Субота, 20.04.2024, 16:06
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Листопад » 05

ЯСКРАВИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР


Однією з концептуальних засад реформування Нової української школи є створення сучасного освітнього середовища, яке сприяє творчому розвитку й мотивації учнів до навчання.
У цьому навчальному році освітній простір осучаснено новими меблями, дидактичними матеріалами, навчально-методичною літературою.
Допомагають створити комфорт набори подушок для сидіння, м’які крісла-мішки, модульні куточки. Для більш ефективної організації освітнього процесу придбано шафи для зберігання дидактичних посібників, тумби для дидактичних матеріалів, комплекти наборів карток з навчання грамоти учнів початкових класів, дидактичні посібники для навчання грамоти для учнів молодшої школи, сенсорні сумки, інтерактивні глобуси, набори Фребеля, бізіборди. 
Розглядаючи гру як  незамінну складову дитячого життя, у класних кімнатах закладів загальної середньої освіти міста з’явилися осередки для гри: комплекти дидактичних посібників з ІЕ-технологіями (доповнена реальність + звук), набори лічильного матеріалу для навчання  за методикою Д. Кюїзенера, набори розвивальних ігор за методикою Дьєнеша, набори моделей механічних годинників, магнітні прилади «Частки та дроби», набори музичних інструментів, набори настільних розвиваючих ігор, глобуси політичні та фізичні, лялькові театри, компаси та лупи шкільні, набори LEGO Play Box.
Сприятлива емоційна атмосфера мотивує та налаштовує на продуктивну роботу. На жаль, не всі придбані матеріали можна використовувати в умовах пандемії COVID 19, але ми глибоко переконані, що українці – сильна і здорова нація, тож пандемію скоро буде подолано!
 

Категория: Міськво | Просмотров: 138 | Добавил: znamosvita | Дата: 05.11.2020 | Комментарии (0)

Динаміка захворюваності за 4 дні


.

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 122 | Добавил: znamosvita | Дата: 05.11.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz