Субота, 20.04.2024, 07:10
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2020 » Листопад » 26 » Засідання конкурсної комісії відділу освіти
15:31
Засідання конкурсної комісії відділу освіти

Засідання конкурсної комісії відділу освіти

Відповідно до рішення Знам’янської міської ради від 28.09.2020 року № 2631 «Про створення комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників»  Знам'янської міської ради», відповідно до наказу начальника відділу освіти від 21 жовтня 20202 року № 196-од «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників», від 17 листопада 2020 року № 220-од «Про внесення змін до наказу від 12 жовтня 2020 року № 196-од «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників», враховуючи наявність вакантної посади директора, створено конкурсну комісію з проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» у складі 7 осіб та організовано відповідну роботу.
25    листопада 2020 року відбулося перше засідання конкурсної комісії, під час якої було розглянуто питання порядку денного: перевірка документів, що надійшли до відділу освіти від кандидатів на вакантну посаду директора комунальної установи «Міський центр професійного  розвитку педагогічних працівників» Знам’янської міської ради та допущення їх до участі у конкурсі.
Згідно з рішенням конкурсної комісії, перевірено документи, які надійшли від двох претендентів, які (відповідно до рішення конкурсної комісії) допущені до участі у конкурсі на посаду директора. Претендентами на участь у конкурсі визначено Ліпінську Ольгу Григорівну та Шемчук Ніну Михайлівну.
Проведення конкурсного відбору заплановано на  27 листопада 2020 року о 14.00 за адресою (вул. Грушевського, 13, каб. № 14, Знам’янський центр дитячої та юнацької творчості).
Конкурсна комісія

Протокол № 1          Рішення № 1          Додаток 1 до рішення № 1

Категория: Міськво | Просмотров: 152 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz