Субота, 20.04.2024, 04:08
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Грудень » 30

Про виплату премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи


Вже третій рік поспіль в місті Знам’янці діє Міська Програма «Обдарована молодь - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка», спрямована на створення в місті оптимальних умов для розвитку обдарованої молоді, надання всебічної підтримки, розвитку творчого, науково-пошукового потенціалу, фізичних здібностей, набуття життєвих компетентностей учнів та творчої ініціативи педагогічних працівників. 
Це щорічна одноразова фінансової підтримки талановитим учням, які стали переможцями Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсів та  змагань, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, учнів, що за результатами ЗНО отримали 190-200 балів, вихованцям закладів позашкільної освіти та педагогічним працівникам, які допомогли учням досягти високих успіхів. 
Відповідно до клопотань керівників закладів освіти міста, протоколів комісії про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди розпоряджень міського голови від 17  листопада  2020 року  № 129 «Про виплату премій імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи», від 17  грудня   2020 року  № 141 «Про виплату премії імені В’ячеслава Шкоди педагогічним працівникам  за досягнуті успіхи» лауреатами премії цього року стали 57 учнів, 3 вихованки центру дитячої та юнацької творчості, 3 вихованця комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, 5 шкільних учнівських команд, 2 команди комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. Сума виплат становить 63 750 грн. Виплата грошової ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 179 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.12.2020 | Комментарии (0)

Шановна освітянська громадо міста Знам’янки!

Прийміть найщиріші вітання з новорічними та різдвяними святами 2021 року!
Новий рік – це рік нових можливостей, випробувань і очікувань. Від усієї душі бажаю вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.
Нехай прийдешній рік виправдає ваші добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.
Хай чарівність новорічної ночі дарує життєву силу і натхнення на добрі справи.
Зустрічаючи Новий рік віримо, що зійде на нашу землю Боже благословення, ясним променем увійде в наші оселі, порадує і звеселить наші родини, вселить віру і надію на щасливу долю, мир, добро та благополуччя нашого народу.
Веселих вам Новорічних свят! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Відділ освіти виконавчого
комітету  Знам’янської міської ради

Категория: Міськво | Просмотров: 210 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.12.2020 | Комментарии (0)

Всеукраїнський відкритий марафон з української мови 
імені Петра Яцика


Запрошуємо учнів  3-11 класів закладів загальної середньої освіти, учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів, курсантів закладів фахової передвищої та вищої освіти взяти участь у Всеукраїнському відкритому марафоні з української мови імені Петра Яцика, який проходитиме в дистанційному форматі з 22 лютого до 21 березня 2021 року в чотири етапи.
Організовують захід Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» та Міжнародний благодійний фонд «Ліга українських меценатів». Технічним партнером марафону є товариство з обмеженою відповідальністю «Еволюшн Груп».
Бажаючим стати учасниками необхідно у період з 01 до 14 лютого 2021 року:
Заповнити анкету (режим доступу – https://cutt.ly/GhYhvnu).
Зареєструватися на платформі HUMAN (режим доступу – https://id.ev.systems/auth/registration ).

Ознайомитися з правилами участі можна на сторінці Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика за посиланням https://imzo.gov.ua/zahodi/konkursi-dlya-uchniv-pto/vseukrains-kyy-vidkrytyy-marafon-z-ukrains-koi-movy-imeni-petra-yatsyka/.

Категория: Міськво | Просмотров: 173 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.12.2020 | Комментарии (0)

Засідання конкурсної комісії відділу освіти


Відповідно до наказу начальника відділу освіти від 03 грудня 2020 року                            № 229-од «Про проведення конкурсу на посади працівників інклюзивно-ресурсного центру (вчитель-реабілітолог, практичний психолог) та затвердження складу конкурсної комісії», створено конкурсну комісію з проведення конкурсу на посади педагогічних працівників – практичного психолога та вчителя-реабілітолога та організовано відповідну роботу.
29    грудня 2020 року відбулося перше засідання конкурсної комісії, під час якого було розглянуто питання порядку денного: перевірка документів, що надійшли до відділу освіти від кандидатів на вакантні посади педагогічних працівників та допущення їх до участі у конкурсі; дати та умов проведення конкурсу.
Згідно з рішенням конкурсної комісії, перевірено документи, що надійшли від двох претендентів, які допущені до участі у конкурсі. На посаду практичного психолога надала документи Кус Валентина Андріївна, на посаду вчителя-реабілітолога надала документи Акіменко Тетяна Григорівна.
       Конкурсний відбір заплановано на 05 січня 2021 року о 14.00 у приміщенні  комунальної установи  «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр  Знам’янської міської ради» за адресою:  вул.  М. Грушевського, буд.15, шляхом проведення кваліфікаційного іспиту, проведенням співбесіди та надання конкурсною комісією висновку щодо результатів конкурсного відбору.

Секретар конкурсної комісії

... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 185 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.12.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz