Четвер, 25.04.2024, 09:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Січень » 25

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади практичного психолога комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» 
Знам’янської міської ради Кіровоградської області, який розташовано за адресою: 27400, місто Знам’янка, проспект Шкільний, 5.

Відповідно до Положення про центр професійного розвитку педагогічних працівників, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 року №672, на виконання пункту 5 розділу X «Прикінцевих та перехідних положень» Закону України «Про повну загальну середню освіту», Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради, затвердженого рішенням Знам’янської міської ради від 22.12.2020 року № 23, керуючись статтями 26, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи наявність вакантної посади практичного психолога комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради, відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради оголошує конкурс на зайняття вакантної посади практичного психолога комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради Кіровоградської області», яка розташована за адресою: 27400, місто Знам’янка, проспект Шкільний, 5.

Кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду практичного психолога комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради Кіровоградської о ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 137 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.01.2021 | Комментарии (0)

Відсутність та захворюваність здобувачів освіти за 25 січня 2021 року

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 111 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.01.2021 | Комментарии (0)

Відділ освіти інформує….
Навчальний процес відновлено!

     Станом на 25 січня 2021 року відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради інформує про відновлення освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти міста, закладі позашкільної освіти міста – Центрі дитячої та юнацької творчості, Знам’янській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі та комунальній установі «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр Знам’янської міської ради».
Бажаємо усім плідної праці, творчого натхнення, звершень, здобутків та досягнень!

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 122 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.01.2021 | Комментарии (0)

День Соборності України в ЗШ І-ІІІ ступенів № 4

Сьогодні, 22 січня 2020 року, в Україні  День Соборності України. Офіційно святкувати День соборності почали лише у 1999 році після указу президента Леоніда Кучми. Щорічно в цей день відзначають важливу історичну подію, що відбулася в 1919 році – проголошення Акту злуки Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки. Також цього дня згадують підписання Четвертого Універсалу Центральної Ради. Це сталося роком раніше – 22 січня 1918 року. Цим документом проголошувалася повна незалежність УНР.
Оскільки це свято пов’язане з процесом об’єднання українських земель, заходи, що проводяться 22 січня, покликані відобразити саме його. Мабуть, найбільш знаковий з таких відбувся в 1990 році і отримав назву «Живий ланцюг». Тоді люди вишикувалися «ланцюгом» від Києва до Львова та Івано-Франківська. За різними оцінками, участь у такій акції взяли до трьох мільйонів людей. 
До цього свята в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 організовано дистанційні заходи. Учні взяли участь у онлайн-привітанні з Днем Соборності України.


   Онлайн-привітання.    Дистанційна вікторина    ... Читати далі »

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 125 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.01.2021 | Комментарии (0)

Ланцюг єднання Знам'янська ЗШ І-ІІІ ст. №7

 

Знам'янська ЗШ І-ІІІ ст. №7 провели акцію #живий_ланцюг і взявшись за руки, утворили живий ланцюг єдності. До нашої акції приєднався колектив бібліотеки-філії №2. 
Ми підтримуємо акцію і цим засвідчуємо своє бажання жити у єдності і мирі. Хай живе вільна і соборна Україна!


Педагог-організатор 
Гаращенко Ю.В.


 

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 119 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.01.2021 | Комментарии (0)

Любіть Україну… ЗШ №7 

   22 січня український народ щорічно святкує День Соборності. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання незалежної демократичної України.
Віршований флешмоб «Любіть Україну…» 
Відеодекламація "Україна у віршах"

Педагог-організатор Гаращенко Ю.В. 
Бібліотекар Скрипніченко О.С.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 125 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.01.2021 | Комментарии (0)

Сучасне обладнання для кабінету математики

     Сьогодні процес інформатизації охопив всі сторони життя сучасного суспільства. Цей процес має кілька пріоритетних напрямків, до яких, безумовно, слід віднести інформатизацію освіти. Вона є першоосновою глобальної раціоналізації інтелектуальної діяльності людини за рахунок використання інформаційно-комунікаційних технологій. Інформаційні технології не тільки полегшують доступ до інформації і відкривають можливості варіативності навчальної діяльності, її індивідуалізації та диференціації, але і дозволяють по-новому організувати взаємодію всіх суб'єктів навчання, побудувати освітню систему, в якій учень був би активним і рівноправним учасником освітньої діяльності.
У Петрівському навчально-виховному комплексі «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Знам’янської міської ради завершено встановлення сучасного навчального обладнання для кабінету математики: прилади сучасного призначення, прилади пристосування для практичних робіт, мультимедійне обладнання, персональний комп’ютер для вчителя, багатофункціональний пристрій (принтер-сканер-копір), цифрову документ-камеру. 
        Дане сучасне обладнання,  придбане в рамках державної програми, надасть
 можливість поєднувати використання сучасних інформаційних технологій і  посібників, що передбачають пізнання через діяльність на уроках математики. 
       Такі уроки допоможуть  створити реальні умови для інтелектуального, 
 соціального, морального становлення особистості учнів, відповід ... Читати далі »

Категория: Петрівський НВК | Просмотров: 127 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.01.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz