Четвер, 25.04.2024, 02:55
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Вересень » 28

 День партизанської слави


22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави. Це свято вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни. Його було встановлено Указом Президента України в 2001 році, на честь 60-ї річниці з початку підпільно-партизанського руху в нашій державі.
Вчитель історії Москаленко М.С. провів інформаційну хвилинку для учнів 8-11 класів, розповів що цей день відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з нацистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і життя. 
Плине час, проте мужність, відвага, героїзм і самовіддача партизан – односельців у роки Другої Світової війни залишатиметься прикладом для сьогоднішнього та прийдешніх поколінь.

Вчитель історії 
Москаленко М.С.
 

 

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 145 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.09.2020 | Комментарии (0)

Подорож - це завжди відкриття


Подорож - це завжди відкриття. Подорожуючи, ми відкриваємо для себе світ, а себе світові. Подорож - це яскраві враження, незабутні моменти життя, чудові спогади і безцінний досвід.
Зі слів італійського драматурга К. Ґольдоні "Розумний мандрівник ніколи не зневажає свою власну країну". Тому учні 3 класу здійснили подорож Україною (поки що заочно ). І, навіть, у такий спосіб можна дізнаватися для себе нове і незвичайне, милуватися красою рідної Батьківщини.
Класний керівник 
Коптельцева С.М.
 

 

 

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 142 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.09.2020 | Комментарии (0)

 

Національно-патріотичне виховання дітей та учнівської молоді


Національно-патріотичне виховання дітей та учнівської молоді сьогодні є важливою складовою змісту роботи навчальних закладів, головним завданням яких є формування моральної поведінки, активної життєвої позиції, правил співжиття, єдності слова і діла в підростаючої особистості, готовності брати активну участь у житті своєї держави. 
З метою виховання в учнівської молоді патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей Українського народу та формування здорового способу життя, зміцнення духовного і фізичного здоров’я школярів, а також подальшого розвитку фізичної культури і спорту засобами спортивного орієнтування, туристсько-спортивних змагань та спеціальних навичок в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 функціонує військово-патріотичний гурток «Сокіл Джура».
Керівник гуртка «Сокіл Джура»
Сидоренко В.В.

 

 

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 128 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.09.2020 | Комментарии (0)

 

Повноцінне спілкування – це розкіш у всі часи


Нині, через брак часу або великі відстані, ми дедалі більше спілкуємося візуально, за допомогою гаджетів, у соціальних мережах. Знаходимо собі нових друзів, листуємося з абсолютно незнайомими людьми, про щось сперечаємось. У реальному житті не менш важко знайти спільну мову з близькими, колегами, сусідами, друзями, однокласниками.
Люди постійно маніпулюють свідомістю одне одного. Найчастіше всі наші проблеми від того, що ми не можемо проговорити ситуацію, не можемо почути одне одного і домовитися. Ми не вміємо висловлювати те, що відчуваємо, не можемо вимовляти слова подяки або просити пробачення. Звикли говорити напівнатяки, розраховуючи на те, що нас і так зрозуміють.
Саме для вирішення цієї проблеми нашого часу, практичним психологом школи було проведено заняття з елементами тренінгу в 7 клас на тему: «Повноцінне спілкування – розкіш у всі часи». Учні на прикладі вправ, ігор вчилися слухати один одного, розуміти вчинки інших людей, надавали поради своїм однокласникам у вирішенні життєвих проблем.
Практичний психолог
Алексєєва А.О.
 


 

 

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 180 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.09.2020 | Комментарии (0)

 

Моя подорож


27 вересня всі любителі подорожей відзначають Всесвітній день туризму. Це свято започаткували члени Всесвітньої туристичної організації у 1979 р. З нагоди цієї дати на базі Знам’янської Зш І-ІІІ ст. № 6 було організовано фотовиставку «Моя подорож» для учнів 1-11 класів. Школярі мали можливість представити світлини своїх подорожей Україною та за кордоном, розповісти про цікаві та незвідані пам’ятки рідної землі, зацікавити інших відвідати яскраві куточки нашої Батьківщини. 
Заступник директора з ВР Садигова К. П.
 

 

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 139 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.09.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz