П`ятниця, 19.04.2024, 14:58
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Січень » 22

Опитування вчителів щодо потреб у підвищенні кваліфікації

Комунальна установа «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради проводить опитування вчителів щодо потреб у підвищенні кваліфікації в умовах карантину та ефективності використання ІКТ для дистанційної роботи з учнями та батьками.
Просимо долучитися до опитування «ПОТРЕБИ ВЧИТЕЛІВ У ПІДВИЩЕННІ ФАХОВОГО РІВНЯ З ПИТАНЬ ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВИХ ЗАСОБІВ ТА ІКТ В УМОВАХ КАРАНТИНУ», яке можна пройти за посиланням.
Це опитування є анонімним і триватиме до 19 лютого 2021 року.

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 131 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.01.2021 | Комментарии (0)

 Петрово День Соборності 2021  

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.
Традиціно 22 січня 2020 року з нагоди Дня Соборності України проводяться  тематичні заходи…..

Категория: Петрівський НВК | Просмотров: 107 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.01.2021 | Комментарии (0)

День Соборності України в ЗДО№4 «Ромашка»

Ми є діти українські,
хлопці та дівчата
рідний край наш – Україна
красна та багата.
В Україні та світі щорічно

в день 22-го січня відзначається  День Соборності України. Прийнято цей день також називати День Державності України або День Єдності України. Тому в закладі  дошкільної освіти №4 «Ромашка» було   проведено різні тематичні заняття з народознавства на тему: «Моя країна -Україна», «Символи моєї держави».  Так  ,дітей  раннього віку   Закотюра Т.І.  знайомила    з природою рідного краю та вчила  долоньками зображувати красу  українського пейзажу. Бака Юлія Олександрівна продовжила роботу по ознайомленню дошкільнят з народними традиціями . З великим задоволенням діти грали в народні ігри, слухали  казки, складені народом України. Усаченко С.В., з дітьми 5-го року життя , закріпила знання дітей про те, в якій країні ми живемо , пригадали символи держави,написали листа солдатам  зі словами подяки та привітання на честь свята . Цікаво поєднала форми роботи  з національно-патріотичного виховання з інноваціями, які використовуються в  роботі з дошкільнятами  Макущенко Н.А. Було проведено бесіди з дітьми про рід, сім’ ю, про  нашу Батьківщину та її захисників. Турчина В.О. дала поняття про свято Соборності України, закріпила знання дітей старшої логопедичної групи про гетьманів України, про те, що в якому б куточку країни ми не мешкали, якою б мовою не спілкувалися, наші серця об’єднані любов’ю до України.

Вих ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 120 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.01.2021 | Комментарии (0)

День Соборності України в ЗДО №2 «Теремок»

     22 січня 1919 року в Києві на Софійському майдані сталася визначна подія в історії нашого народу - урочисте проголошення Акту Злуки. Ідея єдності і соборності батьківських земель – так само, як і ідеї незалежності, державного суверенітету, сильної централізованої влади, - є головним змістом і смислом державницької ідеології більшості народів світу. Не став винятком і наш український народ.
Сутнісною рисою української соборності є інтеграція етнічних земель, консолідація духовного і культурного життя, нівелювання регіональних бар’єрів. Унітарність нашої держави закріплена в Конституції України, а цілісність території виступає ключовим фактором її суверенітету.
Соборність України у сучасному, багатомірному розумінні пролягає від територіальної цілісності до громадянської консолідації. Україна обрала свій шлях - шлях непохитного національного консенсусу і безумовного та безперервного суспільного діалогу.
Розуміючи важливість святкування соборності України, 22 січня  у ЗДО №2 «Теремок» для педагогів була проведена онлайн – конференція «День соборності. Сила нації - в її єдності». 
Робота по ознайомленню дошкільнят з традиціями, символами українського народу проводиться систематично. У всіх вікових групах створені національні осередки. У закладі функціонує кімната – музей «Україна: минуле і сьогодення». В ігровій формі дітей знайомлять з народними, державними символами. Батьки вихованців беруть участь у створені виставок малюнків «Україна – це ми!».
Цінна інформація повинна закладатись змалку. Педагоги наш ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 128 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.01.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz