кодекс України, Закон “Про освіту” і “Про загальну середню освіту”. Антибулінговий закон визначає для шкіл, учнів,  батьків, хто та за що буде відповідати і яким чином.
Ознайомитись із основними моментами антибулінгового закону можна за посиланням: https://cutt.ly/Wkg5aK3
Класний керівник Невкритий І. І. 

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 124 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.02.2021 | Комментарии (0)

Відбувся фінальний етап другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2021".

08-10 лютого 2021 року відбувся фінальний етап другого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2021".
В номінації "Трудове навчання" перемогу здобула ПРОША Антоніна Валеріївна, вчитель трудового навчання навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Знам’янської міської ради Кіровоградської області.
Вітаємо, АНТОНІНО ВАЛЕРІЇВНО, з перемогою на обласному рівні!!! 
Підтримуємо і віримо у Вашу перемогу в заключному турі всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2021"

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 117 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.02.2021 | Комментарии (0)

Консультпункт для консультантів комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради.

Кожен лектор чи вчитель під час виступу прагне заволодіти максимальною увагою слухачів. Багато хто вже досконало відточив це вміння, практикуючи живі виступи упродовж багатьох років. 
Проте, як бути, коли звичні лекції та тренінги перейшли в онлайн-формат? Чи будуть ефективними ті ж підходи та методики, які застосовували для офлайн-виступів? Що робити, аби слухачі залишались уважними упродовж всього виступу, та більше того, не втрачали зацікавленість? Яка різниця між живим лекціями та виступами у форматі онлайн і чому варто приділяти особливу увагу цим відмінностям, готуючись до вашої участі у виступі.
  Саме на цьому було закцентовано увагу під час консультпункту для консультантів комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради.  Працівники Центру поділилися практичними порадами, які допоможуть провести дійсно якісну та успішну лекцію, визначили критерії успішного виступу, проаналізували форми подачі матеріалу, платформи для проведення онлайн-зустрічей.

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 125 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.02.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz